Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Kip 3 kg
zondag, 16 januari 2022
Iams Adult Kip 3 kg

Iams Adult Kip 3 kg

12,49 - 18,40
Bestel nu direct voor € 12,75

Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar. * Draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht * Voor gezonde urinewegen * Voor een sterk en gezond gebit (Brekz.nl)

Iams Cat Adult Kip - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! IAMS for Vitality voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding die het welzijn van je kat op een smakelijke manier ondersteunt. Het nieuwe, verbeterde recept voor volwassen katten met verse kip wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten te ondersteunen.  1. Dankzij het evenwicht van omega 3 en 6 in IAMS zal je kat stralen met een gezonde huid en glanzende vacht. 2. De voeding ondersteunt de urinewegen, doormiddel van de urine-pH verlagende formule.  3. Je kat zal naar hartenlust klimmen en springen dankzij de hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen die sterke spieren en gezonde gewrichten ondersteunen. De recepten van IAMS bevatten 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte).   4. De mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem zodat je kat goed beschermd aan zijn volgende avontuur kan beginnen. 5. De krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden van je kat sterk en gezond houden. 6. Een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp stimuleert een gezonde spijsvertering, wat je bij het opruimen van de kattenbak zult waarderen. 7. De recepten bevatten ook 7 essentiële voedingsstoffen voor een gezond hart, zodat u lang van je geliefde huisdier kunt genieten. IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van je kat op 7 punten, waar je elke dag van kunt genieten. . Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De brokken met een kip smaak van Iams is een evenwichtig, hoogkwalitatief premiumvoer voor de dagelijkse verzorging. Het kippenvet in de brok zorgt voor een unieke smaak. In het voer zitten eiwitten van verschillende dierlijke bronnen... (Dierenwinkelxl.nl)

Het merk Iams biedt uw kat een evenwichtig, hoogkwalitatief premiumvoer voor de dagelijkse verzorging. Het gebruik van eenvoudig verwerkbaar kippenvet zorgt voor een unieke smaak in Iams Cat Proactive Health Adult rijk aan kip. Dit zorgt voor een goede acceptatie bij uw kat. In het voer zitten eiwitten van verschillende dierlijke bronnen (ei, vis en kip) verwerkt evenals kippenvet en verdere essentiële voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen koolhydraten en voedingsvezels. Bovendien worden de producten van Iams geproduceerd zonder gebruik te maken van kunstmatige kleurstoffen, aroma’s of conserveringsmiddelen. Doordat de brokjes van Iams Cat Proactive Health Adult rijk aan kip een unieke vorm hebben gekregen, kan uw kat het voer eenvoudig opnemen. De brokjes hebben een ergonomische vorm gekregen die rekening houdt met de kaken van uw kat. Hierdoor hoeft uw kat minder moeite te doen om het voer in de bek te krijgen, en kan meer van het voer genieten. Wanneer de brokjes tijdens het kauwen worden opengebroken, verspreidt zich de heerlijke smaak van lam door het gehemelte van uw kat, een waarlijke smaakgenot! De brokjes hebben drie verschillende vormen: een driehoek met ronde hoeken, een vierkant en een kruisvorm. Vacht: de omega-3- en omega-6-vetzuren in het voer bevorderen een gezonde huid en een glanzende vacht Urinewegen: de speciale voedingsstofcombinatie in het voer zorgt voor een behoud van gezonde urinewegen Tanden: Tijdens het kauwen wordt het tandsteen gereduceerd en worden de tanden en het tandvlees gereinigd – en dat bij iedere maaltijd Hart: essentiële voedingsstoffen in het voer bevorderen de functie van de hartspieren en daarmee de gezondheid van uw kat Het merk Iams legt uitermate veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, wordt er enkel gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige ingrediënten, waaronder dierlijke eiwitten. Deze dierlijke eiwitten worden via vlees van dieren geleverd, die ook voor de menselijke consumptie geschikt zijn. Vanaf de ingrediënten tot aan het uiteindelijke product aan toe: bij iedere stap wordt de kwaliteit gecontroleerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer u de brokjes van Iams in de voerbak van uw kat legt, de brokjes al meer dan 150 controles hebben moeten doorstaan. Daarnaast ziet Iams van de toevoeging van kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveringsmiddelen af om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. (Zooplus.nl)

Dit droogvoer van iams proactive health heeft de smaak kip is een volledige voeding voor volwassen katten. alle voedingstoffen worden optimaal opgenomen door de prebiotica en bietenpulp in het voer, waarmee dit voer bijdraagt aan gezonde urinewegen. tevens bevatten deze brokken 7 essentiële voedingsstoffen en hoogwaardige eiwitten voor een gezond hart en sterke spieren.samenstelling:gedroogde kip en kalkoen: 40% (kip 24%, een natuurlijke bron van taurine), mais, tarwe, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (1,9%), gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, fructo-oligosacchariden (0,68%), kaliumchloride, gedroogde hele eieren, biergist, visolie, calciumcarbonaat.toevoegingsmiddelen:vitamine a: 60.000 ie/kg, vitamine d3: 1.725 ie/kg, vitamine e: 149 mg/kganalytische bestanddelen:eiwit: 33%vetgehalte: 16%omega-6 vetzuren: 2,59%omega-3 vetzuren: 0,26%ruwe as: 7,20%ruwe celstof: 1,90%calcium: 1,05%fosfor: 0,95%magnesium: 0,095% (Dierspecialist.nl)

Iams Kat Adult Kip 3 kgIams for Vitality met verse kip voor volwassen katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen, waardoor uw kat zal stralen met een glanzende vacht en gezonde huid. Dit alles zit in een heerlijk recept met 87% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw huisdier elke dag weer van kan genieten. * Voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar * 87% dierlijke eiwitten (Plein.nl)

IAMS Adult Cat Chicken is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor katten van 1 tot 6 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255126029; 8710974801139
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer 3 kg
€ 15,70
Iams for Vitality Adult Verse Kip kattenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Iams Cat Adult Kip - Kattenvoer - 3 kg
€ 16,66
Iams Cat Adult Kip - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Iams - Kip
€ 16,89
Iams - Kip bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3kg Iams Cat Adult Rijk aan Kip Kattenvoer
€ 17,48
3kg Iams Cat Adult Rijk aan Kip Kattenvoer bestellen
IA CAT ADULT CHICKEN 3KG 00001
€ 19,98
IA CAT ADULT CHICKEN 3KG 00001 bestellen
Iams Kat Adult Kip 3 kg
€ 20,88
Iams Kat Adult Kip 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
IAMS Adult Cat Chicken - 3 kg
€ 22,35
IAMS Adult Cat Chicken - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: