Milbemax Kleine Honden en Puppies 4 tabletten

Milbemax Kleine Honden en Puppies 4 tabletten

5,90 - 10,99
Bestel nu direct voor € 5,90

Milbemax Kleine honden en puppies is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is bedoeld voor kleine honden en puppies. * Doodt alle veelvoorkomende wormen * Met rundvleessmaak * Preventief werkzaam   Houdbaarheidsdatum 4 tablet doosjes 10-2018 Houdbaarheidsdatum 50 tablet doosjes 10-2018 (Brekz.nl)

Milbemax ontwormingstabletten voor de hond, met als werkzame bestanddelen Milbemycine oxime en Praziquantel, werken tegen long- en hartworminfecties en curatief tegen zweepwormen, haarwormen, spoelwormen en lintwormen. (Medpets.nl)

Milbemax is een ontwormingstablet voor puppy"s en kleine honden tot 10 kg. deze tabletten worden gebruikt ter preventie van hartworm infecties en ter behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden. dit product mag niet gegeven worden aan puppy"s jonger dan 2 weken en/of minder dan 0,5 kg lichaamsgewicht. werkzame stoffen per tablet: milbemycine oxime (2,5 mg). praziquantel (25 mg). dosering milbemax kleine hond: lichaamsgewicht van 0,5 tot 1 kg: 0,5 tablet lichaamsgewicht van 1 tot 5 kg: 1 tablet lichaamsgewicht van 5 tot 10 kg: 2 tabletten. (Dobey.nl)

Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen en voor de preventie van hartworm ziekte bij honden. Inhoud: 4 tabletten. Uiterst effectieve behandeling met een breed spectrum. Door de snelle en directe werking in het maag-darmkanaal, zorgt Milbemax voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette honden. Orale dosis voor precieze behandeling. Omdat Milbemax een orale behandeling is, komt de juiste dosis direct in het darmkanaal terecht. Dit maakt het voor eigenaren en huisdieren een doeltreffend middel zonder knoeien. Goed veiligheidsprofiel. Milbemax tabletten voor honden kunnen gegeven worden aan pups vanaf 2 weken oud en/of 0,5 kg en zijn geschikt voor drachtige en zogende teven. Het is niet nodig om jouw hond af te zonderen van andere huisdieren tijdens of na de behandelung. Je kunt gerust zijn dat contact met jezelf en/of jouw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is. Dosering: 0,5 tot 1 kg = halve tablet 1 tot 5 kg = 1 tablet 5 tot 10 kg = 2 tablet (Discount4pets.nl)

Novartis Milbemax Pup & Hond 4 tab 0.5 Tot 10 Kg direct bestellen in onze webshop! Je hond kan overal darmwormen oplopen, zowel binnen als buiten. Het is haast onmogelijk dat je hond er niet mee in contact komt, of het nu tijdens het uitlaten, binnenshuis of in je tuin is. Het is van de buitenkant vaak niet te merken als je hond besmet is met wormen. Veel symptomen zijn pas zichtbaar als de problemen ernstig zijn, daarom is voorkomen beter dan genezen. Milbemax ontwormingstabletten voor de hond werken preventief tegen long- en hartworminfecties en curatief tegen zweepwormen, haarwormen, spoelwormen en lintwormen. Het is belangrijk om je hond minimaal 4 keer per jaar te ontwormen. Milbemax is verkrijgbaar in twee varianten, met beide 4 tabletten: - Voor pups en volwassen honden tussen 0,5 en 10 kilogram; - Voor volwassen honden van 10 tot 75 kilogram.. Alle Novartis voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713343002809
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Milbemax Kleine honden en puppies 4 Tabletten
€ 5,90
Milbemax Kleine honden en puppies 4 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax kleine hond 4 tabletten
€ 7,50
Milbemax kleine hond 4 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Kleine hond & puppy's 2 x 2 tabletten
€ 10,70
Kleine hond & puppy's 2 x 2 tabletten bestellen
Webshop Keurmerk
Milbemax Puppy / Kleine hond
€ 10,95
Milbemax Puppy / Kleine hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Novartis Milbemax Pup & Hond 4 tab 0.5 Tot 10 Kg
€ 10,99
Novartis Milbemax Pup & Hond 4 tab 0.5 Tot 10 Kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: