Home > Ontwormen > Panacur > Panacur PetPaste 1 injector
dinsdag, 20 augustus 2019
Panacur PetPaste 1 injector

Panacur PetPaste 1 injector

9,25 - 17,00
Bestel nu direct voor € 9,25

Panacur Pet Paste Panacur Pet Paste is een breedspectrum ontwormingsmiddel in pasta vorm voor jonge en volwassen honden en katten van alle rassen. Panacur pasta doodt haakwormen, spoelwormen, zweepwormen en lintwormen zoals de vlooienlintworm en de vossenlintworm. Panacur draagt daarnaast ook bij aan het herstel bij problemen met Giardia bij honden. Dosering Een Panacur PetPaste injector kan gebruikt worden voor honden en katten met een lichaamsgewicht tot 6 kg. Indien de hond of kat meer dan 6 kg weegt, moeten er meerdere injectoren gebruikt worden voor een kuur. Op één injector staan 18 streepjes, die voor eenheden staan. Behandeling volwassen katten met een gewicht: tot 2 kg: dagelijks 3 eenheden gedurende 2 dagen van 2,1 tot 4 kg: dagelijks 6 eenheden gedurende 2 dagen van 4,1 tot 6 kg: dagelijks 9 eenheden gedurende 2 dagen van 6,1 tot 8 kg: dagelijks 12 eenheden gedurende 2 dagen etcetc Behandeling kittens, puppies en volwassen honden met een gewicht: tot 0.9 kg: dagelijks 1 eenheid gedurende 3 dagen van 1,0 tot 2 kg: dagelijks 2 eenheden gedurende 3 dagen van 2,1 tot 3 kg: dagelijks 3 eenheden gedurende 3 dagen van 3,1 tot 4 kg: dagelijks 4 eenheden gedurende 3 dagen van 4,1 tot 5 kg: dagelijks 5 eenheden gedurende 3 dagen van 5,1 tot 6 kg: dagelijks 6 eenheden gedurende 3 dagen van 6,1 tot 7 kg: dagelijks 7 eenheden gedurende 3 dagen etcetc Toediening De ontwormingspasta van Panacur kan op verschillende manieren worden toegediend: het aantal nodige eenheden na het eten rechtstreeks in de bek van het dier, achter op de tong spuiten het aantal nodige eenheden door het voer mengen (= advies bij honden en katten waarbij het een probleem is de pasta rechtstreeks in de mond toe te dienen) Panacur Pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. De pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. Inhoud 4,9 gram pasta Samenstelling 4,9 gram pasta komt overeen met 900 mg fenbendazol. Op de injector staan 18 streepjes, die voor eenheden staan. Elke eenheid bevat 50 mg fenbendazol (Petpost.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel met het bestanddeel fenbendazol voor honden en katten, tevens geschikt voor puppy's en kittens. Daarnaast draagt dit middel bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. (Medpets.nl)

Panacur PetPaste is voor kittens en katten, puppy's en honden en helpt tegen worminfecties. Het werkzame ingrediënt fenbendazol is effectief tegen volwassen en onvolwassen maagdarmwormen. Bij honden ook als ondersteuning voor het beheersen van de protozoa Giardia. Eenvoudige te gebruiken en doseren dankzij de verstelbare injector. Let op de volgende punten bij de levering: De verzending is alleen in Nederland. Levertijd: 2-4 werkdagen, afhankelijk van de besteldag. Verzenden uitsluitend met GLS. Het product wordt alleen in normale huishoudelijke hoeveelheden verzonden en alleen voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het product wordt door "apotheek zooplus" in een apart pakket verzonden. Zorg ervoor dat bij het kiezen van het afleveradres het product wordt geaccepteerd. Het product is uitgesloten van het herroepingsrecht. Panacur Pet Paste (NL) in een overzicht: Voor: kittens en katten, puppy's en honden Kittens en volwassen katten: in geval van besmetting met de volgende maagdarmwormen: Toxocara cati (rondworden, volwassen stadia): Ancylostoma tubaeforme (mijnwormen, onvolwassen en volwassen stadia) Puppy's en volwassen honden: in geval van besmetting met de volgende maagdarmwormen: Toxocara canis (rondworden, volwassen stadia) Ancylostoma caninum (mijnwormen, volwassen stadia) Uncinaria stenocephala (mijnwormen, onvolwassen en volwassen stadia) en protozoa Giardia. Meer informatie: Zwangerschap, borstvoeding of legperiode: niet gebruiken bij drachtige teven tot dag 39. De Panacur PetPaste mag worden gebruikt voor de behandeling van drachtige teven tijdens het laatste trimester. Omdat als een gevolg van de fenbendazol metaboliet oxfendazole in zeldzame gevallen voortplantingsproblemen niet volledig kunnen worden uitgesloten, mag het gebruik alleen plaatsvinden na het afwegen van de voor- en nadelen door de verantwoordelijke dierenarts. Niet bij drachtige katten gebruiken. Het diergeneesmiddel kan worden gebruikt bij zogende teven en katten. Niet gebruiken bij: Drachtige teven tot dag 39. Drachtige katten. Zie paragraaf: Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bijwerkingen (frequentie en ernst): Ontworming kan af en toe braken of milde diarree bij behandelde dieren veroorzaken. Voor risico's en bijwerkingen de bijsluiter lezen en uw dierenarts of apotheker raadplegen. Voor meer informatie over farmaceutische producten die via onze apotheek verstrekt worden, kan Mr. Ji?í Tejnecký, een Tsjechische apotheker gecontacteerd worden op: e-pharmacy@zooplus.com. Farmaceutische vergunninghouder Nederland: Intervet Nederland B.V., Postbus 50, 5830 AB Boxmeer (Zooplus.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet. Werkt ook tegen Giardia.PastaPanacur Pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. De pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg. fenbendazol. Op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden. Elke eenheid bevat 50 mg. fenbendazol. De dosering voor volwassen katten is 3 eenheden per 2 kg. lichaamsgewicht gedurende 2 dagen. Kittens, puppies en volwassen honden: 1 eenheid per kg lichaamsgewicht per dag gedurende drie opeenvolgende dagen. (Plein.nl)

Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat is een effectief ontwormingsmiddel en is geschikt voor honden, katten, puppies en kittens. * Pasta voor eenvoudig toedienen * Doodt effectief wormen * Ook bij herstel van Giardia (Brekz.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. werkt ook tegen giardia. panacur pasta direct na het eten in de bek toedienen door de pasta direct achter op de tong te brengen. de pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg. fenbendazol. op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden. elke eenheid bevat 50 mg. fenbendazol. de dosering voor volwassen katten is 3 eenheden per 2 kg. lichaamsgewicht gedurende 2 dagen. kittens, puppy's en volwassen honden: 1 eenheid per kg lichaamsgewicht per dag gedurende drie opeenvolgende dagen. (Dierspecialist.nl)

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel voor honden en katten. Panacur is verkrijgbaar als pasta en tablet en draagt tevens bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. De pasta en tabletten zijn geschikt voor honden en katten met een maximum lichaamsgewicht van 6 kg. Panacur PetPaste kan na het eten direct in de bek toegediend worden, door de injector op de tong te leggen. De pasta kan eventueel ook door het voer gemengd worden. Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg fenbendazol. Op de injector staan 18 streepjes die staan voor eenheden, elke eenheid bevat 50 mg fenbendazol. Panacur PetPaste is geschikt voor gebruik bij dieren met een lichaamsgewicht tot 6 kg, ongeacht de leeftijd van het dier. Indien het lichaamsgewicht van het dier meer dan 6 kg is dient er meer dan 1 injector gebruikt te worden. (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713184041111
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pet Paste - injector
€ 9,25
Pet Paste - injector bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur PetPaste - 1 injector
€ 9,50
Panacur PetPaste - 1 injector bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur PetPaste - 5 g
€ 9,99
Panacur PetPaste - 5 g bestellen
Panacur Pet Pasta Injector 5 gr
€ 10,68
Panacur Pet Pasta Injector 5 gr bestellen
Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat Per verpakking
€ 10,95
Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat Per verpakking bestellen
Pet Paste injector 5 g
€ 12,50
Pet Paste injector 5 g bestellen
PANACUR PETPASTE INJECTOR 00001
€ 14,25
PANACUR PETPASTE INJECTOR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 1 Dosering
€ 14,99
Panacur Ontworming - Hond En Kat - 1 Dosering bestellen
Panacur - Ontwormingspasta
€ 15,44
Panacur - Ontwormingspasta bestellen
Bekijkt u ook: