Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil All Worm Cat 2 tabletten
dinsdag, 31 januari 2023
Mansonil All Worm Cat 2 tabletten

Mansonil All Worm Cat 2 tabletten

9,25 - 15,10
Bestel nu direct voor € 10,49

Mansonil All worm voor katten doodt een breed spectrum aan wormen. Mansonil Cat All Worm doodt spoelwormen, lintwormen -waaronder de vlooienlintworm en de vossenlintworm- en haakwormen. De behandeling met Mansonil All worm is eenmalig. (Dierenwinkelxl.nl)

Mansonil All Worm Kat is een ontwormingsmiddel in tabletvorm en is geschikt voor katten van alle leeftijden.  * Doodt alle veel voorkomende wormen * Gemakkelijk toe te dienen * Geen leeftijdsbeperking (Brekz.nl)

Mansonil All Worm Ontworming Tabletten Kat vanaf 4 kg Mansonil All Worm Cat is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen bij de kat met een éénmalige behandeling. * Brede werking tegen rond- en lintwormen; * gemakkelijke toediening; * geen leeftijdsbeperking; * geen bijwerkingen. (Plein.nl)

Mansonil All Worm Cat is een ontwormingsmiddel met pyrantelembonaat en praziquantel voor katten van alle leeftijden en bestrijdt spoel-, haak- en lintwormen. De tabletten zijn ook verkrijgbaar voor grote katten vanaf 6 kg. (Medpets.nl)

De all worm van mansonil is een wormmiddel voor de kat. dit middel werkt tegen spoel-, haak- en lintwormen. de pillen zijn gemakkelijk toe te dienen en zijn vrij van bijwerkingen. de all worm is geschikt voor katten van alle leeftijden en kan tevens tijdens dracht en lactatie worden gebruikt. dit product bevat de werkzame stoffen pyrantelembonaat en praziquantel.dosering: 1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht.; (Dierspecialist.nl)

Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg direct bestellen in onze webshop! Weg met de wormen! Het is belangrijk voor de gezondheid van je kat om wormen te bestrijden. All worm tablet cat van Mansonil is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt, zowel rondwormen als lintwormen. Zowel binnen- als buitenkatten kunnen wormen krijgen, die wormen kunnen je kat erg ziek maken. Wormen worden vaak pas zichtbaar bij ernstige besmetting of erge verzwakking van jouw kat. Tóch kunnen de aanwezige wormen al schade aanrichten in de vitale organen, daarom is het belangrijk om jouw kat met regelmaat te ontwormen. Groot spectrum Het ontwormen met een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt is belangrijk, omdat wij niet in één oogopslag kunnen zien met welke worm ons huisdier nu eigenlijk besmet is. Daarnaast omdat de infecties vaak symptoomloos verlopen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. Je hoeft het dus niet te herhalen na een week. Wel is het advies om je kat minimaal 4 keer per jaar te behandelen. All worm tablet cat is verkrijgbaar in 2 en 4 tabletten. . Alle Mansonil voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221033417
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Mansonil - Wormmiddel Kat
€ 10,49
Mansonil - Wormmiddel Kat bestellen
Mansonil All Worm Cat voor de kat 2 tabletten
€ 12,20
Mansonil All Worm Cat voor de kat 2 tabletten bestellen
Mansonil All Worm Ontworming Tabletten Kat vanaf 4 kg 2 tabletten
€ 14,35
Mansonil All Worm Ontworming Tabletten Kat vanaf 4 kg 2 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Cat - 2 tabletten
€ 14,60
Mansonil All Worm Cat - 2 tabletten bestellen
BA MANSONIL ALL WORM CAT 2T 00001
€ 14,99
BA MANSONIL ALL WORM CAT 2T 00001 bestellen
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten
€ 15,10
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten
€ 15,10
Mansonil All Worm Cat Ontworming - Kat - 2 tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg
€ 16,48
Mansonil All Worm Tablet Cat Small - Anti wormenmiddel - 2 tab 1 Tab Per 4 Kg bestellen
Bekijkt u ook: