Nutribird G14 Original Grote Parkietenvoer 1 kg

Nutribird G14 Original Grote Parkietenvoer 1 kg

8,49 - 10,40
Bestel nu direct voor € 9,99

NutriBird G 14 Original is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor grote parkieten. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten.... (Dierenwinkelxl.nl)

Versele-Laga Nutribird G14 Original Grote Parkiet - Vogelvoer - 1 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in 1 pellet In de natuur zoeken vogels naar de voedingsstoffen die ze op dat moment nodig hebben. In gevangenschap ben jij degene die jouw vogel voorziet van de juiste voedingsstoffen, daarom is de juiste voeding héél belangrijk! G14 Original Grote Parkiet van Versele-Laga Nutribird is een volledig vogelvoer. Deze pellets bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige gezonde voeding en voorkomt selectief eetgedrag. De pellets bevatten natuurlijke kleimaterialen en prebiotica voor een gezonde darmflora en optimale vertering. Daarnaast bevat het de optimale calcium-fosforverhouding voor een gezond skelet. Ook zal het verenpak prachtig stralen door alle aanwezige voedingsstoffen! De juiste voeding Veel gezondheidsproblemen ontstaan vaak door voedingstekorten. Door de juiste soort voeding te geven voorkom je de meeste gezondheidsproblemen. De formules van Nutribird zijn aangepast aan de verschillende vogelsoorten. De pellets voor papegaaien bevatten bijvoorbeeld extra gepelde nootjes en de pellets voor kanaries bevat 50% kanariezaad. Zo benadert iedere pellet weer beter de natuurlijke behoefte van de vogelsoorten. Overschakelen naar pellets 1. Voorbereidingsfase Wanneer je kleine vogels, zoals kanaries, vinken en grasparkieten, wil laten overschakelen naar pellets, laat ze dan ter voorbereiding twee of drie weken op voorhand al kennismaken met de pellets. Deze pellets kan je tussen hun huidige voer toevoegen, zo raken ze al een beetje vertrouwt met de geur en smaak. Bij papegaaien en grotere parkieten is deze voorbereidingsfase niet noodzakelijk. 2. Werkelijke omschakeling Nu is het tijd voor de omschakeling en meng je de zaden en de pellets niet meer. Geef je vogels enkel nog pellets, maar bied ze zo nu en dan ook nog hun vertrouwde zaden aan. Dit om te veel gewicht verliezen te voorkomen, als ze in het begin minder pellets eten. Wacht telkens een beetje langer om ze een bakje zaden aan te bieden. 3. Nutribird Alternate Day Methode Geef elke dag pellets, en daarnaast ook zaden op dagen 2, 4, 7, 10, 14, 18, 23, 28, 34 en 40. Na die tijd zijn je vogels volledig vertrouwd met de pellets en hoef je geen zaden meer bij te voeren. Let op: voer maximaal 20% extra voeding zoals: zaden, fruit en groenten. G14 Original Grote Parkiet is verkrijgbaar in 1 kg en 10 kg. . Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Nutribird g-14 is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor grote parkieten. het zijn pellets waardoor vogels niet alleen het lekkere opeten. de pellets zijn volledig opneembaar en bevat florastimul, wat de darmflora ondersteunt en darmstoornissen voorkomt.samenstelling: granen, zaden, vruchten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, vitaminen en sporenelementen.analyse: ruw eiwit 14 % ruw vet 16 % ruwe as 4,5 % ruwe celstof 3,5 % calcium 0,9 % fosfor 0,6 % (Dierspecialist.nl)

Versele-Laga Nutribird G14 Original is en volledige voeding voor grote parkieten op basis van granen, verse vruchten en aardnoten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5410340220580; 5410340221136
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Nutribird - G14 Original onderhoudsvoeder
€ 9,99
Nutribird - G14 Original onderhoudsvoeder bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird G14 Original Grote Parkiet - Vogelvoer - 1 kg
€ 13,48
Versele-Laga Nutribird G14 Original Grote Parkiet - Vogelvoer - 1 kg bestellen
VL NUTRIBIRD G14 ORIGINAL 1KG 00001
€ 13,68
VL NUTRIBIRD G14 ORIGINAL 1KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird G14 Original - 1 kg
€ 14,35
Versele-Laga Nutribird G14 Original - 1 kg bestellen
Bekijkt u ook: