Pedigree Dentastix Mini (< 10 kg) 4 x 7 stuks

Pedigree Dentastix Mini (< 10 kg) 4 x 7 stuks

7,49 - 8,25
Bestel nu direct voor € 7,49

Pedigree Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg zijn goed voor het gebit. Door de unieke vorm reinigen de sticks de tanden tijdens het kauwen en helpen zo tandsteen te voorkomen. * Reinigt het gebit * Zonder toegevoegde suiker of kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen * Smakelijke hondensnack (Brekz.nl)

Pedigree Dentastix Multipack Mini 440 grDe Dentastix Mini van Pedigree zijn geschikt voor volwassen, kleine honden en hebben een reinigende werking op het gebit. De x-vorm verwijdert vuil aan de oppervlakte en de ingrediënten maken tandplak onschadelijk. Bij dagelijks gebruik helpt het de vorming van tandplak tot 80% te verminderen. Niet geschikt voor puppy’s jonger dan 4 maanden. * Voor volwassen honden tussen 5 kg tot 10 kg * Dragen bij aan de vermindering van tandsteen * Dentastix zijn suikervrij en vetarm * Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 28 stuks Mini direct bestellen in onze webshop! Heerlijke DentaStix voor dagelijkse tandverzorging Pedigree DentaStix Multipack Mini kauwstaven van Pedigree hebben een triple action werking op het gebit van je hond. De unieke x-vorm verwijdert vuil aan de oppervlakte en de ingrediënten maken tandplak onschadelijk. De DentaStix Mini zijn geschikt voor kleine honden met een lichaamsgewicht van 5 tot 10 kg. De staven mogen dagelijks gegeven worden. 4 op de 5 honden heeft last van gebitsproblemen Het is niet zo eenvoudig voor een hond om aan te geven dat hij last van zijn gebit heeft. Helaas heeft 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar wel last van gebitsproblemen. Dit komt veelal door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand. Verminder en voorkom dit door effectieve dagelijkse gebitsverzorging. Om dit leuk voor de hond te maken heeft Pedigree in samenwerking met dierenartsen de DentaStix kauwstaven ontwikkeld. Enkele kenmerken van DentaStix: * Alle voordelen in één kauwstaaf * Kan de vorming van tandsteen tot 80% verminderen * Reinigt moeilijk bereikbare tanden * Bevordert gezond tandvlees * Zonder toegevoegde suikers * Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen * Een medium stick bevat slechts 82 calorieën en 1,5% vet Unieke x-vorm vermindert tandsteen Pedigree DentaStix heeft een unieke x-vorm die om de tanden van de hond heen valt en deze zo reinigt. Wanneer dit dagelijks gevoerd wordt, kan het de opbouw van tandsteen tot wel 80% verminderen. Met reinigende actieve ingrediënten Pedigree DentaStix bevat twee actief werkende ingrediënten, natriumtripolyfosfaat en zinksulfaat, welke zich binden met het calcium in het speeksel en de opbouw van tandsteen vertragen. Dit helpt om tandplak zachter te maken voor een langere tijd, waardoor het makkelijker wordt verwijderd tijdens het kauwen op een DentaStix. Pedigree, uit liefde voor honden Alles wat Pedigree doet is uit liefde voor honden. Met meer dan 80 jaar ervaring in het maken van hondenvoer, is Pedigree trots op hun producten. De voedzame producten helpen honden van alle rassen en leeftijden, om gezond en gelukkig te leven! Pedigree DentaStix Multipack Mini bevat 28 sticks. . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5998749108093
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pedigree - Dentastix - Mini
€ 7,49
Pedigree - Dentastix - Mini bestellen
Pedigree Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg Omdoos (28 stuks)
€ 10,44
Pedigree Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg Omdoos (28 stuks) bestellen
Pedigree Dentastix Multipack Mini 440 gr
€ 12,15
Pedigree Dentastix Multipack Mini 440 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 28 stuks Mini
€ 12,18
Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 28 stuks Mini bestellen
Bekijkt u ook: