Nutribird P15 Tropical Papegaaienvoer 10 kg

48,130 - 98,990
Bestel nu direct voor € 48,13

Versele Laga NutriBird P 15 Tropical is een uitgebalanceerd compleetvoer voor papegaaien in pelletvorm. Selectie van het voer door de vogel en een mogelijk daaruit resulterend voedingsgebrek wordt zo verhinderd, omdat elke afzonderlijke pellet alle benodigde voedingsstoffen bevat. Iedere pellet bevat geselecteerde granen, vers fruit en gepelde pinda's. Ze zijn volledig bruikbaar, er ontstaat geen verlies door schillen of kafjes. Het toegevoegde Florastimul ondersteunt bovendien de darmflora en voorkomt darmstoringen. Let op s.v.p.: Als jouw vogel niet bekend is met pelletvoer moet hij geleidelijk overgeschakeld worden en aan het nieuwe voer gewend raken. Is dit product niet wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige aanbod papegaaienvoer. (Zooplus.nl)

NutriBird P 15 Tropical is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor papegaaien. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Volledig... (Dierenwinkelxl.nl)

Nutribird P15 Tropical Papegaaien vogelvoer is een uitgebalanceerd hoogwaardig voer voor papegaaien. * Complete voeding * Boordevol granen en vruchten * Bevordert de gezondheid van uw vogel (Brekz.nl)

Versele-Laga NutriBird P15 Tropical NutriBird P15 Tropical van Versele-Laga is een verantwoorde samenstelling met alle noodzakelijke voedingsstoffen voor vogels. De smakelijke korrels bevatten diverse granen, vruchten en aardnoten. Daarnaast bevat NutriBird P15 Tropical florastimul, wat de darmflora ondersteunt. Inhoud 3 kg 10 kg Samenstelling Granen, noten (gepelde aardnoten 10%), plantaardige bijproducten, vruchten (fruit 5%), zaden, groenten, oliën en vetten, mineralen, klei, suikers, MOS en yucca. (Medpets.nl)

Versele-Laga Nutribird P15 Tropical Papegaai - Vogelvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in 1 pellet In de natuur zoeken vogels naar de voedingsstoffen die ze op dat moment nodig hebben. In gevangenschap ben jij degene die jouw vogel voorziet van de juiste voedingsstoffen, daarom is de juiste voeding héél belangrijk! P15 Tropical Papegaai van Versele-Laga Nutribird is een volledig vogelvoer. Deze pellets bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige gezonde voeding en voorkomt selectief eetgedrag. De pellets bevatten natuurlijke kleimaterialen en prebiotica voor een gezonde darmflora en optimale vertering. Daarnaast bevat het de optimale calcium-fosforverhouding voor een gezond skelet. Ook zal het verenpak prachtig stralen door alle aanwezige voedingsstoffen! De juiste voeding Veel gezondheidsproblemen ontstaan vaak door voedingstekorten. Door de juiste soort voeding te geven voorkom je de meeste gezondheidsproblemen. De formules van Nutribird zijn aangepast aan de verschillende vogelsoorten. De pellets voor papegaaien bevatten bijvoorbeeld extra gepelde nootjes en de pellets voor kanaries bevat 50% kanariezaad. Zo benadert iedere pellet weer beter de natuurlijke behoefte van de vogelsoorten. Overschakelen naar pellets 1. Voorbereidingsfase Wanneer je kleine vogels, zoals kanaries, vinken en grasparkieten, wil laten overschakelen naar pellets, laat ze dan ter voorbereiding twee of drie weken op voorhand al kennismaken met de pellets. Deze pellets kan je tussen hun huidige voer toevoegen, zo raken ze al een beetje vertrouwt met de geur en smaak. Bij papegaaien en grotere parkieten is deze voorbereidingsfase niet noodzakelijk. 2. Werkelijke omschakeling Nu is het tijd voor de omschakeling en meng je de zaden en de pellets niet meer. Geef je vogels enkel nog pellets, maar bied ze zo nu en dan ook nog hun vertrouwde zaden aan. Dit om te veel gewicht verliezen te voorkomen, als ze in het begin minder pellets eten. Wacht telkens een beetje langer om ze een bakje zaden aan te bieden. 3. Nutribird Alternate Day Methode Geef elke dag pellets, en daarnaast ook zaden op dagen 2, 4, 7, 10, 14, 18, 23, 28, 34 en 40. Na die tijd zijn je vogels volledig vertrouwd met de pellets en hoef je geen zaden meer bij te voeren. Let op: Let op: voer maximaal 20% extra voeding zoals: zaden, fruit en groenten. P15 Tropical Papegaai is verkrijgbaar in 1 kg, 3 kg en 10 kg. . Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5410340220382; 5410340221303
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird P15 Tropical Papegaai - Vogelvoer - 10 kg
€ 48,13
Thuiswinkel Waarborg
10 kg Nutribird P15 Tropical Versele-Laga Papegaaienvoer
€ 49,99
Nutribird - P15 Tropical
€ 53,99
Nutribird P15 Tropical Papegaaien vogelvoer 10 kg
€ 54,95
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga NutriBird P15 Tropical - 10 kg
€ 62,20
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird P15 Tropical Papegaai - Vogelvoer - 10 kg
€ 62,95