HobbyFirst Canex Adult Grainfree Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Adult Grainfree Hond 12 kg

59,95 - 69,95
Bestel nu direct voor € 59,95

Hobby First Canex Adult Eend Graanvrij 12 kgAdult Graanvrij van Hobby First Canex is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen. Het bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen door groenten als aardappelen, erwten en wortelen. * Specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen * Bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen * De granen zijn vervangen door groenten als aardappelen, erwten en wortelen (Plein.nl)

De adult grainfree van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen. deze brok is graanvrij en hypoallergeen en is dus speciaal geschikt voor honden met overgevoeligheden, spijsverteringsproblemen of een gevoelige huid en vacht. (Dierspecialist.nl)

Hobbyfirst Canex Adult Grainfree Eend - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Adult Grainfree is een licht verteerbare, complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen. Het bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen door groenten als aardappelen, erwten en wortelen.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

HobbyFirst Canex Adult Grainfree hondenvoer is een geëxtrudeerde, graanvrije hondenvoeding voor volwassen honden van alle rassen. Deze hondenvoeding: * Is hypoallergeen * Bevordert een stralende vacht * Bevat alle nodige voedingsstoffen (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001601
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hobby First Canex Adult Eend Graanvrij 12 kg
€ 59,95
Hobby First Canex Adult Eend Graanvrij 12 kg bestellen
HFC ADULT GRAINFREE 12KG N 00001
€ 62,45
HFC ADULT GRAINFREE 12KG N 00001 bestellen
HobbyFirst Canex Adult Graanvrij 12 KG
€ 62,50
HobbyFirst Canex Adult Graanvrij 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
HobbyFirst Canex Adult Graanvrij 12 KG
€ 62,50
HobbyFirst Canex Adult Graanvrij 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult Grainfree Eend - Hondenvoer - 12 kg
€ 64,95
Hobbyfirst Canex Adult Grainfree Eend - Hondenvoer - 12 kg bestellen
HobbyFirst Canex Adult Grainfree hondenvoer 12 kg
€ 69,95
HobbyFirst Canex Adult Grainfree hondenvoer 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: