Hills Prescription Diet Feline M/D 1,5 kg

Hills Prescription Diet Feline M/D 1,5 kg

19,99 - 22,89
Bestel nu direct voor € 19,99

Overgewicht kan ongemak bij je kat veroorzaken, zijn mobiliteit beperken en de levensverwachting verminderen. Evenals bij mensen is gewichtstoename in het algemeen op een overmatige inname van vette calorieën met verminderde beweging terug te voeren. Corpulentie kan ernstige problemen veroorzaken, zoals : hartziekte gewrichtsontsteking diabetes Hill's Prescription Diet Feline m/d is speciaal ontwikkeld ter de behandeling van overgewicht en corpulentie bij katten met diabetes. De formule met laag vetgehalte en een hoog proteïnegehalte helpt de kat gewicht te verliezen. Van alle dieetvoedingen bevat Hill's Prescription Diet Feline m/d het grootste gehalte aan L-carnitine en lysine om de vetverbranding en het behoud van de spiermassa te ondersteunen. Voor nadere informatie en behandelingsmogelijkheden van jouw dier vraagt je jouw dierenarts om advies. Opmerking: met de aankoop van Hill's Prescription Diet Feline - M/D bevestig je dat jouw huisdier onderzocht is door een dierenarts, die het gebruik van dit voer heeft aanbevolen op basis van het onderzoek en de diagnose. Gedurende de periode waarin jouw huisdier wordt gevoed met Hill's Prescription Diet Feline - M/D wordt aanbevolen om ten minste iedere 6 maanden je dierenarts te consulteren met betrekking tot het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van je huisdier. Indien de gezondheidstoestand van je huisdier op enige wijze verslechtert tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Feline - M/D consulteer dan onmiddellijk je dierenarts. Gewichtscontrole Klinisch bewezen voeding om katten te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Ondersteuning van de spijsvertering Prebiotische vezels voeden de gezonde darmbacteriën, die een optimale spijsvertering bevorderen. Gezond metabolisme Samenstelling met een hoog eiwit- en vezelgehalte, verrijkt met L-carnitine en kokosolie om het metabolisme van katten te helpen ondersteunen. Heerlijke smaak Volledige en evenwichtige voeding waar katten dol op zijn. 100% smaakgarantie - jouw huisdier zal er van houden! (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet M/D Diabetes Care kattenvoer met kip is een dieetvoer voor zwaarlijvige katten en katten met diabetes.  * Lage hoeveelheid glucoseafgevende koolhydraten * Rijk aan kip * Gemakkelijk te combineren met natvoer (Brekz.nl)

Hill's m/d Prescription Diet Feline heeft een laag vetgehalte, bevordert vetverbranding en ondersteunt het behoud van spiermassa. Het dieet is speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht of diabetes. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met diabetes en overgewicht Problemen met de bloedsuikerspiegel van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Weight Management kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die helpt bij de aanpak van diabetes en/of overgewicht bij katten. Deze complete voeding is geschikt voor de regulering van de glucosevoorziening (diabetes mellitus) en voor de vermindering van overgewicht. Het voer bevat een laag gehalte aan glucose afgevende koolhydraten en heft een laag energiegehalte. Het voer is geschikt voor volwassen katten. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten, wat de omzetting van vet in energie bevordert * Hoogwaardige eiwitten en een effectief L-carnitinegehalte voor behoud van de spiermassa * Hoog antioxidantengehalte ter bevordering van het neutraliseren van vrije radicalen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Weight Management is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742868509
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg M/D Weight Loss Diabetic met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 22,98
1,5kg M/D Weight Loss Diabetic met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer bestellen
Hill's Prescription Diet M/D Diabetes Care kattenvoer met kip 1,5 kg
€ 24,90
Hill's Prescription Diet M/D Diabetes Care kattenvoer met kip 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's m/d - Feline 1.5 kg
€ 26,60
Hill's m/d - Feline 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 26,88
Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: