Home > Kattenvoer > Iams > Iams Multi-Cat 15 kg
maandag, 26 september 2022
Iams Multi-Cat 15 kg

Iams Multi-Cat 15 kg

44,99 - 68,95
Bestel nu direct voor € 44,99

De uitgebalanceerde formule van IAMS Pro Active Health Adult Multi-Cat huishouden is speciaal aangepast aan de dieetgerechten voor in alle huishoudens met meerdere volwassen katten met verschillende leeftijd, grootte, gewicht en vacht leven. Het droogvoer bevat twee verschillende korrel vormen in de volgende smaken: kip en zalm. Een hoog aandeel van dierlijke eiwitten zorgt in combinatie met L-carnitine voor het krijgen en ondersteunen van soepele en sterke spieren . Dankzij de speciale vezels helpt het droogvoer de katten, die neigen naar haarbalvorming, ingeslikte haren worden langzaam door het spijsverteringskanaal afgevoerd. Meerdere vitaliteitsverbeterende ingrediënten completeren het uitgebalanceerde voer en zorgen voor een sterk en gezond immuunsysteem, hart, gezichtsvermogen en andere vitale orgaanfuncties. Bovendien zorgt de samenstelling voor een optimale PH-waarde in de urine, zodat urineweginfecties kunnen worden voorkomen. IAMS Pro Active Health Adult Multi-Cat Household in één oogopslag: Uitgebalanceerde droogvoer voor volwassen katten vanaf 1 jaar Speciaal aangepast recept voor huishoudens met meerdere volwassen katten van verschillende leeftijden, grootte, gewicht en vacht. Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Tegen haarballen: speciaal vezelmengsel reduceert haarballen tot 21% en helpt om de ingeslikte haarballene voorzichtig af te voeren door het spijsverteringskanaal Sterke, soepele spieren: groot deel van de dierlijke eiwitten zorgen voor het behoud van sterke spieren, L-carnitine verhoogt het metabolisme en kan de vetverbranding bevorderen Goed voor de urinewegen: aangepast recept kan urineweginfecties voorkomen Huid en vacht gezondheid: bevat waardevolle omega's die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen Hooggehalte aan gevogelte: dient als een bron van waardevolle eiwitbouwstenen en biedt de beste smaak Twee verschillende korrels: afhankelijk van uw voorkeur in de smaken van kip of zalm Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Versterkt het hart: met 7 essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine Evenwichtig en compleet: Totale zorg van alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Iams Multi-Cat is een complete en uitgebalanceerde kattenvoeding voor volwassen katten. Ideaal als u meerdere katten heeft. * Stimuleert immuunsysteem * Optimaal voor huid en vacht * Bevordert goede stofwisseling (Brekz.nl)

Iams Kat Adult Multi-Kat Kip&Zalm 15 kgIams Cat Adult&Senior Multi-Cat Household is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen en oudere katten met Noorse zalm en kip (45% kip en kalkoen, 4% zalm).Dit voer is speciaal samengesteld voor katten met verschillende lichaamstypen en helpt zwaardere katten geleidelijk op een gezonder gewicht te brengen. Daarnaast helpt dit voer om de urinewegen gezond te houden en bevat het zeven essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart. Verrijkt met antioxidanten ter ondersteuning van een sterk immuunsysteem en met omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht.De krokante brokjes reinigen het gebit van jouw kat met elke hap en helpen zo tandplak te verminderen datkan leiden tot slechte adem. * Complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen en oudere katten * Speciaal samengesteld voor katten met verschillende lichaamstypen * Reinigt het gebit van jouw kat (Plein.nl)

IAMS Multi-Cat is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de specifieke behoeften van huishoudens met meerdere volwassen katten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255127309; 8710974808640
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Iams Cat Adult Multi-Cat Household Kattenvoer
€ 44,99
15kg Iams Cat Adult Multi-Cat Household Kattenvoer bestellen
Iams Multi-Cat kattenvoer 15 kg
€ 48,75
Iams Multi-Cat kattenvoer 15 kg bestellen
Iams Kat Adult Multi-Kat Kip&Zalm 15 kg
€ 62,00
Iams Kat Adult Multi-Kat Kip&Zalm 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Multi-Cat 15 kg.
€ 68,95
IAMS Multi-Cat 15 kg. bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: