Home > Hondenvoer > Pedigree > Pedigree Dentastix Maxi 7 stuks
Wednesday, 29 November 2023

Pedigree Dentastix Maxi 7 stuks

3,750 - 6,360
Bestel nu direct voor € 3,75

Pedigree DentaStix Honden kunnen last krijgen van tandvleesproblemen. Vaak komt dat door de vorming van tandsteen en tandplak. Met de DentaStix van Pedigree draag je bij aan het verminderen van de vorming van tandplak. De kauwstaven hebben een speciale structuur die om de tanden buigen, waardoor de snack bijdraagt aan een grondige reiniging van het gebit. Eigenschappen Draagt door de speciale structuur bij aan een grondige reiniging Draagt bij aan het verminderen van tandplakvorming en tandsteen bij honden Bevat een laag vetgehalte Bevat geen toegevoegde suikers en kunstmatige kleur- en smaakstoffen Geschikt voor Honden Formaten Mini: 5 - 10 kg Medium: 10 - 25 kg Maxi: 25 kg en zwaarder Smaak Kip (Medpets.nl)

Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 7 stuks Maxi direct bestellen in onze webshop! Heerlijke DentaStix voor dagelijkse tandverzorging Pedigree DentaStix Maxi kauwstaven van Pedigree hebben een triple action werking op het gebit van je hond. De unieke x-vorm verwijdert vuil aan de oppervlakte en de ingrediënten maken tandplak onschadelijk. De DentaStix Maxi zijn geschikt voor grote honden met een lichaamsgewicht zwaarder dan 25 kg. De staven mogen dagelijks gegeven worden. 4 op de 5 honden heeft last van gebitsproblemen Het is niet zo eenvoudig voor een hond om aan te geven dat hij last van zijn gebit heeft. Helaas heeft 4 op de 5 honden ouder dan drie jaar wel last van gebitsproblemen. Dit komt veelal door de opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand. Verminder en voorkom dit door effectieve dagelijkse gebitsverzorging. Om dit leuk voor de hond te maken heeft Pedigree in samenwerking met dierenartsen de DentaStix kauwstaven ontwikkeld. Enkele kenmerken van DentaStix: * Alle voordelen in één kauwstaaf * Kan de vorming van tandsteen tot 80% verminderen * Reinigt moeilijk bereikbare tanden * Bevordert gezond tandvlees * Zonder toegevoegde suikers * Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen * Een medium stick bevat slechts 82 calorieën en 1,5% vet Unieke x-vorm vermindert tandsteen Pedigree DentaStix heeft een unieke x-vorm die om de tanden van de hond heen valt en deze zo reinigt. Wanneer dit dagelijks gevoerd wordt, kan het de opbouw van tandsteen tot wel 80% verminderen. Met reinigende actieve ingrediënten Pedigree DentaStix bevat twee actief werkende ingrediënten, natriumtripolyfosfaat en zinksulfaat, welke zich binden met het calcium in het speeksel en de opbouw van tandsteen vertragen. Dit helpt om tandplak zachter te maken voor een langere tijd, waardoor het makkelijker wordt verwijderd tijdens het kauwen op een DentaStix. Pedigree, uit liefde voor honden Alles wat Pedigree doet is uit liefde voor honden. Met meer dan 80 jaar ervaring in het maken van hondenvoer, is Pedigree trots op hun producten. De voedzame producten helpen honden van alle rassen en leeftijden, om gezond en gelukkig te leven! Pedigree DentaStix Maxi bevat 7 sticks. . Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pedigree DentaStixDe Dentastix Maxi van Pedigree hebben een reinigende werking op het gebit van volwassen honden vanaf 25 kg. De x-vorm verwijdert vuil aan de oppervlakte en de ingrediënten maken tandplak onschadelijk. Bij dagelijks gebruik helpt het de vorming van tandplak tot 80% te verminderen. Pedigree Dentastix: * Zijn voor volwassen honden vanaf 25 kg * Dragen bij aan de vermindering van tandsteen / tandplak * Zijn suikervrij en vetarm (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
5998749109113
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree DentaStix Maxi - 270 g - 7 sticks
€ 3,75
Thuiswinkel Waarborg
Pedigree Dentastix - Hondensnacks - Dental 7 stuks Maxi
€ 8,78
Pedigree Dentastix Maxi 7 sticks
€ 10,26