Hills Prescription Diet Kat C / D Ocean Fish 5 kg

Hills Prescription Diet Kat C / D Ocean Fish 5 kg

42,99 - 48,25
Bestel nu direct voor € 42,99

Prescription Diet Feline c/d multicare ocean fish van Hill´s is speciaal voor volwassen katten met regelmatige urinewegziekten ontwikkeld. Ze verlaagt het hernieuwd optreden van de meestvoorkomende urinewegsymptomen met 89%. Het DL-methionine in het voer bezit urineverzurende eigenschappen. Tevens heeft het dieet-compleetvoer een aangepast magnesiumgehalte. Zo wordt het risico op struviet- en calciumoxalaatstenen (FLUTD) verlaagd en kunnen struvietstenen binnen 7 dagen worden opgelost. De smakelijke dieetvoeding met 8% zeevis bevat een evenwichtig voedingsstofgehalte, zodat zij geschikt is voor levenslang voeren van volwassen katten. Een evenwichtige mix aan vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen, beta-caroteen en natuurlijke antioxidanten garanderen een totale verzorging met vitale stoffen. Zo wordt jouw kat compleet ondersteund in haar welzijn en kan een krachtig immuunsysteem ontwikkelen. Een hoogwaardig voer, dat door dierenartsen wordt voorgeschreven en jouw kat op effectieve wijze helpt de gezondheid van haar urinewegen in stand te houden. Beheersing van stress Stress is een bekende risicofactor voor bepaalde urinwegproblemen, zoals feline idiopathische cystitis (FIC). Title goes Lost urinewegstenen op Type the Lost struviet-stenen op, die kunnen ontstaan door een overvloed aan mineralen in sommige soorten kattenvoeding.here. Ongemak verminderen Omega 3-vetzuren kunnen ontsteking verminderen, en zo de pijn bij huisdieren verlichten. Pakt de hoofdoorzaken van FLUTD aan De veelvoorkomende risicofactoren voor FLUTD (aandoeningen van de lagere urinewegen bij katten) zijn stress, bepaalde soorten voeding, overgewicht en te weinig drinken. MP Hill's PD Feline Feline c/d multicare ocean fish in één oogopslag: Dieet-compleetvoer voor volwassen katten Speciaal ontwikkeld voor katten met terugkerende urinewegziekten Reduceert het risico op FLUTD: verlaagt het risico op het hernieuwd optreden van struviet- en calciumoxalaatstenen met 89% Snelle werking: kan struvietstenen binnen 7 dagen oplossen Optimale pH-waarde van de urine: bevat urineverzurend DL-methionine een aangepast magnesiumgehalte Rijk aan vitaalstoffen: met vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen, beta-caroteen en natuurlijke antioxidanten, voor een optimale lichamelijke conditie en sterke weerstand Als dagelijks compleetvoer te gebruiken: evenwichtige receptuur, geschikt voor levenslang voeren van volwassen katten Met 8% smakelijke zeevis: bijzonder aromatisch, levert waardevol dierlijk eiwit Door dierenartsen aanbevolen: een klinisch werkzaam voer, regelmatig door dierenartsen voorgeschreven (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Oceaanvis - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met urinewegproblemen Problemen van de lage urinewegen bij de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet c/d Multicare kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met zeevis om de onderliggende oorzaken van urinewegproblemen aan te pakken. Deze complete voeding zorgt voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming (een oorzaak van een aandoening van de lage urinewegen) bij volwassen katten. Dit wordt bereikt dankzij een urineverzurende eigenschappen en een laag magnesiumgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Gecontroleerde gehalten aan magnesium, calcium en fosfor verminderen de bouwstenen van kristallen en stenen * Bevordert een optimaal urine-pH om stenen te helpen oplossen en de terugkeer ervan te helpen voorkomen * Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren helpen de ontstekingscyclus te doorbreken Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet c/d Multicare is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care kattenvoer met zeevis is een ondersteunend dieetvoer voor volwassen katten die last hebben van de herhaalde struvietsteenvorming.  * Laag magnesiumgehalte * Verlaagt het risico op terugkerende struvietstenen * Lekkere vissmaak (Brekz.nl)

Hill's c/d Multicare is speciaal dieetvoer voor katten die aanleg hebben voor het ontwikkelen van struviet- en calciumoxalaatstenen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742606903
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
5kg C/D Urinary Multicare met Ocean Vis Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 42,99
5kg C/D Urinary Multicare met Ocean Vis Hill's Prescription Diet Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Oceaanvis - Kattenvoer - 5 kg
€ 42,99
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Oceaanvis - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Hill's Prescription C/D Multicare Urinary Care met vis kattenvoer 5 kg
€ 45,95
Hill's Prescription C/D Multicare Urinary Care met vis kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's c/d Multicare Feline - Oceaanvis - 5 kg
€ 52,20
Hill's c/d Multicare Feline - Oceaanvis - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: