HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst Hond 12 kg

42,46 - 55,45
Bestel nu direct voor € 42,46

HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst hondenvoer is een zeer licht verteerbare, volledige en uitgebalanceerde voeding voor (volwassen) honden van alle rassen, die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. * Hypoallergeen en glutenvrij * Hoogwaardige ingrediënten * Heerlijke vissmaak (Brekz.nl)

HobbyFirst Canex Adult Fish&RiceEen licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine en medium rassen. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Adult Fish&Rice is een volledig hypo-allergene voeding. * Intestinal Security * Skin&Coat Care * Hypo Allergenic (Plein.nl)

Bij honden met een gevoelige spijsvertering moet je in het bijzonder op de keuze van het voer letten om ervoor te zorgen dat je hond zorgeloos kan genieten van iedere maaltijd. Hobby First / Canex Adult Fish Rice is dankzij de hypoallergene receptuur zeer geschikt voor gevoelige honden. Het voer is bereid met goed verteerbare ingrediënten en het verwent je viervoeter met een heerlijke smaak. Het droogvoer bevat geen tarwegluten en is daardoor geschikt voor honden met desbetreffende intoleranties. Dit voer voorziet je lieveling bovendien van waardevolle omega-vetzuren, die onder andere kunnen bijdragen aan het behoud van een normale huid. Het hypoallergene hondenvoer is dankzij de volwaardige samenstelling een goede keuze voor de dagelijkse voeding van volwassen honden van kleine en middelgrote rassen. Hobby First / Canex Adult Fish Rice in één oogopslag: Afgestemd droogvoer voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen ( 25 kg) Hypoallergene receptuur: geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering Iedere dag compleet voorzien: bevat eiwitten, vet, koolhydraten, vitamines en mineralen in optimale hoeveelheid Goed verteerbaar: bereid met vis en rijst Zonder tarwegluten: geschikt voor honden met desbetreffende intoleranties en allergieën Functie van de spijsvertering: met prebiotica en onoplosbare vezels ter ondersteuning van de darmflora en spijsvertering Huid en vacht: bevat omega 3- en 6-vetzuren, kan bijdragen aan een normale huid en normale vacht Yucca schidigera: tegen nare geurtjes Heerlijke smaak: wordt door weinig honden afgeslagen Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen (Zooplus.nl)

Hobbyfirst Canex Adult F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Adult Fish & Rice is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine en medium rassen. Specifiek voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Adult Fish & Rice is een volledig hypo-allergene voeding.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001533
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst hondenvoer 12 kg
€ 42,46
HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst hondenvoer 12 kg bestellen
Hobby First Canex Adult Vis - Rijst 12 kg
€ 50,95
Hobby First Canex Adult Vis - Rijst 12 kg bestellen
Hobbyfirst Canex Adult - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 50,95
Hobbyfirst Canex Adult  - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 50,95
Hobbyfirst Canex Adult  - Vis & Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Adult Vis & Rijst Hobby First/Canex Hondenvoer
€ 50,99
12kg Adult Vis & Rijst Hobby First/Canex Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 54,45
Hobbyfirst Canex Adult F & R Oceaanvis&Rijst - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Geen titel
€ 55,45
Geen titel bestellen
Bekijkt u ook: