Hills Prescription Diet J/D Reduced Calorie 12 kg

79,990 - 161,250
Bestel nu direct voor € 79,99

Hill’s Prescription Diet heeft een serie van klinisch bewezen, therapeutisch dieetvoer. Deze serie van droogvoer kan ter behandeling van verscheidene ziekten aan je hond worden gegeven. Hills PD Canin j/d Reduced Calorie is ontwikkeld om de mobiliteit van je hond te verbeteren, wanneer hij tot overgewicht neigt. De gekozen voedingsstoffen voldoen aan de speciale voedingseisen van honden met de neiging tot overgewicht. Na 21 dagen kun je een significante verbetering vaststellen bij het rennen, lopen en springen van je hond. Om de gezondheid van de gewrichten te behouden bevat de dieetvoeding EPA, een omega 3-vetzuur, samen met chondroïtine en glucosamine. Gezonde huid en vacht Samengesteld met essentiële vetzuren, die nodig zijn voor de celfunctie, groei en ontwikkeling, en voor de gezondheid van de huid en vacht. Gezonde gewrichten Samengesteld met glucosamine en chondroïtinesulfaat, de bouwstenen van gewrichtskraakbeen. Spiermassa Met hoogwaardige eiwitten die onmisbaar zijn voor gezondere spieren en het behoud van spierweefsel. Een gezond immuunsysteem Met klinisch bewezen antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen. 100% Smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn Hill’s Prescription Diet producten worden gemaakt uit enkel zeer kwalitatieve ingrediënten. Dit zorgt voor een heerlijke smaak van het voer. Hill’s weet daarom zeker, dat je hond van Hill’s Prescription Diet zal houden. Hill’s geeft dit product dan ook een 100% smaakgarantie. (Zooplus.nl)

Gewrichtsproblemen bij de hond Gewrichtsproblemen komen regelmatig voor bij de hond. De meest voorkomende vorm is de zogenaamde (osteo)artrose, een degeneratieve aandoening waarbij het kraakbeen van een bepaald gewricht wordt aangetast. Maar liefst 20% van de honden zal osteoartritis ontwikkelen in hun leven. De meest voorkomende verschijnselen bij gewrichtsaandoeningen zijn: stijfheid na activiteit, aarzelen bij springen of traplopen, achterblijven, snel vermoeid raken en er al eerder voor kiezen om te liggen dan om te gaan staan of zitten. Er zijn factoren die het risico verhogen op het ontwikkelen van gewrichtsproblemen, zoals overgewicht, hoge leeftijd, een ongeluk, rasgrootte of genetische aanleg. Hill's j/d Joint Care Reduced Calorie Hill's Prescription Diet j/d Reduced Calorie hondenvoer heeft een unieke formule. De verhoogde voedingsmassa zorgt voor een snel verzadigingsgevoel en helpt om honger tegen te gaan. J/d Reduced Calorie bevat natuurlijk glucosamine en chondroïtinesulfaat (de bouwstenen voor gezond kraakbeen) en het toegevoegd L-carnitine helpt bij het in stand houden van het optimale lichaamsgewicht. Canine j/d verbetert de levenskwaliteit door honden te helpen om beter te rennen, te spelen en op te staan na het liggen. Eigenschappen J/d Reduced Calorie Ondersteunt honden bij het rennen, lopen en springen Helpt het gewrichtskraakbeen te behouden Helpt spiermassa te behouden Ondersteunt een gezond immuunsyteem Verrijkt met omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtinesulfaat Met toevoegde L-carnitine Andere Hill's Prescription Diet producten die in aanmerking komen Voor gewrichtsondersteuning bij honden die geen last van of aanleg voor overgewicht hebben: Canine j/dGewrichtsondersteuning voor kleine honden tot 10 kg: Canine j/d mini Voor honden met overgewicht en gewrichtsondersteuning is er ook de Hill's Metabolic & Mobility en voor kleine honden de Hill's Metabolic & Mobility Mini. Samenstelling Hill's j/d Joint Care Reduced Calorie - Droogvoer Ingrediënten: Granen, plantaardige eiwitextracten, producten van plantaardige oorsprong, vlees en dierlijke bijproducten (kip 5%), zaden, oliën en vetten, mineralen, schaal- en weekdieren. Voedingswaarden: Eiwit 21,5%, vetgehalte 12,8%, ruwe celstof 9,1%, ruwe as 4,6%, omega 3-vetzuren 2,8%, EPA 0,37%, calcium 0,58%, fosfor 0,52%, natrium 0,22%, kalium 0,75%, magnesium 0,15%; per kg: vitamine A 7.880 IE, vitamine D3 720 IE, vitamine E 620 mg, vitamine C 120 mg, bèta-caroteen 2,5 mg, glucosamine 1.157 mg, chondroïtinesulfaat 804 mg, L-carnitine 348 mg. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie met kip hondenvoer is een compleet dieetvoer dat speciaal is samen gesteld voor volwassen honden met gewrichtsproblemen zoals osteoartritis, plus daarbij een neiging tot overgewicht. * Toegevoegde L-carnitine * Verrijkt met omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtinesulfaat * Klinisch bewezen antioxidanten (Brekz.nl)



Categorie
EAN(s)
52742613901
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Canine J/D Joint Care Reduced Calorie met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 79,99
Thuiswinkel Waarborg
Hill's j/d Reduced Calorie - Canine 12 kg
€ 82,05
Hill's Prescription Diet J/D Mobility Reduced Calorie hondenvoer 12 kg
€ 82,25