Home > Kattenvoer > Iams > Iams Mature / Senior Kip 10 kg
dinsdag, 06 december 2022
Iams Mature / Senior Kip 10 kg

Iams Mature / Senior Kip 10 kg

32,26 - 51,50
Bestel nu direct voor € 32,26

Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer is een 100% complete voeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. * Geschikt voor katten vanaf 7 jaar * Ondersteunt de spijsvertering * Gezonde huid en glanzende vacht (Brekz.nl)

Iams Cat Senior Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Smakelijke kattenvoeding De IAMS Cat Senior Kip is een voeding op basis van kip en geschikt voor oudere en senior katten vanaf 7 jaar. Deze voeding is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding om de gezondheid en vitaliteit van je oudere of senior kat te waarborgen. IAMS ondersteunt op 7 punten je kat, waaronder het hebben van een glanzende en gezonde huid. Deze mooie combinatie zit in een heerlijk recept met minimaal 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte) waar jouw kat iedere dag van zal smullen! Ondersteuning in een notendop Deze mooie katten voeding draagt op verschillende manieren bij aan de gezondheid van je kat. Het vezelmengsel in deze voeding, in combinatie met probiotica en bietenpulp, zorgen voor een gezonde spijsvertering. De uitgebreide mix aan antioxidanten met vitamine E dragen bij aan de ondersteuning van het immuunsysteem. De toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren zijn ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. De voeding is specifiek samengesteld om de urine-pH te verlagen en gezonde urinewegen te ondersteunen. Hoogwaardige dierlijk eiwit en essentiële voedingsstoffen zijn ter ondersteuning van gezonde gewrichten. De krokante brokjes en het speciaal afgestemde gehalte aan mineralen dragen bij aan een gezond gebit. Taurine ondersteunt om het hart gezond te houden. Waarom IAMS? IAMS heeft maar één missie: je huisdier - en daarmee jezelf - gelukkig maken. Een juiste voeding is daarvoor alles bepalend. Sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoeding met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het welzijn van je huisdier. Kwaliteit staat centraal bij alles dat ze doen. Er worden ongelooflijk hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten gesteld. Er worden zo'n 120 tests uitgevoerd om de kwaliteit van elke zak IAMS voeding te waarborgen. Een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit voor uw huisdier, dat is de filosofie. IAMS Cat Senior Kip is verkrijgbaar in 10kg . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Iams Kat Senior Kip 10 kgIams for Vitality met verse kip voor senior katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen, waardoor jouw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Oudere en senior katten vanaf 7 jaar * 88% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

IAMS Cat Mature & Senior Chicken voor katten van 7 jaar en ouder is een volledige droogvoeding voor volwassen katten en senioren. Oudere katten hebben een andere voedingsbehoefte en zijn vaak minder actief. IAMS Senior & Mature is een 100 procent complete en uitgebalanceerde voeding die u zal helpen ervoor te zorgen dat uw kat optimaal blijft functioneren in haar seniorjaren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174275742; 8710255127859
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer 10 kg
€ 32,26
Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Senior Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 42,99
Iams Cat Senior Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
IA CAT MAT/SENIOR CHICKEN 10KG 00001
€ 46,98
IA CAT MAT/SENIOR CHICKEN 10KG 00001 bestellen
Iams Kat Senior Kip 10 kg
€ 47,95
Iams Kat Senior Kip 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Mature & Senior Cat Chicken - 10 kg
€ 55,45
IAMS Mature & Senior Cat Chicken - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: