Nutribird B18 Kweek kleine Parkieten 4 kg

Nutribird B18 Kweek kleine Parkieten 4 kg

13,99 - 14,59
Bestel nu direct voor € 13,99

NutriBird B 18 is een uitgebalanceerd volledig kweekvoeder voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op... (Dierenwinkelxl.nl)

Nutribird B18 kweek kleine parkieten is een volledig kweekvoer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. * Wetenschappelijk samengesteld * Met granen, vruchten en millet * Ondersteunt de darmflora (Brekz.nl)

Versele-Laga Nutribird B18 Kweekvoeder is een speciaal samengestelde kweekvoeding voor grasparkieten en andere kleine parkieten. (Medpets.nl)

Versele-Laga Nutribird B18 Parkiet Kweekvoer - Vogelvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in 1 pellet voor de kweek In de natuur zoeken vogels naar de voedingsstoffen die ze op dat moment nodig hebben. In gevangenschap ben jij degene die jouw vogel voorziet van de juiste voedingsstoffen, daarom is de juiste voeding héél belangrijk! B18 Parkiet kweekvoer van Versele-Laga Nutribird is een volledig vogelvoer. Deze pellets bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige gezonde voeding en voorkomt selectief eetgedrag. De pellets bevatten natuurlijke kleimaterialen en prebiotica voor een gezonde darmflora en optimale vertering. Daarnaast bevat het de optimale eiwit- en calciumgehalte voor uitstekende kweekresultaten. Ook zal het verenpak prachtig stralen door alle aanwezige voedingsstoffen! De juiste voeding Veel gezondheidsproblemen ontstaan vaak door voedingstekorten. Door de juiste soort voeding te geven voorkom je de meeste gezondheidsproblemen. De formules van Nutribird zijn aangepast aan de verschillende vogelsoorten en verschillende fases in het leven. Door deze pellets aan jouw vogels te geven zullen ze eerder geslachtsrijp en vruchtbaarder zijn. Daarnaast leggen ze grotere eieren en zullen er meer- en gezondere kuikens uitkomen. Overschakelen naar pellets 1. Voorbereidingsfase Wanneer je kleine vogels, zoals kanaries, vinken en grasparkieten, wil laten overschakelen naar pellets, laat ze dan ter voorbereiding twee of drie weken op voorhand al kennismaken met de pellets. Deze pellets kan je tussen hun huidige voer toevoegen, zo raken ze al een beetje vertrouwt met de geur en smaak. Bij papegaaien en grotere parkieten is deze voorbereidingsfase niet noodzakelijk. 2. Werkelijke omschakeling Nu is het tijd voor de omschakeling en meng je de zaden en de pellets niet meer. Geef je vogels enkel nog pellets, maar bied ze zo nu en dan ook nog hun vertrouwde zaden aan. Dit om te veel gewicht verliezen te voorkomen, als ze in het begin minder pellets eten. Wacht telkens een beetje langer om ze een bakje zaden aan te bieden. 3. Nutribird Alternate Day Methode Geef elke dag pellets, en daarnaast ook zaden op dagen 2, 4, 7, 10, 14, 18, 23, 28, 34 en 40. Na die tijd zijn je vogels volledig vertrouwd met de pellets en hoef je geen zaden meer bij te voeren. Let op: Let op: voer maximaal 20% extra voeding zoals: zaden, fruit en groenten. B18 Parkiet kweekvoer is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5410340220689; 5410340221037
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Nutribird - B18 Kweekvoeder
€ 13,99
Nutribird - B18 Kweekvoeder bestellen
Nutribird B18 kweek kleine parkieten 3 kg
€ 17,44
Nutribird B18 kweek kleine parkieten 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird B18 Kweekvoeder - 3 kg
€ 18,45
Versele-Laga Nutribird B18 Kweekvoeder - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird B18 Parkiet Kweekvoer - Vogelvoer - 3 kg
€ 19,58
Versele-Laga Nutribird B18 Parkiet Kweekvoer - Vogelvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: