Home > Ontwormen > Milbemax > Milbemax Kleine Hond 4 Kauwtabletten
Thursday, 28 March 2024

Milbemax Kleine Hond 4 Kauwtabletten

7,160 - 67,000
Bestel nu direct voor € 9,15

Milbemax Kauwtabletten Milbemax Kauwtabletten is een effectief en smakelijk ontwormingsmiddel voor honden. Deze kauwtabletten zijn werkzaam tegen rondwormen, haakwormen, zweepwormen, lintwormen en longwormen. Daarnaast wordt deze wormenkuur sneller geaccepteerd door de heerlijke kipsmaak en de zachte structuur. Op deze manier kan het ontwormen een traktatie zijn in plaats van een lastige handeling. Zo hoef je de tabletjes niet meer te verstoppen in voer, een stukje worst of een koekje. Wist je dat ruim 94% van de honden de tablet direct uit de hand opeet? Indicaties & eigenschappen Het breedste werkingsspectrum van alle orale ontwormmiddelen voor honden Effectief tegen rondwormen, haakwormen, zweepwormen, lintwormen, hartwormen en longwormen. Wordt sneller geaccepteerd door de zachte structuur en heerlijke kipsmaak Let op, momenteel ontvang je tijdelijk een internationale verpakking van de Milbemax Kauwtabletten voor grote honden. Geschikt voor Veilig voor pups vanaf 1 kg lichaamsgewicht. Veilig voor drachtige en lacterende teven Milbemax Kleine hond is geschikt voor honden die ouder zijn dan 2 weken en die meer wegen dan 1 kg. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de bijsluiter in de bijlage. Milbemax Grote hond is geschikt voor honden die meer wegen dan 5 kg. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de bijsluiter in de bijlage. Toediening De Milbemax Kauwtabletten kunnen via de bek toegediend worden. De kauwtabletten kunnen zowel op een volle als op een lege maag en met of zonder eten gegeven worden. Dosering Dosering   Gewicht van de hond Optimale dosering Honden 1 - 5 kg 1 kauwtablet voor kleine honden Honden 5 - 10 kg 2 kauwtabletten voor kleine honden Honden 5 - 25 kg 1 kauwtablet voor grote honden Honden 25 - 50 kg 2 kauwtabletten voor grote honden Honden 50 - 75 kg 3 kauwtabletten voor grote honden   Als je pup zwaarder dan 10 kg weegt, geef je de Milbemax Grote Hond. Ons advies is om 2 tabletten Kleine Hond & Pup te geven als je pup of hond minder dan 10 kg weegt. Niet te gebruiken bij (contra-indicaties) Honden met een MDR1 genmutatie. Inhoud 1 of 4 kauwtabletten Opmerking Deze producten worden in grote hoeveelheden ingekocht en per bestelling verzonden. Daardoor worden de producten bij de bestellingen zonder de originele verpakking en bijsluiter verzonden. Voor de dosering, toediening en andere relevante informatie kunt u terecht op de productpagina van het desbetreffende product. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze dierenarts via de telefoon of via het contactformulier. (Medpets.nl)

Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies zijn smakelijke kauwtabletten en een effectief middel voor het ontwormen van kleine honden en puppies. * Smakelijke kauwtabletten * Effectief tegen wormen * Geschikt voor honden en pups (Brekz.nl)

Milbemax Kauwtabletten zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat ontwormen geen lastig handeling, maar een traktatie zou moeten zijn. De tabletten zijn daarom zacht en beschikken over een kipsmaak. Hierdoor wordt dit middel door de meeste... (Dierenwinkelxl.nl)

Werkzame stof: praziquantel. Bescherming tegen lintwormen en rondwormen. Alleen in Nederland leverbaar! Milbemax ontwormingstabletten dragen bij aan de gezondheid van je huisdier. Dagelijks worden honden via allerlei bronnen blootgesteld aan parasieten, waardoor het onmogelijk is om te voorkomen dat ze in aanraking komen met wormen of hun eitjes. Regelmatig ontwormen is daarom belangrijk voor de gezondheid van je hond - zeker als je hond veel in contact komt met de buitenwereld, andere honden, zandbakken en speelweiden. Daarnaast verminder je door te ontwormen ook het risico op omgevingsbesmetting en daarmee besmetting van het gezin. Met makkelijk toe te dienen tabletten en een aanbevolen ontwormingsschema maakt Milbemax dit eenvoudig. De tabletten vormen een effectieve en breedspectrum behandeling voor puppy's én volwassen honden, geschikt vanaf 2 weken leeftijd en 0.5 kg. (Zooplus.nl)

Milbemax Ontworming Tabletten Chewy Hond en Puppy 1 - 5 kgLastige ontwormingsbehandelingen zijn verleden tijd met deze smakelijke kauwtabletten; Milbemax Kauwtabletten, een traktatie voor de hond! * Uiterst effectieve en veilige behandeling * Snelle en directe werking in het maag-darmkanaal * Adequate verwijdering van de wormlast bij besmette honden * De juiste dosis komt direct in het darmkanaal terecht * Doeltreffend ontwormen zonder knoeien * Ook geschikt voor pups vanaf 2 weken oud en/of 1 kg lichaamsgewicht en voor drachtige en zogende teven Milbemax kauwtabletten kunnen ingezet worden om rondwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en longwormen te doden. (Plein.nl)



Milbemax Milbemax Kauwtablet Kleine Hond - Anti wormenmiddel - 12 g 4 tab 1 Tot 5 Kg direct bestellen in onze webshop! Breedspectrum ontwormingsmiddel voor je hond Honden komen veel buiten, de kans is dan ook groot dat je hond ongemerkt wormen oploopt. Voor de gezondheid van je dier maar ook van jezelf is het daarom belangrijk om je viervoeter regelmatig te ontwormen. Met Milbemax Kauwtablet Kleine Hond en Pup houd je jouw hond (1 tot 10 kg) wormvrij. De tabletten zijn Easy Chew, dat betekent dat ze erg smakelijk en zacht zijn zodat je hond ze zonder mopperen zal opeten. Het kauwtablet is werkzaam tegen de belangrijkste spoel-, lint-, haak-, zweep-, long en oorwormen en werkt daarnaast preventief tegen hartwormen. De werkzame stoffen zijn praziquantel en milbemycine. Dosering en gebruik De tabletten dienen oraal (via de bek) te worden toegediend. Omdat hier om kauwtabletten gaat, kunnen ze zowel op een volle als lege maag en met of zonder eten gegeven worden. Gebruik Milbemax nooit bij honden jonger dan 2 weken. Milbemax Kauwtablet Kleine Hond en Pup is geschikt voor honden van 1 tot 10 kg. Heb je een hond zwaarder dan 10 kg? Kies dan voor Milbemax Grote Hond. Gewicht 1 tot 5 kg: 1 tablet Gewicht 5 tot 10 kg: 2 tabletten Milbemax Kauwtablet Kleine Hond en Pup bevat 4 tabletten. . Alle Milbemax voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
8713343002618; 8713343003073; 5420036943617
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Kauwtabletten - kleine hond - 4 tabl.
€ 9,15
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Hond Ontwormingsmiddel Small 2 x 2 tabletten
€ 9,40
Milbemax kauwtabletten kleine honden en puppies 4 tabletten
€ 10,11
Milbemax - Kauwtabletten Kleine Honden
€ 11,99
Thuiswinkel Waarborg
4 stuks voor kleine honden (1-5kg) Milbemax Kauwtabletten
€ 12,98
Milbemax Ontworming Tabletten Chewy Hond en Puppy 1 - 5 kg 4 tabletten
€ 15,25
Thuiswinkel Waarborg
Milbemax Milbemax Kauwtablet Kleine Hond - Anti wormenmiddel - 12 g 4 tab 1 Tot 5 Kg
€ 17,98