HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Maxi Hond 12 kg

49,140 - 96,580
Bestel nu direct voor € 49,14

Hobby First Canex Puppy-Junior Maxi Vis&Rijst 12 kgEen complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. * Een complete en uitgebalanceerde voeding * Voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen * Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken (Plein.nl)

HobbyFirst Canex Puppy Junior High in Vis & Rijst Maxi hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van grote rassen. Het is voor puppy's in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.  * Draagt bij aan gezonde darmflora en goede darmwerking * Ondersteunt het afweersysteem * Smakelijke voeding en hoge acceptatie * Groter brokformaat (Brekz.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Maxi - Hondenvoer - Oceaanvis Rijst 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5400515001496
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hobby First Canex Puppy-Junior Maxi Vis&Rijst 12 kg
€ 49,14
HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Vis & Rijst Maxi hondenvoer 12 kg
€ 49,24
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 51,99
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Maxi - Hondenvoer - Oceaanvis Rijst 12 kg
€ 58,95