Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Zalm 3 kg
Monday, 11 December 2023

Iams Adult Zalm 3 kg

15,490 - 42,950
Bestel nu direct voor € 17,05

IAMS Adult Cat Salmon & Chicken is vernieuwd! Dit voer heeft een nieuwe verpakking en een verbeterde samenstelling. Zo bevat dit voer naast gedroogd vlees, nu ook vers vlees! IAMS Adult Cat Salmon & Chicken De licht verteerbare, hoogwaardige dierlijke vetten in IAMS, zorgen voor een smaak waar uw kat dol op is. De voeding bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor haar gezondheid en vitaliteit. De voeding bevat geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Vitamine E dient ter ondersteuning van het immuunsysteem en de toegevoegde omega-6- en -3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De IAMS Adult droogvoer brokjes zijn speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 6 jaar oud. Belangrijke voordelen Een optimale balans van omega-3- en omega-6-vetzuren ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht. Knapperige brokjes om de vorming van tandsteen tegen te gaan, het gebit schoon en het tandvlees gezond te houden. Speciaal samengesteld om de urinewegen gezond te houden. Essentiële voedingsstoffen ter ondersteuning van de gezondheid van hart en lichaam. Samenstelling Gedroogde kip en kalkoen 41% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïs, varkensvet, zalm (4.1%),  rijst, gedroogde bietenpulp (1.7%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0.69%), kaliumchloride, visolie, gedroogde biergist. Analytische bestanddelen Eiwit: 35%, vetgehalte: 14%, omega-6-vetzuren: 2.6%, omega-3-vetzuren: 0.46%, ruwe as: 7.2%, ruwe celstof: 1.7%, calcium: 1.4%, fosfor: 1.2%, magnesium: 0.088%, taurine: 2000mg/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitaminen: vitamine A: 55602IE, vitamine D: 1599IE, vitamine E: 138mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper): 10mg, kaliumjodide (jodium): 1.3mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan): 4.7mg, zinkoxide (zink): 118mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat: 1%. (Medpets.nl)

Met hun natuurlijke en bijzonder goed verteerbare inhoudsstoffen zorgt IAMS Naturally Cat Adult met Zalm voor een significant verhoogd welzijn van uw kat. Het evenwichtige premiumvoer is speciaal aan de behoeften van volwassen katten met een leeftijd tussen één en zes jaar aangepast. Het bevat een hoog aandeel waardevolle dierlijke eiwitten, die een krachtige en slanke musculatuur bevorderen. Met een portie Noord-Atlantische Oceaan-zalm uit duurzame visvangst is de maaltijd bijzonder lekker, en tevens rijk aan onverzadigde omega-vetzuren, die de gezondheid van de huid en een glanzende vacht ondersteunen. De geselecteerde, natuurlijke ingrediënten zorgen samen met een verhoogd ballaststofgehalte, licht verteerbare rijst en prebiotica ervoor, dat IAMS Naturally Cat Adult met Zalm bijzonder goed verdraagbaar is. Zo kan uw kat zich op een evenwichtige spijsvertering verheugen, die tegelijk een optimale opname van alle verwerkte vitaalstoffen bevordert. Daarbij zorgt vitamine E voor een sterke weerstand en kan helpen een goed functionerend immuunsysteem te behouden. Een natuurlijk droogvoer, dat de voedingsbehoeften van uw volwassen kat compleet dekt en daarmee de basis voor een gelukkig en gezond leven legt! IAMS Naturally Cat Adult met Zalm in één oogopslag: Evenwichtig droogvoer voor volwassen katten met een leeftijd tussen één en zes jaar Natuurlijke receptuur: hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten uit de natuur, vrij van kunstmatige aromastoffen Met waardevolle, dierlijke eiwitten: hoog aandeel aan eiwitbouwstenen uit gevogelte en zalm, voor een slanke en krachtige musculatuur Bevat Noord-Atlantische zalm: bijzonder lekker, uit duurzame visvangst, rijk aan natuurlijke eiwitten en onverzadigde omega-vetzuren Met vitamine E: kan de natuurlijke weerstand ondersteunen Huid- en vachtgezondheid: wordt door het hoge aandeel aan omega-3- -6-vetzuren ondersteund Hoog ballaststofaandeel: zorgt in samenwerking met licht verteerbare rijst en prebiotica (FOS) voor een evenwichtige darmflora Geselecteerde ingrediënten: lekkere, natuurlijke inhoudsstoffen ondersteunen het welzijn, voor zichtbaar gelukkige katten (Zooplus.nl)

Iams for Vitality Adult met zalm kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. * Met heerlijke zalm * Gezonde huid en glanzende vacht * Ondersteuning van het afweersysteem (Brekz.nl)

Iams Naturally Kat Adult North Atlantic Zalm&Rijst 2,7 kg100% complete voeding met zeer goed verteerbare natuurlijke ingrediënten. * Voor volwassen katten * Natuurlijke ingrediënten (Plein.nl)

Iams Cat Adult Zalm - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Smakelijke kattenvoeding De IAMS Cat Adult Zalm is een voeding op basis van zalm en geschikt voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. Deze voeding is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding om de gezondheid en vitaliteit van je volwassen kat te waarborgen. IAMS ondersteunt op 7 punten je kat, waaronder het hebben van een glanzende en gezonde huid. Deze mooie combinatie zit in een heerlijk recept met minimaal 88% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte) waar jouw kat iedere dag van zal smullen! Ondersteuning in een notendop Deze mooie katten voeding draagt op verschillende manieren bij aan de gezondheid van je kat. De toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren zijn ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. De krokante brokjes en het speciaal afgestemde gehalte aan mineralen dragen bij aan een gezond gebit. De voeding is specifiek samengesteld om de urine-pH te verlagen en gezonde urinewegen te ondersteunen. Dierlijk eiwit en essentiële mineralen zorgen voor het behoud van sterke spieren. De uitgebreide mix aan antioxidanten met vitamine E dragen bij aan de ondersteuning van het immuunsysteem. Het vezelmengsel in deze voeding, in combinatie met probiotica en bietenpulp, zorgen voor een gezonde spijsvertering. Taurine ondersteunt om het hart gezond te houden. Waarom IAMS? IAMS heeft maar één missie: je huisdier - en daarmee jezelf - gelukkig maken. Een juiste voeding is daarvoor alles bepalend. Sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoeding met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het welzijn van je huisdier. Kwaliteit staat centraal bij alles dat ze doen. Er worden ongelooflijk hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten gesteld. Er worden zo'n 120 tests uitgevoerd om de kwaliteit van elke zak IAMS voeding te waarborgen. Een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit voor uw huisdier, dat is de filosofie. IAMS Cat Adult Zalm is verkrijgbaar in 3kg . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5000174656893; 8710255127545; 8710255135144
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Adult Cat Salmon & Chicken - 3 kg
€ 17,05
Thuiswinkel Waarborg
Iams Naturally Cat Adult Zalm&Rijst 2.7 kg
€ 20,28
Thuiswinkel Waarborg
2,7kg Naturally Cat Adult Salmon IAMS Naturally Kattenvoer
€ 20,48
Iams for Vitality Adult met zalm kattenvoer 3 kg
€ 22,20
Iams Naturally Kat Adult North Atlantic Zalm&Rijst 2,7 kg
€ 23,39
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult Zalm - Kattenvoer - 3 kg
€ 24,28