HobbyFirst Canex Senior Brocks Hond 3 kg

HobbyFirst Canex Senior Brocks Hond 3 kg

15,75 - 22,45
Bestel nu direct voor € 15,75

De senior brocks van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor oudere honden van alle rassen. dit voer is geschikt voor honden met een volwasssen lichaamsgewicht van 10 tot 25 kg en leeftijd van 8 jaar of ouder. dit voer bevat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van dierlijke en plantaardige oorsprong. door glucosamine en chondroïtine blijven spieren en gewrichten in goede conditie. daarnaast zorgt l-carnitine voor vetverbranding, om zo overgewicht te voorkomen. taurine helpt bij het ondersteunen van de werking van het hart. ten slotte is er natriumtripolyfosfaat toegevoegd, dat tandplaque helpt verminderen. (Dierspecialist.nl)

HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen. * Beperkt tandplak en ondersteunt een gezond gebit * Draagt bij aan een goede darmwerking * Smakelijke voeding met een hoge acceptatie (Brekz.nl)

Hobby First Canex Senior Brocks 3 kgEen complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Senior Brocks houdt oudere honden in topconditie, zorgt voor een goede glanzende vacht en een optimale spijsvertering. * Een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden * Houdt oudere honden in topconditie * Zorgt voor een goede glanzende vacht en een optimale spijsvertering (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Senior Brocks Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Senior Brocks is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Senior Brocks houdt oudere honden in topconditie, zorgt voor een goede glanzende vacht en een optimale spijsvertering.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HFC SENIOR BROCKS 3KG N 00001
€ 19,74
HFC SENIOR BROCKS 3KG N 00001 bestellen
HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer 3 kg
€ 19,90
HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer 3 kg bestellen
Hobby First Canex Senior Brocks 3 kg
€ 22,35
Hobby First Canex Senior Brocks 3 kg bestellen
Hobbyfirst canex senior brocks hondenvoer 3 kg
€ 22,45
Hobbyfirst canex senior brocks hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst canex senior brocks hondenvoer 3 kg
€ 22,45
Hobbyfirst canex senior brocks hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Senior Brocks Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,48
Hobbyfirst Canex Senior Brocks Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: