HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Hond 3 kg

HobbyFirst Canex Puppy / Junior High in Vis & Rijst Hond 3 kg

13,96 - 25,45
Bestel nu direct voor € 13,96

HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice hondenvoer is een uitgebalanceerde hondenvoeding voor pups (vanaf 4 weken) en jonge honden van kleine en middelgrote rassen. * Uitgebalanceerd voer * Voor pups en jonge honden * Smakelijke brok (Brekz.nl)

De puppy-junior brocks fish s en opgroeiende honden. dit voer is geschikt voor honden vanaf 4 weken met een volwasssen lichaamsgewicht tot 25 kg. doordat het voer een groot aandeel vis en rijst bevat is het licht verteerbaar, hierdoor wordt een goede spijsvertering in stand gehouden. daarnaast is de voeding (tarwe)glutenvrij en hypoallergeen, waardoor het zeer geschikt is voor honden met een gevoelige huid of vacht. (Dierspecialist.nl)

Hobby First Canex Puppy-Junior Vis&Rijst 3 kgEen complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en medium rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. * Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken * Een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden * Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior High in Fish & Rice is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en medium rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001472
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Puppy Junior Vis & Rijst hond 3 kg
€ 16,91
HobbyFirst Canex Puppy Junior Vis & Rijst hond 3 kg bestellen
Geen titel
€ 21,74
Geen titel bestellen
Hobby First Canex Puppy-Junior Vis&Rijst 3 kg
€ 25,35
Hobby First Canex Puppy-Junior Vis&Rijst 3 kg bestellen
HobbyFirst Canex Puppy/Junior Fish & Rice 3 kg 3 KG
€ 25,45
HobbyFirst Canex Puppy/Junior Fish & Rice 3 kg 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
HobbyFirst Canex Puppy/Junior Fish & Rice 3 kg 3 KG
€ 25,45
HobbyFirst Canex Puppy/Junior Fish & Rice 3 kg 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,48
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior High F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: