Home > Hondenvoer > Orijen > Orijen Senior Hond 6 kg
zondag, 27 november 2022
Orijen Senior Hond 6 kg

Orijen Senior Hond 6 kg

55,95 - 60,95
Bestel nu direct voor € 55,95

Orijen Senior hondenvoer is rijk aan vers vlees, vis en groente. Er zit 85% vlees in dit smakelijke hondenvoer, en er is 15% groente en fruit in verwerkt. * Bevat hoogwaardige eiwitten * Bevat veel vitaminen * Bevat weinig calorieën (Brekz.nl)

Orijen Hondenvoer Whole Prey SeniorOrijen Senior word bereid met natuurlijke dierlijke eiwitten van scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, dagelijks vers van regionale boerderijen en oceanen. Beperkt in koolhydraten en glycemische waarde bevorderd Orijen de gezondheid van alle oudere honden inclusief die van jou!  * Voor oudere honden * Gevogelte en vis * Bevordert een gezond gewicht (Plein.nl)

Orijen Whole Prey Senior Dog Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 6 kg direct bestellen in onze webshop! We bereiden ORIJEN SENIOR met natuurlijke dierlijke eiwitten van scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, dagelijks VERS van regionale boerderijen en oceanen. Beperkt in koolhydraten en glycemische waarde bevorderd ORIJEN de gezondheid van alle oudere honden inclusief die van jou. Alle Orijen voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Whole Prey Senior van Orijen is een natuurlijk voer voor honden van 8 jaar of ouder. De combinatie van vers vlees, verse vis en kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden voorziet de oudere honden in hun natuurlijke behoefte aan proteïnerijk voedsel. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992186609
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Orijen Senior hondenvoer 6 kg
€ 55,95
Orijen Senior hondenvoer 6 kg bestellen
Orijen - Senior Dog
€ 55,99
Orijen - Senior Dog bestellen
Orijen Senior Dog
€ 56,20
Orijen Senior Dog bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Senior Dog
€ 56,20
Orijen Senior Dog bestellen
Orijen Hondenvoer Whole Prey Senior 6 kg
€ 60,75
Orijen Hondenvoer Whole Prey Senior 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Whole Prey Senior Dog Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 6 kg
€ 60,95
Orijen Whole Prey Senior Dog Kip&Kalkoen - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Senior Dog Whole Prey - 6 kg
€ 64,70
Orijen Senior Dog Whole Prey - 6 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: