Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Kip 3 kg
zondag, 27 november 2022
Iams Adult Kip 3 kg

Iams Adult Kip 3 kg

11,99 - 18,45
Bestel nu direct voor € 16,89

De brokken met een kip smaak van Iams is een evenwichtig, hoogkwalitatief premiumvoer voor de dagelijkse verzorging. Het kippenvet in de brok zorgt voor een unieke smaak. In het voer zitten eiwitten van verschillende dierlijke bronnen... (Dierenwinkelxl.nl)

Het merk Iams biedt uw kat een evenwichtig, hoogkwalitatief premiumvoer voor de dagelijkse verzorging. Het gebruik van eenvoudig verwerkbaar kippenvet zorgt voor een unieke smaak in Iams Cat Proactive Health Adult rijk aan kip. Dit zorgt voor een goede acceptatie bij uw kat. In het voer zitten eiwitten van verschillende dierlijke bronnen (ei, vis en kip) verwerkt evenals kippenvet en verdere essentiële voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen koolhydraten en voedingsvezels. Bovendien worden de producten van Iams geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige kleurstoffen, aroma’s of conserveringsmiddelen. Doordat de brokjes van Iams Cat Proactive Health Adult rijk aan kip een unieke vorm hebben gekregen, kan uw kat het voer eenvoudig opnemen. De brokjes hebben een ergonomische vorm gekregen die rekening houdt met de kaken van uw kat. Hierdoor hoeft uw kat minder moeite te doen om het voer in de bek te krijgen, en kan meer van het voer genieten. Wanneer de brokjes tijdens het kauwen worden opengebroken, verspreidt zich de heerlijke smaak van lam door het gehemelte van uw kat, een waarlijke smaakgenot! De brokjes hebben drie verschillende vormen: een driehoek met ronde hoeken, een vierkant en een kruisvorm. Vacht: de omega-3- en omega-6-vetzuren in het voer bevorderen een gezonde huid en een glanzende vacht Urinewegen: de speciale voedingsstofcombinatie in het voer zorgt voor een behoud van gezonde urinewegen Tanden: Tijdens het kauwen wordt het tandsteen gereduceerd en worden de tanden en het tandvlees gereinigd – en dat bij iedere maaltijd Hart: essentiële voedingsstoffen in het voer bevorderen de functie van de hartspieren en daarmee de gezondheid van uw kat Het merk Iams legt uitermate veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, wordt er enkel gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige ingrediënten, waaronder dierlijke eiwitten. Deze dierlijke eiwitten worden via vlees van dieren geleverd, die ook voor de menselijke consumptie geschikt zijn. Vanaf de ingrediënten tot aan het uiteindelijke product aan toe: bij iedere stap wordt de kwaliteit gecontroleerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer u de brokjes van Iams in de voerbak van uw kat legt, de brokjes al meer dan 150 controles hebben moeten doorstaan. Daarnaast ziet Iams van de toevoeging van kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveringsmiddelen af om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. (Zooplus.nl)

Iams Cat Adult Kip - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Smakelijke kattenvoeding De IAMS Cat Adult Kip is een voeding op basis van kip en geschikt voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. Deze voeding is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding om de gezondheid en vitaliteit van je volwassen kat te waarborgen. IAMS ondersteunt op 7 punten je kat, waaronder het hebben van een glanzende en gezonde huid. Deze mooie combinatie zit in een heerlijk recept met minimaal 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte) waar jouw kat iedere dag van zal smullen! Ondersteuning in een notendop Deze mooie katten voeding draagt op verschillende manieren bij aan de gezondheid van je kat. De toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren zijn ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. De krokante brokjes en het speciaal afgestemde gehalte aan mineralen dragen bij aan een gezond gebit. De voeding is specifiek samengesteld om de urine-pH te verlagen en gezonde urinewegen te ondersteunen. Dierlijk eiwit en essentiële mineralen zorgen voor het behoud van sterke spieren. De uitgebreide mix aan antioxidanten met vitamine E dragen bij aan de ondersteuning van het immuunsysteem. Het vezelmengsel in deze voeding, in combinatie met probiotica en bietenpulp, zorgen voor een gezonde spijsvertering. Taurine ondersteunt om het hart gezond te houden. Waarom IAMS? IAMS heeft maar één missie: je huisdier - en daarmee jezelf - gelukkig maken. Een juiste voeding is daarvoor alles bepalend. Sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoeding met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het welzijn van je huisdier. Kwaliteit staat centraal bij alles dat ze doen. Er worden ongelooflijk hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten gesteld. Er worden zo'n 120 tests uitgevoerd om de kwaliteit van elke zak IAMS voeding te waarborgen. Een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit voor uw huisdier, dat is de filosofie. IAMS Cat Adult Kip is verkrijgbaar in 3kg - 10kg . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

IAMS Adult Cat Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 6 jaar oud. (Medpets.nl)

Dit droogvoer van iams proactive health heeft de smaak kip is een volledige voeding voor volwassen katten. alle voedingstoffen worden optimaal opgenomen door de prebiotica en bietenpulp in het voer, waarmee dit voer bijdraagt aan gezonde urinewegen. tevens bevatten deze brokken 7 essentiële voedingsstoffen en hoogwaardige eiwitten voor een gezond hart en sterke spieren.samenstelling:gedroogde kip en kalkoen: 40% (kip 24%, een natuurlijke bron van taurine), mais, tarwe, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (1,9%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, fructo-oligosacchariden (0,68%), kaliumchloride, gedroogde hele eieren, biergist, visolie, calciumcarbonaat.toevoegingsmiddelen:vitamine a: 60.000 ie/kg, vitamine d3: 1.725 ie/kg, vitamine e: 149 mg/kganalytische bestanddelen:eiwit: 33%vetgehalte: 16%omega-6 vetzuren: 2,59%omega-3 vetzuren: 0,26%ruwe as: 7,20%ruwe celstof: 1,90%calcium: 1,05%fosfor: 0,95%magnesium: 0,095% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255126029; 8710974801139
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams - Kip
€ 16,89
Iams - Kip bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3kg Iams Cat Adult Rijk aan Kip Kattenvoer
€ 16,98
3kg Iams Cat Adult Rijk aan Kip Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult Kip - Kattenvoer - 3 kg
€ 17,79
Iams Cat Adult Kip - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Iams Cat Adult - Kip - Kattenvoer - 3 kg
€ 18,45
Iams Cat Adult - Kip - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult - Kip - Kattenvoer - 3 kg
€ 18,45
Iams Cat Adult - Kip - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Adult Cat Chicken - 3 kg
€ 19,10
IAMS Adult Cat Chicken - 3 kg bestellen
IA CAT ADULT CHICKEN 3KG 00001
€ 19,98
IA CAT ADULT CHICKEN 3KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: