Hills Prescription Diet R/D Weight Reduction 4 kg

Hills Prescription Diet R/D Weight Reduction 4 kg

33,99 - 34,95
Bestel nu direct voor € 33,99

Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction Zak Kip - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met overgewicht Problemen met het gewicht van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet r/d Weight Reduction hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip waarvan klinisch is bewezen dat deze het lichaamsvet met 13% vermindert in slechts 2 maanden. Daarnaast zorgt het voer ervoor dat je hond een verzadigd gevoel behoudt tijdens het afvallen, zo wordt het hongergevoel verminderd. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van overgewicht. De voeding heeft een laag energiegehalte en is geschikt voor volwassen honden. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Calorie- en vetarm om het gewichtsverlies te bevorderen. * Rijk aan voedingsvezels voor een verzadigd gevoel * L-carnitine om de vetverbranding te bevorderen en de spieren te helpen behouden Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet r/d Weight Reduction is verkrijgbaar in 4 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill’s Prescription Diet is een reeks dieetvoer dat kan wordt gebruikt om je dieren met verscheidene ziekten te behandelen. Met klinisch bewezen effect. Hill’s Prescription Diet Canine R/D kan worden ingezet om honden met overgewicht te behandelen. Obesitas heeft een grote impact op het leven van je hond: de mobiliteit wordt zeer beperkt en daarnaast daalt de levensverwachting. De oorzaak van obesitas bij honden is vaak dezelfde als bij mensen: te veel calorieën en vetten bij te weinig beweging. De dieetvoeding Hill’s Prescription Diet Canine R/D is daarom ontwikkeld om je hond met overgewicht of obesitas te ondersteunen bij het afvallen en gaat de obesitas op actieve wijze tegen. In het hondenvoer zit een unieke formule verwerkt, die ervoor zorgt dat de slanke spiermassa van je hond behouden blijft en je hond een verzadigend gevoel krijgt. Daarnaast wordt de natuurlijke afweer van je hond tijdens het dieet bevorderd. Het in de dieet brokken verwerkte L-carnitine en lysine zorgen bovendien voor de verbranding van de lichaamseigen vetopslag en voorkomen een extra depositie van vet. Hill’s Prescription Diet Canine R/D heeft bewezen dat het aandeel van het lichaamsvet van je hond binnen acht weken met 22% kan worden verminderd, indien je jouw hond enkel met Hill’s Prescription Diet Canine R/D voert! 100% smaakgarantie - je huisdier zal er van houden! De dieetvoeding van Hill’s Prescription Diet worden geproduceerd uit grondstoffen met zeer hoge kwaliteit en smaken daarom extra lekker. Om deze reden kan Hill’s garanderen dat je dier Hill’s Prescription Diet met plezier zal eten, en durft dan ook een 100% smaakgarantie te geven voor de voeding van Hill’s Prescription Diet. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss hondenvoer met kip is een compleet dieetvoer voor volwassen honden met gewichtsproblemen.  * Voeding voor gezond gewichtsverlies in slechts 8 weken * L-carnitine bevordert de vetverbranding en helpt de spieren te behouden * Vezels helpen voor een verzadigd gevoel te zorgen (Brekz.nl)

Hill's r/d Canine is een zeer geschikt dieetvoer voor honden met zwaarlijvigheid of overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742665405
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction Zak Kip - Hondenvoer - 4 kg
€ 33,99
Hill's Prescription Diet R/D Weight Reduction Zak Kip - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
4kg R/D Weight Reduction Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 33,99
4kg R/D Weight Reduction Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss hondenvoer met kip 4 kg
€ 34,95
Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss hondenvoer met kip 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's r/d - Canine 4 kg
€ 38,55
Hill's r/d - Canine 4 kg bestellen
Bekijkt u ook: