Home > Hondenvoer > Pedigree > Pedigree Junior 10 kg
dinsdag, 24 mei 2022
Pedigree Junior 10 kg

Pedigree Junior 10 kg

25,49 - 27,49
Bestel nu direct voor € 27,24

Pedigree Droog Hondenvoer Junior Kip-RijstPedigree Droog Junior Kip-Rijst bevat alles wat hij nodig heeft om uit te groeien tot een sterke en gezonde volwassen hond. Het is makkelijk verteerbaar en uitgebalanceerd met calcium, zodat hij alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgt. Calcium en fosfor voor gezonde tanden en botten. Hoogwaardige vleeseiwitten voor een gezonde spiergroei. Vitamine E ter ondersteuning van zijn natuurlijke weerstand. Speciaal geselecteerde, natuurlijke vezels voor een goede darmfunctie. Met makkelijk verteerbare rijst. * Volledige diervoeding voorziet in 100% van de voedingsbehoefte * Voor puppy's, opgroeiende honden van 2 maanden tot aan de volwassen leeftijd en zwangere / zogende teven * Voor een goede gebitsverzorging en hoge verteerbaarheid * Voor een gezonde huid, een glanzende vacht en een sterk afweersysteem (Plein.nl)

Pedigree Junior Kip met Rijst hondenvoer is een volledig dierenvoeder voor puppy´s, opgroeiende honden van 2 maanden tot aan de volwassen leeftijd en zwangere/zogende teven. Deze voeding helpt voor: * Onderhoud van de gewrichten * Een gezonde huid en vacht * Ontwikkeling van gezonde spieren (Brekz.nl)

In de puppyfase groeit de hond het snelst, daarom is het extra belangrijk om de juiste voeding te kiezen. dit volledige droogvoer van pedigree draagt bij aan een goede gebitsverzorging en een gezonde vacht. tevens zorgt dit voer voor een goede ontwikkeling van het immuunsysteem en bevat het alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft om ongestoord op te groeien. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8719900012281
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pedigree Droog Junior Kip/Rijst - 10 KG
€ 27,24
Pedigree Droog Junior Kip/Rijst - 10 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree Droog Junior Kip/Rijst - 10 KG
€ 27,24
Pedigree Droog Junior Kip/Rijst - 10 KG bestellen
Pedigree Droog Junior Kip - Rijst 10 kg
€ 28,39
Pedigree Droog Junior Kip - Rijst 10 kg bestellen
Pedigree Junior Kip met Rijst hondenvoer 10 kg
€ 28,75
Pedigree Junior Kip met Rijst hondenvoer 10 kg bestellen
Geen titel
€ 30,88
Geen titel bestellen
Bekijkt u ook: