Home > Hondenvoer > Orijen > Orijen Fit & Trim Hond 2 kg
zondag, 27 november 2022
Orijen Fit & Trim Hond 2 kg

Orijen Fit & Trim Hond 2 kg

28,95 - 33,53
Bestel nu direct voor € 28,95

Orijen Fit & Trim hondenvoer bevat dierlijke eiwitten van scharrelkip, kalkoen en in het wild gevangen vis en scharreleieren, vers verwerkt in verzorgende WholePrey verhoudingen. Vetten en koolhydraten zijn beperkt aanwezig waardoor dit voer uw volwassen hond in topconditie houdt. * Bevat WholePrey dierlijke eiwitten * Vetten en koolhydraten beperkt aanwezig * Houdt uw hond in topconditie (Brekz.nl)

Orijen Whole Prey Fit & Trim Dog Kip&Kalkoen&Vis - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Boordevol voedende dierlijke eiwitten, is ORIJEN FIT & TRIM ongeëvenaard rijk aan scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, vers geleverd in verzorgende WholePrey™ verhoudingen. Beperkt qua vetten en koolhydraten met een uniek mengsel van vezels van pompoen, appel en muskaat pompoen, zorgt ORIJEN FIT & TRIM voor een topconditie voor alle volwassen honden inclusief die van jou.. Alle Orijen voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Orijen Fit & Trim Dog Whole Prey is voeding voor honden met (aanleg voor) overgewicht. De brokken zitten boordevol mager kippen- en kalkoenvlees. Dit proteïnerijke vlees ondersteunt tevens de opbouw en instandhouding van spiermassa. De vezels in het voer dragen bij aan een goede werking van de darmen. (Medpets.nl)

Orijen Hondenvoer Whole Prey Fit&TrimOrijen Fit&Trim zit boordevol voedende dierlijke eiwitten en is ongeëvenaard rijk aan scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, vers geleverd in verzorgende WholePrey verhoudingen. Beperkt qua vetten en koolhydraten met een uniek mengsel van vezels van pompoen, appel en muskaat pompoen, zorgt Orijen Fit&Trim voor een topconditie voor alle volwassen honden inclusief die van jou. * Voor een topconditie * Groei van spiermassa * Gevogelte en vis (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992187200
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Orijen Fit & Trim hondenvoer 2 kg
€ 28,95
Orijen Fit & Trim hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Whole Prey Fit & Trim Dog Kip&Kalkoen&Vis - Hondenvoer - 2 kg
€ 30,50
Orijen Whole Prey Fit & Trim Dog Kip&Kalkoen&Vis - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Fit & Trim Dog Whole Prey - 2 kg
€ 33,25
Orijen Fit & Trim Dog Whole Prey - 2 kg bestellen
Orijen Dog Whole Prey - Fit & Trim - Hondenvoer - 2 kg
€ 33,53
Orijen Dog Whole Prey - Fit & Trim - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Dog Whole Prey - Fit & Trim - Hondenvoer - 2 kg
€ 33,53
Orijen Dog Whole Prey - Fit & Trim - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Orijen Hondenvoer Whole Prey Fit&Trim 2 kg
€ 35,99
Orijen Hondenvoer Whole Prey Fit&Trim 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: