Nutribird P19 Original Kweek Papegaaien 10 kg

Nutribird P19 Original Kweek Papegaaien 10 kg

45,49 - 64,95
Bestel nu direct voor € 45,49

Nutribird P19 Original Papegaaien vogelvoer is volledig kweekvoeder voor papegaaien. * Pellets op basis van granen, verse vruchten en aardnoten * Bevat Florastimul ter bevordering van de darmflora * Helpt selectief eetgedrag voorkomen (Brekz.nl)

NutriBird P 19 Original is een uitgebalanceerd volledig kweekvoeder voor papegaaien. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Volledig... (Dierenwinkelxl.nl)

Nutribird p 19 original is een uitgebalanceerd volledig kweekvoeder voor papegaaien. de pellets zijn volledig opneembaar en bevat florastimul, wat de darmflora ondersteunt en darmstoornissen voorkomt.samenstelling: granen, zaden, vruchten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, vitaminen en sporenelementen.analyse: ruw eiwit 19 %, ruw vet 16 %, ruwe as 4,5 %, ruwe celstof 3,5 %, calcium 0,9 %, fosfor 0,6 %. (Dierspecialist.nl)

Versele-Laga Nutribird P19 Original Kweek is een verantwoorde samenstelling gebaseerd op granen, vruchten en aardnoten voor jouw papegaai. (Medpets.nl)

Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in 1 pellet voor de kweek In de natuur zoeken vogels naar de voedingsstoffen die ze op dat moment nodig hebben. In gevangenschap ben jij degene die jouw vogel voorziet van de juiste voedingsstoffen, daarom is de juiste voeding héél belangrijk! P19 Original papegaai kweekvoer van Versele-Laga Nutribird is een volledig vogelvoer. Deze pellets bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige gezonde voeding en voorkomt selectief eetgedrag. De pellets bevatten natuurlijke kleimaterialen en prebiotica voor een gezonde darmflora en optimale vertering. Daarnaast bevat het de optimale eiwit- en calciumgehalte voor uitstekende kweekresultaten. Ook zal het verenpak prachtig stralen door alle aanwezige voedingsstoffen! De juiste voeding Veel gezondheidsproblemen ontstaan vaak door voedingstekorten. Door de juiste soort voeding te geven voorkom je de meeste gezondheidsproblemen. De formules van Nutribird zijn aangepast aan de verschillende vogelsoorten en verschillende fases in het leven. Door deze pellets aan jouw vogels te geven zullen ze eerder geslachtsrijp en vruchtbaarder zijn. Daarnaast leggen ze grotere eieren en zullen er meer- en gezondere kuikens uitkomen. Overschakelen naar pellets 1. Voorbereidingsfase Wanneer je kleine vogels, zoals kanaries, vinken en grasparkieten, wil laten overschakelen naar pellets, laat ze dan ter voorbereiding twee of drie weken op voorhand al kennismaken met de pellets. Deze pellets kan je tussen hun huidige voer toevoegen, zo raken ze al een beetje vertrouwt met de geur en smaak. Bij papegaaien en grotere parkieten is deze voorbereidingsfase niet noodzakelijk. 2. Werkelijke omschakeling Nu is het tijd voor de omschakeling en meng je de zaden en de pellets niet meer. Geef je vogels enkel nog pellets, maar bied ze zo nu en dan ook nog hun vertrouwde zaden aan. Dit om te veel gewicht verliezen te voorkomen, als ze in het begin minder pellets eten. Wacht telkens een beetje langer om ze een bakje zaden aan te bieden. 3. Nutribird Alternate Day Methode Geef elke dag pellets, en daarnaast ook zaden op dagen 2, 4, 7, 10, 14, 18, 23, 28, 34 en 40. Na die tijd zijn je vogels volledig vertrouwd met de pellets en hoef je geen zaden meer bij te voeren. Let op: Let op: voer maximaal 20% extra voeding zoals: zaden, fruit en groenten. P19 Original papegaai kweekvoer is verkrijgbaar in 10 kg. . Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5410340220047; 5410340221310
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Nutribird P19 Original Papegaaien vogelvoer 10 kg
€ 45,49
Nutribird P19 Original Papegaaien vogelvoer 10 kg bestellen
Nutribird - P19 Original Kweekvoeder
€ 52,99
Nutribird - P19 Original Kweekvoeder bestellen
VL NUTRIBIRD P19 ORIGINAL 10KG 00001
€ 56,19
VL NUTRIBIRD P19 ORIGINAL 10KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird P19 Original Kweek - 10 kg
€ 62,00
Versele-Laga Nutribird P19 Original Kweek - 10 kg bestellen
Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg
€ 64,95
Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg
€ 64,95
Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg
€ 64,95
Versele-Laga Nutribird P19 Original Papegaai Kweekvoer - Vogelvoer - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: