Home > Kattenvoer > Orijen > Orijen Cat & Kitten 5,4 kg
zondag, 27 november 2022
Orijen Cat & Kitten 5,4 kg

Orijen Cat & Kitten 5,4 kg

51,95 - 64,95
Bestel nu direct voor € 52,45

Orijen Original Cat kattenvoer is een complete en eiwitrijke voeding voor katten. Let op: De naam van dit product wijzigt van Orijen Cat & Kitten naar Orijen Original Cat. * Bevat alleen natuurlijke en duurzame ingrediënten * Bevat alle benodigde voedingsstoffen * Ook geschikt voor voedselgevoelige katten (Brekz.nl)

Orijen Whole Prey Cat & Kitten Kip&Kalkoen - Kattenvoer - 5.4 kg direct bestellen in onze webshop! Net zoals de natuurlijke voeding is Orijen kat & Kitten rijk aan scharrelkip en kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren, vers geleverd in verzorgende WholePrey™ verhoudingen. Deze voeding zit boordevol hoogwaardige voedingsstoffen en helpt je kat of kitten gelukkig, gezond en sterk te houden.. Alle Orijen voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Orijen is natuurlijke voeding voor kittens en katten van alle rassen en groottes. De combinatie van vers vlees, verse vis en kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden voorziet katten in hun natuurlijke behoefte aan proteïnerijk voedsel. (Medpets.nl)

Orijen Kattenvoer Whole Prey KittenOrijen Kitten is speciaal samengesteld om jouw kitten de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben om gezond en sterk te worden. Het recept, gevuld met 85% hoogwaardige dierlijke ingrediënten zoals kip, kalkoen en zalm, helpt de spierontwikkeling van jouw opgroeiende kitten te ondersteunen. De natuurlijke voorkomende omega-3 en omega-6 vetzuren uit zalm, hele makreel en haring en koolvisolie ondersteunen bij de hersenontwikkeling en cognitieve functie. En wist je dat de prebioticavan gedroogde cichoreiwortel en vezels uit andere groenten en fruit bijdragen aan een gezonde spijsvertering? * Speciaal voor kittens * 85% dierlijke ingrediënten * De beste start * Natuurlijke omega-3 en 6 (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
64992050689; 64992280543
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Orijen Cat & Kitten - Kattenvoer - 5,4 kg
€ 52,45
Orijen Cat & Kitten - Kattenvoer - 5,4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Cat & Kitten - Kattenvoer - 5,4 kg
€ 52,45
Orijen Cat & Kitten - Kattenvoer - 5,4 kg bestellen
Orijen Original Cat kattenvoer 5,4 kg
€ 52,45
Orijen Original Cat kattenvoer 5,4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Whole Prey Cat & Kitten Kip&Kalkoen - Kattenvoer - 5.4 kg
€ 52,45
Orijen Whole Prey Cat & Kitten Kip&Kalkoen - Kattenvoer - 5.4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Orijen Original Cat Whole Prey - 5,4 kg
€ 55,90
Orijen Original Cat Whole Prey - 5,4 kg bestellen
Orijen Kattenvoer Whole Prey Kitten 5,4 kg
€ 59,99
Orijen Kattenvoer Whole Prey Kitten 5,4 kg bestellen
Orijen - Original Cat (voorheen Cat en Kitten)
€ 64,95
Orijen - Original Cat (voorheen Cat en Kitten) bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: