Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil All Worm Cat 2 tabletten
vrijdag, 03 december 2021
Mansonil All Worm Cat 2 tabletten

Mansonil All Worm Cat 2 tabletten

8,89 - 12,28
Bestel nu direct voor € 10,29

Mansonil All worm voor katten doodt een breed spectrum aan wormen. Mansonil Cat All Worm doodt spoelwormen, lintwormen -waaronder de vlooienlintworm en de vossenlintworm- en haakwormen. De behandeling met Mansonil All worm is eenmalig. (Dierenwinkelxl.nl)

Mansonil All Worm Kat is een ontwormingsmiddel in tabletvorm en is geschikt voor katten van alle leeftijden.  * Doodt alle veel voorkomende wormen * Gemakkelijk toe te dienen * Geen leeftijdsbeperking (Brekz.nl)

Mansonil All Worm Cat TablettenMansonil All Worm Cat is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen bij de kat met een nmalige behandeling. * Brede werking tegen rond- en lintwormen; * gemakkelijke toediening; * geen leeftijdsbeperking; * geen bijwerkingen. (Plein.nl)

Mansonil All Worm Cat is een ontwormingsmiddel met pyrantelembonaat en praziquantel voor katten van alle leeftijden en bestrijdt spoel-, haak- en lintwormen. De tabletten zijn ook verkrijgbaar voor grote katten vanaf 6 kg. (Medpets.nl)

Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg direct bestellen in onze webshop! Mansonil All worm is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt. Mansonil All Worm doodt rondwormen en lintwormen. Dit is van belang omdat wij met ons blote oog niet kunnen zien met welke worm ons huisdier nu eigenlijk besmet is. Er zijn namelijk veel verschillende wormen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. Je hoeft het dus niet na bijvoorbeeld een week wederom toe te dienen. Advies: ontworm je kat minimaal 4 keer per jaar. Er zijn twee varianten van Mansonil All worm: S: Dosering: 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht. L: Dosering: 1 tablet per 6 kg lichaamsgewicht. Mansonil is een product van Bayer Petcare.. Alle Mansonil voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De all worm van mansonil is een wormmiddel voor de kat. dit middel werkt tegen spoel-, haak- en lintwormen. de pillen zijn gemakkelijk toe te dienen en zijn vrij van bijwerkingen. de all worm is geschikt voor katten van alle leeftijden en kan tevens tijdens dracht en lactatie worden gebruikt. dit product bevat de werkzame stoffen pyrantelembonaat en praziquantel.dosering: 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht.; (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221033417
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Mansonil - Wormmiddel Kat
€ 10,29
Mansonil - Wormmiddel Kat bestellen
Mansonil All Worm Cat voor de kat 2 Tabletten
€ 11,84
Mansonil All Worm Cat voor de kat 2 Tabletten bestellen
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten
€ 12,28
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten
€ 12,28
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten bestellen
Mansonil Kat All Worm 2 tabletten
€ 12,85
Mansonil Kat All Worm 2 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Cat - 2 tabletten
€ 13,65
Mansonil All Worm Cat - 2 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg
€ 13,94
Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg bestellen
BA MANSONIL ALL WORM CAT 2T 00001
€ 14,99
BA MANSONIL ALL WORM CAT 2T 00001 bestellen
Bekijkt u ook: