Home > Hondenvoer > Canex > HobbyFirst Canex Senior Brocks Hond 3 kg
Friday, 22 September 2023

HobbyFirst Canex Senior Brocks Hond 3 kg

13,560 - 26,600
Bestel nu direct voor € 13,56

HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen. * Beperkt tandplak en ondersteunt een gezond gebit * Draagt bij aan een goede darmwerking * Smakelijke voeding met een hoge acceptatie (Brekz.nl)

Hobbyfirst Canex Senior Brocks Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Senior Brocks is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Senior Brocks houdt oudere honden in topconditie, zorgt voor een goede glanzende vacht en een optimale spijsvertering.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hobby First Canex Senior Brocks 3 kgEen complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Senior Brocks houdt oudere honden in topconditie, zorgt voor een goede glanzende vacht en een optimale spijsvertering. * Een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden * Houdt oudere honden in topconditie * Zorgt voor een goede glanzende vacht en een optimale spijsvertering (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5400515001458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer 3 kg
€ 16,51
Thuiswinkel Waarborg
Hobby First Canex Senior Brocks 3 kg - Hond
€ 20,21
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Senior Brocks Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,48
Hobby First Canex Senior Brocks 3 kg
€ 24,15