Milbemax Kleine Hond 4 Kauwtabletten

Milbemax Kleine Hond 4 Kauwtabletten

6,75 - 13,00
Bestel nu direct voor € 6,75

Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies zijn smakelijke kauwtabletten en een effectief middel voor het ontwormen van kleine honden en puppies. THT:  03-2021 * Smakelijke kauwtabletten * Effectief tegen wormen * Geschikt voor honden en pups (Brekz.nl)

Milbemax Kauwtablet Ontworming HondLastige ontwormingsbehandelingen zijn verleden tijd met deze smakelijke kauwtabletten;Milbemax Kauwtabletten, een traktatie voor de hond! * Uiterst effectieve en veilige behandeling * Snelle en directe werking in het maag-darmkanaal * Adequate verwijdering van de wormlast bij besmette honden * De juiste dosis komt direct in het darmkanaal terecht * Doeltreffend ontwormen zonder knoeien * Ook geschikt voor pups vanaf 2 weken oud en/of 1 kg lichaamsgewicht en voor drachtige en zogende tevenMilbemax kauwtabletten kunnen ingezet worden om rondwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen te doden. (Plein.nl)

Elanco Milbemax Kauwtablet Hond - Anti wormenmiddel - 12 g 4 stuks 1 Tot 5 Kg direct bestellen in onze webshop! De “Easy Chew” tabletten zijn erg smakelijk en zacht (semi-moist). hierdoor worden ze makkelijk opgenomen. Milbemax is werkzaam tegen de belangrijkste spoelwormen. lintwormen. haakwormen. zweepwormen. longwormen en oogworm en werkt daarnaast preventief tegen hartworm.. Alle Elanco voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Milbemax Kauwtabletten zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat ontwormen geen lastig handeling, maar een traktatie zou moeten zijn. De tabletten zijn daarom zacht en beschikken over een kipsmaak. Hierdoor wordt dit middel door de meeste... (Dierenwinkelxl.nl)

De kauwtabletten van Milbemax zijn een effectief, breedspectrum en smakelijke wormenkuur met de werkzame stoffen milbemycine oxime en praziquantel. (Medpets.nl)

Milbemax is een ontwormingstablet voor puppy's en kleine honden met een lichaamsgewicht tussen de 1 en 5 kg. deze easy-chew tabletten worden gebruikt ter preventie van hartworm infecties en ter behandeling en controle van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden. doordat de tabletten semi-moist zijn, worden ze gemakkelijk opgenomen.werkzame stoffen:milbemycine oxime/praziquantel.dosering:lichaamsgewicht van 0,5 tot 1 kg: 0,5 tabletlichaamsgewicht van 1 tot 5 kg: 1 tabletlichaamsgewicht van 5 tot 10 kg: 2 tabletten.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713343002618; 8713343003073
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies 4 Tabletten
€ 6,75
Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies 4 Tabletten bestellen
Milbemax Kauwtablet Ontworming Kleine Hond - Puppy 4 tabletten
€ 6,75
Milbemax Kauwtablet Ontworming Kleine Hond - Puppy 4 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Elanco Milbemax Kauwtablet Hond - Anti wormenmiddel - 12 g 4 stuks 1 Tot 5 Kg
€ 7,88
Elanco Milbemax Kauwtablet Hond - Anti wormenmiddel - 12 g 4 stuks 1 Tot 5 Kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Ontwormingsmiddel - Kleine Hond - 2x2 Tabletten
€ 7,99
Milbemax Ontwormingsmiddel - Kleine Hond - 2x2 Tabletten bestellen
Milbemax - Kauwtabletten Kleine Honden
€ 7,99
Milbemax - Kauwtabletten Kleine Honden bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Kauwtabletten - kleine hond - 4 tabl.
€ 10,75
Milbemax Kauwtabletten - kleine hond - 4 tabl. bestellen
ELA MILBEMAX PUP/HOND KAUWT.4S 00001
€ 13,00
ELA MILBEMAX PUP/HOND KAUWT.4S 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: