Home > Ontwormen > Panacur > Panacur PetPaste 1 injector
vrijdag, 09 december 2022
Panacur PetPaste 1 injector

Panacur PetPaste 1 injector

9,95 - 14,25
Bestel nu direct voor € 11,50

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet en draagt tevens bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. De pasta en tabletten zijn geschikt voor honden en katten met een maximum lichaamsgewicht van 6 kg. Panacur PetPaste kan na het eten direct in de bek toegediend worden, door de injector op de tong te leggen. De pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg fenbendazol. Op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden, elke eenheid bevat 50 mg fenbendazol. Panacur PetPaste is geschikt voor gebruik bij dieren met een lichaamsgewicht tot 6 kg, ongeacht de leeftijd van het dier. Indien het lichaamsgewicht van het dier meer dan 6 kg is dient er meer dan 1 injector gebruikt te worden. (Dierenwinkelxl.nl)

Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat is een effectief ontwormingsmiddel en is geschikt voor honden, katten, puppies en kittens. * Pasta voor eenvoudig toedienen * Doodt effectief wormen * Ook bij herstel van Giardia (Brekz.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel met het bestanddeel fenbendazol voor honden en katten, tevens geschikt voor puppy's en kittens. Daarnaast kan Panacur ingezet worden bij Giardia. (Medpets.nl)

Panacur PetPaste is voor kittens en katten, puppy's en honden en helpt tegen worminfecties. Het werkzame ingrediënt fenbendazol is effectief tegen volwassen en onvolwassen maagdarmwormen. Bij honden ook als ondersteuning voor het beheersen van de protozoa Giardia. Eenvoudige te gebruiken en doseren dankzij de verstelbare injector. Let op de volgende punten bij de levering: De verzending is alleen in Nederland. Levertijd: 2-4 werkdagen, afhankelijk van de besteldag. Verzenden uitsluitend met GLS. Het product wordt alleen in normale huishoudelijke hoeveelheden verzonden en alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het product wordt door "apotheek zooplus" in een apart pakket verzonden. Zorg ervoor dat bij het kiezen van het afleveradres het product wordt geaccepteerd. Het product is uitgesloten van het herroepingsrecht. Panacur Pet Paste (NL) in een overzicht: Voor: kittens en katten, puppy's en honden Kittens en volwassen katten: in geval van besmetting met de volgende maagdarmwormen: Toxocara cati (rondworden, volwassen stadia): Ancylostoma tubaeforme (mijnwormen, onvolwassen en volwassen stadia) Puppy's en volwassen honden: in geval van besmetting met de volgende maagdarmwormen: Toxocara canis (rondworden, volwassen stadia) Ancylostoma caninum (mijnwormen, volwassen stadia) Uncinaria stenocephala (mijnwormen, onvolwassen en volwassen stadia) en protozoa Giardia. Meer informatie: Zwangerschap, borstvoeding of legperiode: niet gebruiken bij drachtige teven tot dag 39. De Panacur PetPaste mag worden gebruikt voor de behandeling van drachtige teven tijdens het laatste trimester. Omdat als een gevolg van de fenbendazol metaboliet oxfendazole in zeldzame gevallen voortplantingsproblemen niet volledig kunnen worden uitgesloten, mag het gebruik alleen plaatsvinden na het afwegen van de voor- en nadelen door de verantwoordelijke dierenarts. Niet bij drachtige katten gebruiken. Het diergeneesmiddel kan worden gebruikt bij zogende teven en katten. Niet gebruiken bij: Drachtige teven tot dag 39. Drachtige katten. Zie paragraaf: Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bijwerkingen (frequentie en ernst): Ontworming kan af en toe braken of milde diarree bij behandelde dieren veroorzaken. Voor risico's en bijwerkingen de bijsluiter lezen en uw dierenarts of apotheker raadplegen. Voor meer informatie over farmaceutische producten die via onze apotheek verstrekt worden, kan Mr. Ji?í Tejnecký, een Tsjechische apotheker, gecontacteerd worden op: e-pharmacy@zooplus.com. Farmaceutische vergunninghouder Nederland: Intervet Nederland B.V., Postbus 50, 5830 AB Boxmeer (Zooplus.nl)

Panacur PetPaste Ontworming PastaPanacur PetPaste ontwormingspaste is een ontworming dat geschikt is voor honden, katten, puppies en kittens. Panacur PetPaste bevat fenbendazol en werkt tegen alle veelvoorkomende wormen en bij giardia.  * Geschikt voor honden en katten in elke levensfase, ook puppy's en kittens * Eenvoudig direct toe te dienen in de bek van je dier * Op basis van de werkzame stof fenbendazol (Plein.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. werkt ook tegen giardia. panacur pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. de pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg. fenbendazol. op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden. elke eenheid bevat 50 mg. fenbendazol. de dosering voor volwassen katten is 3 eenheden per 2 kg. lichaamsgewicht gedurende 2 dagen. kittens, puppy's en volwassen honden: 1 eenheid per kg lichaamsgewicht per dag gedurende drie opeenvolgende dagen. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713184041111
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Panacur - Ontwormingspasta
€ 11,50
Panacur - Ontwormingspasta bestellen
Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat Per verpakking
€ 12,90
Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat Per verpakking bestellen
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 1 Dosering
€ 13,49
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 1 Dosering bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 1 Dosering
€ 13,49
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 1 Dosering bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur PetPaste - 1 injector
€ 14,20
Panacur PetPaste - 1 injector bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur PetPaste - 5 g
€ 14,98
Panacur PetPaste - 5 g bestellen
Panacur PetPaste Ontworming Pasta 5 gr
€ 16,65
Panacur PetPaste Ontworming Pasta 5 gr bestellen
PANACUR PETPASTE INJECTOR 00001
€ 18,24
PANACUR PETPASTE INJECTOR 00001 bestellen
Bekijkt u ook: