HobbyFirst Canex Adult met Lam Hond 3 kg

15,950 - 29,950
Bestel nu direct voor € 15,95

HobbyFirst Canex Adult ha incontrato Lam hondenvoer  è un completo en uitgebalanceerde voeding met lam voor volwassen honden van all rassen incontrato un gemiddelde energiebehoefte e normaal gewicht.  * Draagt bij aan gezonde darmflora  * Smakelijke voeding met hoge acceptatie * Ondersteunt het afweersteem (Brekz.nl)

Hobby First Canex Adult Lam 3 kgAdult Lam van Hobby First Canex is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong. * Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten * Een complete en uitgebalanceerde voeding * Omega 3&6 (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Adult Lam - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Adult with Lamb is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van je hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5400515001434
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Adult met Lam hondenvoer 3 kg
€ 18,90
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst canex adult met lam - 3 KG
€ 19,51
Hobby First Canex Adult Lam 3 kg
€ 19,85
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult Lam - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,48