Hills Prescription Diet J/D Reduced Calorie 12 kg

Hills Prescription Diet J/D Reduced Calorie 12 kg

69,99 - 77,50
Bestel nu direct voor € 69,99

Hill’s Prescription Diet heeft een serie van klinisch bewezen, therapeutisch dieetvoer. Deze serie van droogvoer kan ter behandeling van verscheidene ziekten aan je hond worden gegeven. Hills PD Canin j/d Reduced Calorie is ontwikkeld om de mobiliteit van je hond te verbeteren, wanneer hij tot overgewicht neigt. De gekozen voedingsstoffen voldoen aan de speciale voedingseisen van honden met de neiging tot overgewicht. Na 21 dagen kun je een significante verbetering vaststellen bij het rennen, lopen en springen van je hond. Om de gezondheid van de gewrichten te behouden bevat de dieetvoeding EPA, een omega 3-vetzuur, samen met chondroïtine en glucosamine. Gezonde huid en vacht Samengesteld met essentiële vetzuren, die nodig zijn voor de celfunctie, groei en ontwikkeling, en voor de gezondheid van de huid en vacht. Gezonde gewrichten Samengesteld met glucosamine en chondroïtinesulfaat, de bouwstenen van gewrichtskraakbeen. Spiermassa Met hoogwaardige eiwitten die onmisbaar zijn voor gezondere spieren en het behoud van spierweefsel. Een gezond immuunsysteem Met klinisch bewezen antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen. 100% Smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn Hill’s Prescription Diet producten worden gemaakt uit enkel zeer kwalitatieve ingrediënten. Dit zorgt voor een heerlijke smaak van het voer. Hill’s weet daarom zeker, dat je hond van Hill’s Prescription Diet zal houden. Hill’s geeft dit product dan ook een 100% smaakgarantie. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie met kip hondenvoer is een compleet dieetvoer dat speciaal is samen gesteld voor volwassen honden met gewrichtsproblemen zoals osteoartritis, plus daarbij een neiging tot overgewicht. * Toegevoegde L-carnitine * Verrijkt met omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtinesulfaat * Klinisch bewezen antioxidanten (Brekz.nl)

Hill's j/d Prescription Diet - Canine reduced calorie biedt ondersteuning van het metabolisme van gewrichten bij osteoartritis bij honden met (aanleg voor) overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742613901
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Canine J/D Joint Care Reduced Calorie met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 69,99
12kg Canine J/D Joint Care Reduced Calorie met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie hondenvoer 12 kg
€ 74,95
Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's j/d Reduced Calorie - Canine 12 kg
€ 81,45
Hill's j/d Reduced Calorie - Canine 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: