HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Maxi Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Maxi Hond 12 kg

55,45 - 59,95
Bestel nu direct voor € 55,45

De puppy-junior brocks fish s en opgroeiende honden. dit voer is geschikt voor honden vanaf 4 weken met een volwasssen lichaamsgewicht vanaf 25 kg. doordat het voer een groot aandeel vis en rijst bevat is het licht verteerbaar, hierdoor wordt een goede spijsvertering in stand gehouden. daarnaast is de voeding (tarwe)glutenvrij en hypoallergeen, waardoor het zeer geschikt is voor honden met een gevoelige huid of vacht. speciaal voor honden van grote rassen bevat dit voer minder calcium en meer eiwit, zodat skelet en spieren optimaal zullen ontwikkelen. (Dierspecialist.nl)

Hobby First Canex Puppy-Junior Maxi Vis&Rijst 12 kgEen complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. * Een complete en uitgebalanceerde voeding * Voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen * Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Maxi - Hondenvoer - Oceaanvis Rijst 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

HobbyFirst Canex Puppy Junior High in Vis & Rijst Maxi hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van grote rassen. Het is voor puppy's in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.  * Draagt bij aan gezonde darmflora en goede darmwerking * Ondersteunt het afweersysteem * Smakelijke voeding en hoge acceptatie * Groter brokformaat (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001496
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 55,45
Geen titel bestellen
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 58,95
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 58,95
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hobby First Canex Puppy-Junior Maxi Vis&Rijst 12 kg
€ 58,95
Hobby First Canex Puppy-Junior Maxi Vis&Rijst 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Maxi - Hondenvoer - Oceaanvis Rijst 12 kg
€ 58,95
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Maxi - Hondenvoer - Oceaanvis Rijst 12 kg bestellen
HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Vis & Rijst Maxi hondenvoer 12 kg
€ 59,95
HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Vis & Rijst Maxi hondenvoer 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: