Home > Kattenvoer > Orijen > Orijen Fit & Trim Kat 1,8 kg
Saturday, 27 April 2024

Orijen Fit & Trim Kat 1,8 kg

35,580 - 39,250
Bestel nu direct voor € 35,58

Orijen Fit & Trim kattenvoer bevat dierlijke eiwitten van scharrelkip, kalkoen, scharreleieren en in het wild gevangen vis. Deze ingrediënten zijn vers geleverd in de voedzame WholePrey-verhouding. * Natuurlijke, hoogwaardige voeding * WholePrey-verhouding met vlees, orgaanvlees en kraakbeen * Graanvrij (Brekz.nl)

Orijen Kattenvoer Whole Prey Fit&TrimBoordevol voedende dierlijke eiwitten, is Orijen Fit&Trim ongeëvenaard rijk aan scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren. Dit recept is speciaal gemaakt zodat je kat in topconditie raakt. Ook voor katten met overgewicht is Fit&Trim ideaal omdat het beperkt is aan vetten en koolhydraten met een uniek mengsel van vezels van pompoen en appel. * Gevogelte en vis * Rijk aan dierlijke eiwitten * Voor een topconditie (Plein.nl)

Orijen Whole Prey Fit & Trim Cat Kip&Kalkoen - Kattenvoer - 1.8 kg direct bestellen in onze webshop! De Whole prey Fit & Trim zit bordevol voedende dierlijke eiwitten. Deze zijn afkomstig uit scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren. Deze worden allen vers geleverd aan de keukens van Orijen. De voeding is beperkt qua vetten en koolhydraten en bevat een uniek mengsel van vezels van pompoen en appel. Zo blijft je kat in topconditie.. Alle Orijen voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
64992284183
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Kattenvoer Whole Prey Fit & Trim 1,8 kg
€ 35,58
Orijen Fit & Trim kattenvoer 1,8 kg
€ 37,49
Orijen - Cat Fit & Trim
€ 37,95
Orijen Kattenvoer Whole Prey Fit&Trim 1,8 kg
€ 39,15
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Whole Prey Fit & Trim Cat Kip&Kalkoen - Kattenvoer - 1.8 kg
€ 39,25