Hills Prescription Diet J/D 12 kg

Hills Prescription Diet J/D 12 kg

60,95 - 69,50
Bestel nu direct voor € 60,95

Hill's Prescription Diet J/D hondenvoer is voeding voor oudere honden van alle rassen die artrose hebben. * Verhelpt pijn door artrose * Vermindert ontstekingen  * Verzorgt gewrichten en kraakbeen (Brekz.nl)

Veel factoren, zoals bijvoorbeeld de leeftijd, overgewicht of aangeboren afwijkingen, kunnen invloed hebben op de gezondheid van je hond. Door je hond een aangepaste voeding te geven, kan zijn gezondheid worden behouden en zijn mobiliteit worden bevorderd. Prescription Diet Canine j/d ondersteunt door middel van een aangepaste voeding honden die lijden aan artrose. Chronische pijn bij volwassen en oudere honden wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door artrose. Er is wetenschappelijk bewezen dat eicosapentaëenzuur (EPA) de hoeveelheid enzymen, die voor schade aan kraakbeen zorgen, helpt te verminderen. Belangrijk voor het verminderen van ontsteking is een goede balans van omega-3 en omega-6-vetzuren. Bovendien zorgt een verhoogde hoeveelheid chondroïtine en glucosamine voor het behoud van gewrichten en kraakbeen. Onderzoek heeft aangetoond dat Prescription Diet j/d hond met gewrichtsproblemen tijdens het traplopen, wandelen, trainen etc. kan ondersteunen. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Vraagt je dierenarts om meer informatie over dit product en de behandelmogelijkheden van jouw dier. Let op: Door het kopen van Hill’s Prescription Diet Canine – J/D bevestig je dat je jouw hond hebt laten onderzoeken door een dierenarts, die na het onderzoek en bepalen van de diagnose dit voer heeft aangeraden. Er wordt aangeraden om elk half jaar je dierenarts te bezoeken, wanneer je Hill’s Prescription Diet Canine – J/D aan je hond geeft, om de gezondheid van je dier te bepalen. Mocht je hond tijdens het gebruik van Hill’s Prescription Diet Canine – J/D op welke wijze dan ook zieker worden, raadpleeg dan direct je dierenarts. (Zooplus.nl)

Hill's j/d Prescription Diet Canine is dieetvoer voor honden met artritis. Er is klinisch bewezen dat dit voer de pijn in de gewrichten helpt verzachten en de mobiliteit van de hond binnen 21 dagen verbetert. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742918303
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet J/D hondenvoer 12 kg
€ 60,95
Hill's Prescription Diet J/D hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg J/D Joint Care Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 60,99
12kg J/D Joint Care Hill's Prescription Diet Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's j/d - Canine 12 kg
€ 69,50
Hill's j/d - Canine 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: