Home > Kattenvoer > Iams > Iams Mature / Senior Kip 10 kg
vrijdag, 03 december 2021
Iams Mature / Senior Kip 10 kg

Iams Mature / Senior Kip 10 kg

31,46 - 46,55
Bestel nu direct voor € 31,46

Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer is een 100% complete voeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. * Geschikt voor katten vanaf 7 jaar * Ondersteunt de spijsvertering * Gezonde huid en glanzende vacht (Brekz.nl)

De uitgebalanceerde formule van IAMS Pro Active Health Adult Multi-Cat huishouden is speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van katten met een leeftijd vanaf 7 jaar. Omdat oudere dieren minder bewegen en zijn ze vaak meer vatbaar voor ziektes, de ingrediënten versterken de spieren en het afweersysteem. Daarnaast bevat het senior voer een hooggehalte aan gevogelte (38%), de waardevolle dierlijke eiwitten bieden een gematigd vetgehalte en L-carnitine, die de stofwisseling kan stimuleren. Tegelijkertijd bieden antioxidanten en de hoge verteerbaarheid van het voer dat het immuunsysteem van uw senior kat sterk blijft, zelfs op latere leeftijd. Iams Pro Active Health Senior Mature in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten vanaf 7 jaar Recept met veel voedingsstoffen afgestemd op voedingsbehoeften van senior katten 38% kip kalkoen: hoog gehalte aan pluimvee dient als een bron van waardevolle eiwitten en biedt de beste smaak Sterke spieren: gematigde vetgehalte, veel dierlijke eiwitten en L-carnitine helpen het handhaven van een optimaal gewicht en sterke spieren, zelfs met een verminderde activiteit op oudere leeftijd Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Gezonde gewrichten: receptuur ondersteunt de botten en gewrichten op een gevorderde leeftijd Met taurine: Kan hart en gezichtsvermogen te versterken Gezonde tanden: Receptuur kan de gezondheid van de tanden ondersteunen Met visolie: bevat waardevolle omega-vetzuren, die de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen Hoge acceptatie: bijzonder lekkere smaak dankzij de verbeterde recept met veel kip als belangrijkste ingrediënt en geselecteerde ingrediënten Gebalanceerd en compleet: afgestemd op de behoeften van leeftijd, met vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Iams Cat Senior Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! IAMS for Vitality voor Senior katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding die het welzijn van je kat op een smakelijke manier ondersteunt. Het nieuwe, verbeterde recept voor volwassen katten met verse kip wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten te ondersteunen.  1. Dankzij het evenwicht van omega 3 en 6 in IAMS zal je kat stralen met een gezonde huid en glanzende vacht. 2. De voeding ondersteunt de urinewegen, doormiddel van de urine-pH verlagende formule.  3. Je kat zal naar hartenlust klimmen en springen dankzij de hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen die sterke spieren en gezonde gewrichten ondersteunen. De recepten van IAMS bevatten 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte).   4. De mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem zodat je kat goed beschermd aan zijn volgende avontuur kan beginnen. 5. De krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden van je kat sterk en gezond houden. 6. Een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp stimuleert een gezonde spijsvertering, wat je bij het opruimen van de kattenbak zult waarderen. 7. De recepten bevatten ook 7 essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart, zodat u lang van je geliefde huisdier kunt genieten. IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten, waar je elke dag van kunt genieten. . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Iams Kat Senior Kip 10 kgIams for Vitality met verse kip voor senior katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen, waardoor jouw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Oudere en senior katten vanaf 7 jaar * 88% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

IAMS Cat Mature & Senior Chicken voor katten van 7 jaar en ouder is een volledige droogvoeding voor volwassen katten en senioren. Oudere katten hebben een andere voedingsbehoefte en zijn vaak minder actief. IAMS Senior & Mature is een 100 procent complete en uitgebalanceerde voeding die u zal helpen ervoor te zorgen dat uw kat optimaal blijft functioneren in haar seniorjaren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5000174275742; 8710255127859
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer 10 kg
€ 31,46
Iams for Vitality Senior Verse Kip kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Iams Senior & Mature Kattenvoer
€ 33,98
10kg Iams Senior & Mature Kattenvoer bestellen
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 35,99
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 35,99
Iams Cat Mature & Senior - Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Senior Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 37,49
Iams Cat Senior Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Iams Kat Senior Kip 10 kg
€ 41,99
Iams Kat Senior Kip 10 kg bestellen
IA CAT MAT/SENIOR CHICKEN 10KG 00001
€ 46,98
IA CAT MAT/SENIOR CHICKEN 10KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Mature & Senior Cat Chicken - 10 kg
€ 50,50
IAMS Mature & Senior Cat Chicken - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: