Home > Vogelvoer > NutriBird > Nutribird P15 Original 10 kg
Thursday, 22 February 2024

Nutribird P15 Original 10 kg

51,990 - 59,250
Bestel nu direct voor € 51,99

NutriBird P 15 Original is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor papegaaien. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Volledig... (Dierenwinkelxl.nl)

Nutribird P15 Original Papegaaien vogelvoer is een uitgebalanceerd, volledig onderhoudsvoer voor papegaaien. * Met granen en vruchten * Voeding in pelletvorm * Helpt selectief eetgedrag voorkomen (Brekz.nl)

Versele-Laga Nutribird P15 Original Papegaai - Vogelvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in 1 pellet In de natuur zoeken vogels naar de voedingsstoffen die ze op dat moment nodig hebben. In gevangenschap ben jij degene die jouw vogel voorziet van de juiste voedingsstoffen, daarom is de juiste voeding héél belangrijk! P15 Original Papegaai van Versele-Laga Nutribird is een volledig vogelvoer. Deze pellets bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige gezonde voeding en voorkomt selectief eetgedrag. De pellets bevatten natuurlijke kleimaterialen en prebiotica voor een gezonde darmflora en optimale vertering. Daarnaast bevat het de optimale calcium-fosforverhouding voor een gezond skelet. Ook zal het verenpak prachtig stralen door alle aanwezige voedingsstoffen! De juiste voeding Veel gezondheidsproblemen ontstaan vaak door voedingstekorten. Door de juiste soort voeding te geven voorkom je de meeste gezondheidsproblemen. De formules van Nutribird zijn aangepast aan de verschillende vogelsoorten. De pellets voor papegaaien bevatten bijvoorbeeld extra gepelde nootjes en de pellets voor kanaries bevat 50% kanariezaad. Zo benadert iedere pellet weer beter de natuurlijke behoefte van de vogelsoorten. Overschakelen naar pellets 1. Voorbereidingsfase Wanneer je kleine vogels, zoals kanaries, vinken en grasparkieten, wil laten overschakelen naar pellets, laat ze dan ter voorbereiding twee of drie weken op voorhand al kennismaken met de pellets. Deze pellets kan je tussen hun huidige voer toevoegen, zo raken ze al een beetje vertrouwt met de geur en smaak. Bij papegaaien en grotere parkieten is deze voorbereidingsfase niet noodzakelijk. 2. Werkelijke omschakeling Nu is het tijd voor de omschakeling en meng je de zaden en de pellets niet meer. Geef je vogels enkel nog pellets, maar bied ze zo nu en dan ook nog hun vertrouwde zaden aan. Dit om te veel gewicht verliezen te voorkomen, als ze in het begin minder pellets eten. Wacht telkens een beetje langer om ze een bakje zaden aan te bieden. 3. Nutribird Alternate Day Methode Geef elke dag pellets, en daarnaast ook zaden op dagen 2, 4, 7, 10, 14, 18, 23, 28, 34 en 40. Na die tijd zijn je vogels volledig vertrouwd met de pellets en hoef je geen zaden meer bij te voeren. Let op: Let op: voer maximaal 20% extra voeding zoals: zaden, fruit en groenten. P15 Original Papegaai is verkrijgbaar in 1 kg, 3 kg en 10 kg. . Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
5410340220030; 5410340221273
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Nutribird - P15 Original
€ 51,99
Nutribird P15 Original Papegaaien vogelvoer 10 kg
€ 54,81
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga - Nutribird P15 Original Papegaai - Vogelvoer - 10 kg
€ 56,56
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird P15 Original Papegaai - Vogelvoer - 10 kg
€ 59,25