Milbemax Kleine Honden en Puppies 4 tabletten

8,250 - 77,250
Bestel nu direct voor € 9,49

De tabletten van Milbemax helpen bij de behandeling van een zeer breed spectrum aan parasitaire wormen als spoelwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en oogwormen. Daarnaast werkt Milbemax preventief tegen hartworm.. De tabletten... (Dierenwinkelxl.nl)

Milbemax Kleine honden en puppies is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is bedoeld voor kleine honden en puppies. * Doodt alle veelvoorkomende wormen * Preventief werkzaam * Tabletten voor pups en kleine hondenrassen Let op: 2 tabletten houdbaar tot 7-2024 (Brekz.nl)

Milbemax Ontworming Tabletten Kleine Hond - Puppy 0,5 - 10 kgMilbemax ontwormingstabletten dragen bij aan de gezondheid van je huisdier. Dagelijks worden honden via allerlei bronnen blootgesteld aan parasieten, waardoor het onmogelijk is om te voorkomen dat ze in aanraking komen met wormen of hun eitjes. Regelmatig ontwormen is daarom belangrijk voor de gezondheid van je hond - zeker als je hond veel in contact komt met de buitenwereld, andere honden, zandbakken en speelweiden. Daarnaast verminder je door te ontwormen ook het risico op omgevingsbesmetting en daarmee besmetting van het gezin. Met makkelijk toe te dienen tabletten en een aanbevolen ontwormingsschema maakt Milbemax dit eenvoudig. De tabletten vormen een effectieve en breedspectrum behandeling voor puppy'sén volwassen honden, geschikt vanaf 2 weken leeftijd en 0.5kg. Ook geschikt voor drachtige en lacterende honden. Voor de bestrijding van hartwormziekte tot longwormziekte, haakwormen, lintwormen, spoelwormen, oogwormen en zweepwormen  * Kleine tablet, dus makkelijk te geven * Snelle werking* Vier keer per jaar toedienen * Het breedste werkingsspectrum van alle orale ontwormmiddelen voor honden * Inzetbaar bij drachtige en lacterende tevenLet op! Geschikt vanaf 2 weken en vanaf 0,5 kg. (Plein.nl)

Milbemax Milbemax Pup & Hond - Anti wormenmiddel - 4 tab 0.5 Tot 10 Kg direct bestellen in onze webshop! Milbemax is werkzaam tegen de belangrijkste spoelwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen, longwormen en oogwormen en werkt daarnaast preventief tegen hartworm. . Alle Milbemax voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)







Categorie
Merk
EAN(s)
8713343002809; 5420036926764
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Milbemax - Puppy & Kleine honden
€ 9,49
Milbemax ontwormingstabletten kleine honden en puppies 4 tabletten
€ 11,20
Milbemax Ontworming Tabletten Kleine Hond - Puppy 0,5 - 10 kg 2 x 2 tabletten
€ 14,65
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Ontworming Tabletten Kleine Hond - Puppy 0,5 - 10 kg 2 x 2 tabletten
€ 14,80
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Milbemax Pup & Hond - Anti wormenmiddel - 4 tab 0.5 Tot 10 Kg
€ 16,88