HobbyFirst Canex Adult Brocks Mini Hond 3 kg

16,250 - 31,750
Bestel nu direct voor € 18,89

HobbyFirst Canex Adult Brocks Mini hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor opgroeiende en volwassen honden van kleine rassen met een (normaal) volwassen gewicht van 10 kilo en een gemiddelde energiebehoefte.  * smakelijke voeding met hoge acceptatie * draagt bij aan gezonde darmflora * ondersteunt het afweersysteem (Brekz.nl)

HobbyFirst Canex Adult Brocks Mini Een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Adult Brocks Mini houdt uw hond in topconditie en zorgt ervoor dat jouw hond actief blijft. Het zorgt voor een optimale stofwisseling en voor een gezonde en glanzende vacht. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega -3/-6 (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Adult Brocks Mini - Hondenvoer - Kip 3 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Adult Brocks Mini is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Adult Brocks Mini houdt je hond in topconditie en zorgt ervoor dat je hond actief blijft. Het zorgt voor een optimale stofwisseling en voor een gezonde en glanzende vacht.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5400515001373
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst canex adult brocks mini - Default Title
€ 18,89
HobbyFirst Canex Adult Brocks Mini hondenvoer 3 kg
€ 19,20
Hobby First Canex Adult Brocks Mini 3 kg
€ 20,15
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult Brocks Mini - Hondenvoer - Kip 3 kg
€ 22,48