Nutribird A21 Opfokvoer voor Vogels 800 gram

Nutribird A21 Opfokvoer voor Vogels 800 gram

11,25 - 14,29
Bestel nu direct voor € 12,99

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is opfokvoer met de ingrediënten van een hoge kwaliteit, in de juiste verhoudingen. * Uitgebalanceerd * Voor alle soorten * Ondersteunt de vertering (Brekz.nl)

Om babyvogels met de hand groot te brengen, heb je voer nodig dat aangepast is op de speciale behoeftes van kleine vogels. Versele-Laga NutriBird A21 is ontworpen voor het met de hand opfokken van babyvogels en verzorgt de dieren met alle voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een optimale groei en goede lichamelijke conditie. De samenstelling van het vogelvoer is wetenschappelijk onderbouwd en wordt door dierenartsen aangeraden. Versele-Laga NutriBird A21 wordt wereldwijd gebruikt voor het opfokken van babyvogels – bij vogelparken en bij fokkers. Het bevat ingrediënten die de spijsvertering kunnen ondersteunen, waaronder darmflorastabilisatoren, spijsverteringsenzymen en organische enzymen. Het kan aan een geoptimaliseerde voedingsstofopname en -verwerking bijdragen. Versele-Laga NutriBird A21 in één oogopslag: Handopfokvoer voor babyvogels Evenwichtig en compleet: voorziet babyvogels van alle nodige voedingsstoffen voor een optimale groei en een goede ontwikkeling Wetenschappelijk onderbouwde samenstelling Ondersteuning van de spijsvertering: bevat darmflorastabilisatoren, spijsverteringsenzymen en organische enzymen, die de functie van het spijsverteringskanaal kunnen bevorden Aanbevolen door dierenartsen: wordt wereldwijd gebruikt in opvangen voor jonge dieren, vogelparken en bij fokkers (Zooplus.nl)

NutriBird A21 Opfokvoer van Versele-Laga is uitstekende voeding om jouw jonge vogel mee groot te brengen. De verantwoorde samenstelling bevat tevens ingrediënten die de vertering van de vogel bevorderen. (Medpets.nl)

Versele-Laga Nutribird A21 Baby-Vogels - Vogelvoer - 800 g direct bestellen in onze webshop! Pap voor jouw jonge vogel Soms komt het voor dat jonge vogels bijgevoerd moeten worden met handopfok pap. A21 Baby vogels van Versele-Laga Nutribird is handopfokvoer voor amazones, kaketoes, grote parkieten en andere babyvogels met een hoge energiebehoefte. Deze voeding zorgt voor een optimale ontwikkeling tot een volgroeide vogel. Deze voeding bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een optimale werking van de krop en dus een betere vertering van de voeding. Daarnaast draagt deze voeding bij aan de ontwikkeling van gezonde jonge vogels en zal voor een prachtig verenpak zorgen! Bereiding Deze pap wordt bereid door toevoeging van warm water. Bij elke leeftijdsfase hoort een andere verhouding van water en poeder, deze verhoudingen moeten goed opgevolgd worden. In de onderstaande tabel zijn de verhoudingen weergegeven: Leeftijd Nutribird poeder Water Uitkippen- dag 2 1 deel 6 delen Dag 2 - dag 3 1 deel 5 delen Dag 3 - dag 4 1 deel 4 delen Dag 4 - dag 5 1 deel 3 delen Dag 5 - spenen 1 deel 2 - 2,5 delen Kook vooraf water en laat dit wat afkoelen. Warm water uit de kraan kan schadelijke bacteriën bevatten. Nu het mengsel goed doorroeren. Zorg ervoor dat er geen klonten inzitten en laat de pap afkoelen tot 39°C. Roer vóór het voeren nog een keer goed door. Opgelet: maak voor elke maaltijd het mengsel opnieuw! Let op: Het is verboden om jonge vogels van hun ouders te scheiden, met de reden om deze tam te maken. Alleen als het noodzakelijk is voor de gezondheid of het welzijn van het jong of het ouderdier, mogen jonge vogels apart genomen worden van de ouders en door mensen met papvoeding grootgebracht worden. Wel mag je jonge vogels bijvoeren, zolang ze maar bij de ouders in het broedblok kunnen blijven. Het voeren van de jonge vogels met een pipet is niet zonder risico's. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot schade aan de krop, waaraan het jong zelfs kan sterven. Vogels die met de hand worden grootgebracht, krijgen op latere leeftijd vaker gedragsproblemen. A21 Baby vogel is verkrijgbaar in 800 gram en 3 kg. . Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5410340220108
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Nutribird A21
€ 12,99
Nutribird A21 bestellen
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels 800 gr
€ 14,20
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels 800 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
800g NutriBird A21 Versele-Laga Vogelvoer
€ 14,48
800g NutriBird A21 Versele-Laga Vogelvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga NutriBird A21 Opfokvoer - 800 gram
€ 17,90
Versele-Laga NutriBird A21 Opfokvoer - 800 gram bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Versele-Laga Nutribird A21 Baby-Vogels - Vogelvoer - 800 g
€ 18,28
Versele-Laga Nutribird A21 Baby-Vogels - Vogelvoer - 800 g bestellen
Bekijkt u ook: