Hills Prescription Diet Feline W/D 5 kg

Hills Prescription Diet Feline W/D 5 kg

41,99 - 48,50
Bestel nu direct voor € 41,99

Hill's Prescription Diet W/D Digestive/Weight Management Zak - Kattenvoer - Kip 5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met diabetes of overgewicht Problemen met de bloedsuikerspiegel van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet w/d Digestive Weight Management kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die helpt bij de aanpak van diabetes bij katten en zorgt voor het behoud van het optimale gewicht bij katten met overgewicht. Deze complete voeding is geschikt voor de regulering van de glucosevoorziening (diabetes mellitus) en de regulering van het vetmetabolisme bij hyperlipidemie. De voeding bevat een laag gehalte aan snel glucose afgevende koolhydraten, een laag vetgehalte en een hoog gehalte aan essentiële vetzuren. Het voer is geschikt voor volwassen katten. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Hoogwaardige eiwitten en een effectief L-carnitinegehalte voor behoud van de spiermassa * Passende hoeveelheden vet en calorieën voor een gezond lichaamsgewicht * Rijk aan voedingsvezels voor een verzadigd gevoel * Hoog antioxidantengehalte ter bevordering van de neutralisatie van vrije radicalen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet w/d Digestive Weight Management is verkrijgbaar in 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet W/D Digestive/Weight Management kattenvoer kip is een dieetvoer voor katten met diabetes en een neiging tot overgewicht.  * Lage caloriewaarde * Helpt met geven van een verzadigd gevoel * Draagt bij aan het behoud van een ideaal gewicht (Brekz.nl)

Hill's w/d Low Fat/Diabetes/Colitis Prescription Diet Feline heeft een verhoogd vezelgehalte. Hierdoor is het een zeer geschikt voer om te voorkomen dat katten weer aankomen na gewichtsverlies, katten met aandoeningen die verbeteren door voedingsvezel, zoals colitis, constipatie,diabetes mellitus en struvietgerelateerde FLUTD. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742432809
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet W/D Digestive/Weight Management Zak - Kattenvoer - Kip 5 kg
€ 41,99
Hill's Prescription Diet W/D Digestive/Weight Management Zak - Kattenvoer - Kip 5 kg bestellen
Hill's Prescription W/D Digestive Weight Management kat 5 kg
€ 45,25
Hill's Prescription W/D Digestive Weight Management kat 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's w/d - Low Fat/Diabetes/Colitis - Feline - 5 kg
€ 52,45
Hill's w/d - Low Fat/Diabetes/Colitis - Feline - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: