Home > Kattenvoer > Orijen > Orijen Tundra Kat 1,8 kg
Friday, 29 March 2024

Orijen Tundra Kat 1,8 kg

39,500 - 46,450
Bestel nu direct voor € 39,50

Orijen Kattenvoer Whole Prey TundraNet zoals de natuurlijke voeding is Orijen Tundra rijk aan ongeëvenaarde geit, wild-zwijn, hert, ridder vis, scharrel eend en schaap – vers of rauw geleverd afkomstig uit onze eigen regio in verzorgende WholePrey verhoudingen wat de noodzaak van synthetische toevoegingsmiddelen sterk beperkt. * Bijzondere smaken * 2/3e van het vlees en de groenten zijn vers * Ook voor de moeilijkste eters (Plein.nl)

Orijen Tundra kattenvoer is een natuurlijke voeding, samengesteld uit de beste dierlijke en plantaardige ingrediënten en is geschikt voor iedere kat. De voordelen van dit product: * Rijk aan dierlijke eiwitten * Zeer natuurlijke voeding * Ook voor moeilijke eter (Brekz.nl)

Orijen Whole Prey Tundra Cat Geit&Zwijn - Kattenvoer - 1.8 kg direct bestellen in onze webshop! De Tundra van Orijen is rijk aan geit, wild-zwijn, hert, vis en scharrel eend en schaap. Deze worden vers of rauw geleverd aan de keukens van Orijen en zijn afkomstig uit eigen regio. Doormiddel van de WholePrey verhoudingen is toevoeging van andere middelen niet nodig. Zo krijgt je kat een lekker en verantwoorde snack.. Alle Orijen voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
64992283186
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Orijen Kattenvoer Whole Prey Tundra 1,8 kg
€ 39,50
Orijen - Cat Tundra
€ 43,99
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Kattenvoer Whole Prey Tundra 1,8 kg
€ 44,78
Orijen Tundra kattenvoer 1,8 kg
€ 44,95
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Whole Prey Tundra Cat Geit&Zwijn - Kattenvoer - 1.8 kg
€ 46,45