HobbyFirst Canex Puppy / Junior Grainfree Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Puppy / Junior Grainfree Hond 12 kg

58,46 - 64,95
Bestel nu direct voor € 58,46

HobbyFirst Canex Puppy Junior Grainfree hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding en is geschikt voor (opgroeiende) pups en junioren van alle rassen. De voordelen van dit product: * Hypoallergeen * Speciaal voor voedselgevoelige pups * Ondersteunt de vitaliteit (Brekz.nl)

De puppy-junior grainfree van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor puppy"s en opgroeiende honden. dit voer is geschikt voor honden vanaf 4 weken met een volwasssen lichaamsgewicht tot 25 kg. deze brok is graanvrij en hypoallergeen en is dus speciaal geschikt voor honden met overgevoeligheden, spijsverteringsproblemen of een gevoelige huid en vacht. (Dierspecialist.nl)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior GrainfreePuppy&Junior graanvruh is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en middelgrote rassen. Deze voeding is voor pups in hun eerste groeifase (vanaf 4 weken) en specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen. De voeding bevat geen tarwe, rijst, mas of andere granen. De granen zijn vervangen door groenten als aardappelen, erwten en wortels. * Intestinal Security * Skin&Coat * Care Omega 3&6 (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Grainfree Eend - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior Grainfree is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en middelgrote rassen. Deze voeding is voor pups in hun eerste groeifase (vanaf 4 weken) en specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen. De voeding bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen door groenten als aardappelen, erwten en wortels.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001588
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Grainfree hondenvoer 12 kg
€ 58,46
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Grainfree hondenvoer 12 kg bestellen
Hobbyfirst canex puppy / junior graanvrij hondenvoer 12 kg
€ 59,00
Hobbyfirst canex puppy / junior graanvrij hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst canex puppy / junior graanvrij hondenvoer 12 kg
€ 59,00
Hobbyfirst canex puppy / junior graanvrij hondenvoer 12 kg bestellen
HFC PUPPY-JUNIOR GRAINFREE12KG 00001
€ 62,45
HFC PUPPY-JUNIOR GRAINFREE12KG 00001 bestellen
Hobby First Canex Puppy - Junior Graanvrij 12 kg
€ 64,95
Hobby First Canex Puppy - Junior Graanvrij 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Grainfree Eend - Hondenvoer - 12 kg
€ 64,95
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Grainfree Eend - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: