Pedigree Dentastix Mini (< 10 kg) 1 x 7 stuks

Pedigree Dentastix Mini (< 10 kg) 1 x 7 stuks

2,09 - 2,79
Bestel nu direct voor € 2,09

Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 7 stuks Mini direct bestellen in onze webshop! Heerlijke DentaStix voor dagelijkse tandverzorging Pedigree DentaStix Mini kauwstaven van Pedigree hebben een triple action werking op het gebit van je hond. De unieke x-vorm verwijdert vuil aan de oppervlakte en de ingrediënten maken tandplak onschadelijk. De DentaStix Mini zijn geschikt voor kleine honden met een lichaamsgewicht van 5 tot 10 kg. De staven mogen dagelijks gegeven worden. 4 op de 5 honden heeft last van gebitsproblemen Het is niet zo eenvoudig voor een hond om aan te geven dat hij last van zijn gebit heeft. Helaas heeft 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar wel last van gebitsproblemen. Dit komt veelal door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand. Verminder en voorkom dit door effectieve dagelijkse gebitsverzorging. Om dit leuk voor de hond te maken heeft Pedigree in samenwerking met dierenartsen de DentaStix kauwstaven ontwikkeld. Enkele kenmerken van DentaStix: * Alle voordelen in één kauwstaaf * Kan de vorming van tandsteen tot 80% verminderen * Reinigt moeilijk bereikbare tanden * Bevordert gezond tandvlees * Zonder toegevoegde suikers * Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen * Een medium stick bevat slechts 82 calorieën en 1,5% vet Unieke x-vorm vermindert tandsteen Pedigree DentaStix heeft een unieke x-vorm die om de tanden van de hond heen valt en deze zo reinigt. Wanneer dit dagelijks gevoerd wordt, kan het de opbouw van tandsteen tot wel 80% verminderen. Met reinigende actieve ingrediënten Pedigree DentaStix bevat twee actief werkende ingrediënten, natriumtripolyfosfaat en zinksulfaat, welke zich binden met het calcium in het speeksel en de opbouw van tandsteen vertragen. Dit helpt om tandplak zachter te maken voor een langere tijd, waardoor het makkelijker wordt verwijderd tijdens het kauwen op een DentaStix. Pedigree, uit liefde voor honden Alles wat Pedigree doet is uit liefde voor honden. Met meer dan 80 jaar ervaring in het maken van hondenvoer, is Pedigree trots op hun producten. De voedzame producten helpen honden van alle rassen en leeftijden, om gezond en gelukkig te leven! Pedigree DentaStix Mini bevat 7 sticks. . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pedigree DentaStixDe Dentastix Mini van Pedigree hebben een reinigende werking op het gebit van volwassen honden vanaf 10kg. De x-vorm verwijdert vuil aan de oppervlakte en de ingrediënten maken tandplak onschadelijk. Bij dagelijks gebruik helpt het de vorming van tandplak tot 80% te verminderen. Pedigree Dentastix: * Zijn voor volwassen honden tot 10kg * Dragen bij aan de vermindering van tandsteen / tandplak * Zijn suikervrij en vetarm (Plein.nl)

Honden hebben hun tanden om meer redenen dan om alleen mee te kauwen en daarom is goede verzorging essentieel. Pedigree Dentastix Kauwsnacks is de bekwame tandenverzorging voor honden, om de gezondheid van tanden en tandvlees te ondersteunen. Het is wetenschapppgelijk bewezen dat Pedigree Dentastix bij dagelijkse voeren het ontwikkelen van tandsteen met 80% kan verminderen. Dit komt door de combinatie van de speciale textuur en de reinigende actieve werkstoffen. Pedigree Dentastix zijn makkelijk verteerbaar en er blijven geen resten over. De tandverzorgende Stix van Pedigree zijn bovendien zo lekker dat uw hond er al het andere voor laat staan. Pedigree Dentastix in één oogopslag: Unieke X-vorm Combinatie van speciale textuur en actieve werkende stoffen Kan bij dagelijks gebruik tandsteen met 80% verminderen Tandverzorging door te kauwen Sticks in passende maten voor iedere hond Als Multi-en voordeelpak verkrijgbaar Pedigree Dentastix zijn de passende oplossing om de tanden van uw hond gezond en krachtig te houden. De Dentastix onderhouden de tanden heel eenvoudig tijdens het kauwen. Kies uit de volgende verpakkingsgroottes: 7 stuks (totaal ca. 110 g) voor jonge kleine honden 7 stuks (totaal ca.180 g) voor middelgrote honden 7 stuks (totaal ca. 270 g) voor grote honden 28 stuks (totaal ca. 440 g) voor jonge kleine honden 28 stuks (totaal ca. 720 g) voor middelgrote honden 28 stuks (totaal ca. 1080 g) voor grote honden 56 stuks (totaal ca. 880 g) voor jonge kleine honden 56 stuks (totaal ca. 1440 g) voor middelgrote honden 56 stuks (totaal ca. 2160 g) voor grote honden (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5010394984577
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 7 stuks Mini
€ 6,08
Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 7 stuks Mini bestellen
Pedigree Dentastix Mini 110 gr
€ 6,28
Pedigree Dentastix Mini 110 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
7 stuks voor kleine honden Dentastix Pedigree Hondensnack
€ 7,78
7 stuks voor kleine honden Dentastix Pedigree Hondensnack bestellen
Bekijkt u ook: