Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil All Worm Cat 2 tabletten
dinsdag, 22 januari 2019
Mansonil All Worm Cat 2 tabletten

Mansonil All Worm Cat 2 tabletten

8,40 - 10,75
Bestel nu direct voor € 8,40

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.Het ontwormen van uw kat is belangrijk. Wormen zijn een onzichtbare plaag en kunnen bij uw huisdier schade aanrichten. Wormen laten zich pas zien als het dier ernstig besmet is. Wormen zijn ook overdraagbaar op mensen. Het frequent ontwormen is dus noodzakelijk voor de gezondheid van mens en dier. Ook omdat een herbesmetting met wormen zo is opgelopen is frequent ontwormen van belang. Mansonil All Worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen en lintwormen. Dit is van belang daar wij met ons blote oog niet kunnen zien met welke worm het huisdier nu eigenlijk besmet is. Er zijn namelijk veel verschillende wormen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. U hoeft het dus niet na bijvoorbeeld een week wederom toe te dienen.Wanneer te gebruikenVoor de behandeling van mengbesmettingen met rondwormen en lintwormen bij katten. ToedieningswijzeOrale toediening. De tabl (Tims.nl)

Mansonil All Worm Cat TablettenMansonil All Worm Cat is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen bij de kat met een nmalige behandeling. * Brede werking tegen rond- en lintwormen; * gemakkelijke toediening; * geen leeftijdsbeperking; * geen bijwerkingen. (Plein.nl)

Mansonil All Worm Kat is een ontwormingsmiddel in tabletvorm en is geschikt voor katten van alle leeftijden.  * Doodt alle veel voorkomende wormen * Gemakkelijk toe te dienen * Geen leeftijdsbeperking (Brekz.nl)

Mansonil Kat All Worm Tabletten is een ontwormingsmiddel in tabletvorm en is geschikt voor alle soorten katten ongeachte hun leeftijd. Inhoud: 2 tabletten. Het ontwormen van jouw kat is belangrijk. Wormen zijn een onzichtbare plaag en kunnen bij jouw huisdier schade aanrichten. Wormen laten zich pas zien als het dier ernstig is besmet. Wormen zijn ook overdraagbaar op mensen. Het frequent ontwormen is dus noodzakelijk voor de gezondheid van mens en dier. Ook omdat een herbesmetting met wormen zo is opgelopen is frequent ontwormen van belang. Mansonil All Worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen en lintwormen. Dit is van belang daar wij met ons blote oog niet kunnen zien met welke worm het huisdier nu eigenlijk besmet is. Er zijn namelijk veel verschillende wormen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. Je hoeft het dus niet na bijvoorbeeld een week wederom toe te dienen. Toediening: Orale toediening. De tabletten kunnen als dusdanig of in een vleesballetje toegediend worden. Ze kunnen ook geplet en met het voedsel gemengd worden. Dieetmaatregelen zijn niet nodig. Werkzame bestanddelen: Purantelembonaat (230 mg), praziquantel (20 mg). Hulpstoffen: maiszetmeel, microkristallijn cellulose, polyvidone, magnesiumstearaat, collodiaal anhydrisch silliciumdioxide, hydroxypropylmethylcellulose, polyethyleenglycol 4000, titaandioxide pro comp. una. Waarschuwing: In afwachting van toereikende studies met deze combinatie, wordt het gebruik van Mansonil All Worm Large Cat tijdens de dracht afgeraden. Niet toedienen aan katten van minder dan 6 kg lichaamsgewicht. Niet combineren met piperzine. Dosering: 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht. (Discount4pets.nl)

Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg direct bestellen in onze webshop! Mansonil All worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen en lintwormen. Dit is van belang omdat wij met ons blote oog niet kunnen zien met welke worm ons huisdier nu eigenlijk besmet is. Er zijn namelijk veel verschillende wormen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. Je hoeft het dus niet na bijvoorbeeld een week wederom toe te dienen. Advies: ontworm je kat minimaal 4 keer per jaar. Er zijn twee varianten van Mansonil All worm: S: Dosering: 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht. L: Dosering: 1 tablet per 6 kg lichaamsgewicht. Mansonil is een product van Bayer Petcare.. Alle Mansonil voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De all worm van mansonil is een wormmiddel voor de kat. dit middel werkt tegen spoel-, haak- en lintwormen. de pillen zijn gemakkelijk toe te dienen en zijn vrij van bijwerkingen. de all worm is geschikt voor katten van alle leeftijden en kan tevens tijdens dracht en lactatie worden gebruikt. dit product bevat de werkzame stoffen pyrantelembonaat en praziquantel.dosering: 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht.; (Dierspecialist.nl)

All Worm Cat is een ontwormingsmiddel met pyrantelembonaat en praziquantel voor katten van alle leeftijden en bestrijdt spoel-, haak- en lintwormen. De tabletten zijn ook verkrijgbaar voor grote katten vanaf 6 kg. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221033417
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Mansonil kat all worm tabletten 2 st
€ 8,40
Mansonil kat all worm tabletten 2 st bestellen
Mansonil Kat All Worm 2 tabletten
€ 8,40
Mansonil Kat All Worm 2 tabletten bestellen
Mansonil All Worm Kat 2 Tabletten
€ 8,75
Mansonil All Worm Kat 2 Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten
€ 9,45
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten bestellen
Webshop Keurmerk
Mansonil Kat All Worm Tabletten
€ 10,10
Mansonil Kat All Worm Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg
€ 10,19
Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg bestellen
Mansonil - Wormmiddel Kat
€ 10,29
Mansonil - Wormmiddel Kat bestellen
BA MANSONIL ALL WORM CAT 2T 00001
€ 10,70
BA MANSONIL ALL WORM CAT 2T 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Cat - 2 tabletten
€ 10,75
Mansonil All Worm Cat - 2 tabletten bestellen
Bekijkt u ook: