Hills Prescription Diet J/D 12 kg

Hills Prescription Diet J/D 12 kg

67,49 - 72,95
Bestel nu direct voor € 67,49

Hill's Prescription Diet J/D Mobility hondenvoer is een compleet dieetvoer dat bijdraagt aan het gewrichtsmetabolisme van de volwassen hond  met osteoartritis. * Verbetering van de mobiliteit in slechts 21 dagen * Verrijkt met omega 3-vetzuren, glucosamine en chondroïtinesulfaat * Met L-carnitine, glucosamine- en chondroïtinesulfaat (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met gevoelige gewrichten Problemen met de gewrichten van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet j/d Joint Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je hond ondersteunt bij het lopen, rennen, spelen en traplopen door pijnlijke gewrichten te verzachten en gezond kraakbeen te behouden. In slechts 21 dagen zal er een zichtbare verbetering optreden. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten bij volwassen honden met osteoartritis en met neiging tot gewichtstoename. De voeding bevat een hoog gehalte aan EPA, omega 3-vetzuren en vitamine E. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Klinisch bewezen verschil in 21 dagen * Verzacht pijnlijke gewrichten en houdt het kraakbeen gezond * Helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehaltes aan EPA en natuurlijk glucosamine- en chondroïtinesulfaat Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet j/d Joint Care is verkrijgbaar in 5 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's j/d Prescription Diet Canine is dieetvoer voor honden met artritis. Er is klinisch bewezen dat dit voer de pijn in de gewrichten helpt verzachten en de mobiliteit van de hond binnen 21 dagen verbetert. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742918303
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet J/D Mobility hondenvoer 12 kg
€ 67,49
Hill's Prescription Diet J/D Mobility hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 69,99
Hill's Prescription Diet J/D Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's j/d - Canine 12 kg
€ 72,95
Hill's j/d - Canine 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: