Home > Hondenvoer > Canex > HobbyFirst Canex Adult Brocks Hond 12 kg
dinsdag, 07 december 2021
HobbyFirst Canex Adult Brocks Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Adult Brocks Hond 12 kg

36,95 - 38,95
Bestel nu direct voor € 36,95

HobbyFirst Canex Adult BrocksDe adult brocks is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van medium rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Adult Brocks houdt uw hond in topconditie en zorgt ervoor dat jouw hond actief blijft. Het zorgt voor een optimale stofwisseling en voor een gezonde en glanzende vacht. * Intestinal Security * Immunity Support * Met Omega 3&6 (Plein.nl)

HobbyFirst Canex Adult Brocks hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen, met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht. * Volledig uitgebalanceerd * Ondersteunt de spijsvertering en darmflora * Verzorgt de vacht en huid (Brekz.nl)

Geselecteerde ingrediënten, waardevolle inhoudsstoffen en een heerlijke smaak: Hobby First / Canex Adult Brocks droogvoer is ideaal voor de dagelijkse voeding van je hond. Het bevat namelijk alle belangrijke voedingsstoffen in een optimale verhouding. Daarnaast heeft het droogvoer een heerlijke receptuur voor genot bij iedere maaltijd. Het hondenvoer voorziet je hond van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in afgestemde hoeveelheden. De aanwezige prebiotica kunnen de spijsvertering ondersteunen terwijl omega-vetzuren kunnen bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht. Daarnaast bevat Hobby First / Canex Adult Brocks een mix van vitale stoffen met antioxidanten en andere inhoudsstoffen die het immuunsysteem kunnen ondersteunen. Hobby First / Canex Adult Brocks in één oogopslag: Compleet droogvoer voor volwassen honden van middelgrote rassen (10-25 kg) Volwaardige receptuur: bevat plantaardige en dierlijke ingrediënten met eiwitten, vet, koolhydraten, vitaminen en mineralen in afgestemde hoeveelheid Ondersteunt de darmflora: bevat prebiotica die een normale spijsvertering kunnen ondersteunen Immuunsysteem: een combinatie van antioxidanten (astaxanthine), omega 3-vetzuren, en FOS kan de afweer ondersteunen Normale huid: bevat omega 6- en omega 3-vetzuren in een optimale verhouding, rijk aan DHA en EPA (omega 3) Goede smaak: wordt door veel honden goed geaccepteerd Zonder kunstmatige kleur-/smaakstoffen en conserveermiddelen (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001397
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hobbyfirst Canex Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 36,95
Hobbyfirst Canex Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 36,95
Hobbyfirst Canex Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Hobby First Canex Adult Brocks 12 kg
€ 37,48
Hobby First Canex Adult Brocks 12 kg bestellen
HobbyFirst Canex Adult Brocks hondenvoer 12 kg
€ 38,95
HobbyFirst Canex Adult Brocks hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Adult Brocks Hobby First/Canex Hondenvoer
€ 38,98
12kg Adult Brocks Hobby First/Canex Hondenvoer bestellen
Bekijkt u ook: