HobbyFirst Canex Puppy / Junior Brocks Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Puppy / Junior Brocks Hond 12 kg

48,45 - 48,95
Bestel nu direct voor € 48,95

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor opgroeiende pups vanaf 4 weken en junioren van kleine en middelgrote rassen. * Bevat een hoog aandeel kip en rijst * Licht verteerbaar * Draagt bij aan een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior BrocksEen complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en medium rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Puppy-Junior Brocks bevat een hoog aandeel gedroogde kip en rijst, dat maakt de voeding licht verteerbaar en bevordert een goede spijsvertering. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega -3/-6 (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Kip&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van kleine en medium rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Puppy-Junior Brocks bevat een hoog aandeel gedroogde kip en rijst, dat maakt de voeding licht verteerbaar en bevordert een goede spijsvertering.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De puppy-junior brocks van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor puppy"s en opgroeiende honden. dit voer is geschikt voor honden vanaf 4 weken met een volwasssen lichaamsgewicht tot 25 kg. doordat het voer een groot aandeel kip en rijst bevat is het licht verteerbaar, hierdoor wordt een goede spijsvertering in stand gehouden. lecithine zorgt ervoor dat de vacht in optimale conditie blijft en prachtig zal glanzen. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001359
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks hondenvoer 12 kg
€ 48,95
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks hondenvoer 12 kg bestellen
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior - Hondenvoer - 12 kg
€ 48,95
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior - Hondenvoer - 12 kg
€ 48,95
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hobby First Canex Puppy - Junior Brocks 12 kg
€ 48,95
Hobby First Canex Puppy - Junior Brocks 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Kip&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 48,95
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Kip&Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
HFC PUPPY-JUNIOR BROCKS 12KG 00001
€ 52,44
HFC PUPPY-JUNIOR BROCKS 12KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: