Home > Kattenvoer > Iams > Iams Multi-Cat 15 kg
Wednesday, 31 May 2023

Iams Multi-Cat 15 kg

32,800 - 97,950
Bestel nu direct voor € 32,80

Het hoogwaardige Iams kattenvoer bevat dierlijke proteïnen (van ei, kip en vis), kippenvet en andere essentiële voedingsstoffen zoals koolhydraten, vitaminen en gezonde vezels en mineralen. Precies de evenwichtige voeding die uw kat iedere dag nodig heeft. Uiteraard bevat Iams droog kattenvoer geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Tijdelijke aanbod!10% korting op een grote zak Iams kattenbrokken Profiteer nu het nog kan! Let op: deze speciale aanbieding is alleen geldig bij bestelling onder artikelnummer 643441 en zolang de voorraad strekt. Adult Rijk aan Kip: voor volwassen katten vanaf 1 jaar Adult met zeevis & kip: voor katten vanaf 1 jaar, steunt ook de kleine piraten onder de fluwelen pootjes van een complete en uitgebalanceerde voeding Adult met lam: voor volwassen katten vanaf 1 jaar, zeer voedzaam, een optimaal niveau van vitamines en mineralen Senior & Mature Rijk aan Kip: voor oudere katten vanaf 7 jaar Adult Multi-Cat : voor volwassen katten vanaf 1 jaar, ideaal voor huishoudens met meerdere volwassen katten van verschillende leeftijden, grootte, gewicht en vacht Hairball Care: met kip, gaat de vorming van haarballen tegen, voor katten vanaf 1 jaar Adult Weight Control: met veel kip, voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht Kitten & Junior Rijk aan Kip: is kattenvoer voor opgroeiende kittens en zwangere of zogende katten (Zooplus.nl)

Iams Multi-Cat is een complete en uitgebalanceerde kattenvoeding voor volwassen katten. Ideaal als u meerdere katten heeft. * Stimuleert immuunsysteem * Optimaal voor huid en vacht * Bevordert goede stofwisseling (Brekz.nl)Iams Kat Adult Multi-Kat Kip&Zalm 15 kgIams Cat Adult&Senior Multi-Cat Household is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen en oudere katten met Noorse zalm en kip (45% kip en kalkoen, 4% zalm).Dit voer is speciaal samengesteld voor katten met verschillende lichaamstypen en helpt zwaardere katten geleidelijk op een gezonder gewicht te brengen. Daarnaast helpt dit voer om de urinewegen gezond te houden en bevat het zeven essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart. Verrijkt met antioxidanten ter ondersteuning van een sterk immuunsysteem en met omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht.De krokante brokjes reinigen het gebit van jouw kat met elke hap en helpen zo tandplak te verminderen datkan leiden tot slechte adem. * Complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen en oudere katten * Speciaal samengesteld voor katten met verschillende lichaamstypen * Reinigt het gebit van jouw kat (Plein.nl)

IAMS Multi-Cat is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de specifieke behoeften van huishoudens met meerdere volwassen katten. (Medpets.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255127309; 8710974808640
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Adult Multi-Cat IAMS Kattenvoer
€ 32,80
Iams Multi-Cat kattenvoer 15 kg
€ 49,95
Iams Kat Adult Multi-Kat Kip&Zalm 15 kg
€ 62,95
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Multi-Cat 15 kg.
€ 76,35
Gerelateerde artikelen: