Hills Prescription Diet Feline M/D 1,5 kg

23,990 - 25,950
Bestel nu direct voor € 25,95

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Care Kattenvoer Hill's m/d is arm aan koolhydraten, wat de omzetting van vet in energie bevordert. Daarnaast helpt het de insulinegevoeligheid en de regulatie van de bloedsuikerspiegel te verbeteren. Het hoge gehalte aan eiwit zorgt ervoor dat de spiermassa behouden blijft. De toegevoegde L-carnitine helpt het glucoseverbruik te verbeteren en draagt bij aan een snellere gewichtsvermindering en behoud van spiermassa. Bevat Arginine, helpt de insulinesecretie te verbeteren. Deze voeding bevat veel voedingsvezels voor een langduriger verzadigingsgevoel. Het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen. Smaakt heerlijk en vergemakkelijkt de combinatie van natte en droge voeding, voor het optimale plezier van jouw kat. Ook beschikbaar in Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Care Kattenvoer natvoeding. Suikerziekte Suikerziekte (diabetes mellitus) is een stofwisselingsziekte waarbij er sprake is van een te hoge bloedsuikerspiegel door te weinig aanmaak van insuline of ongevoeligheid voor insuline. Katten met overgewicht hebben een verhoogd risico op diabetes mellitus. Deze katten moeten continue veel insuline aanmaken om al het suiker in het bloed te verwerken. Uiteindelijk raken de cellen die insuline aanmaken uitgeput en wordt het lichaam ongevoelig hiervoor. Bij katten met diabetes mellitus is het belangrijk om door middel van voeding de bloedsuikerspiegel constant en laag te houden en de kat af te laten vallen. Ongeschikt voor Kittens Drachtige of zogende poezen Katten met een chronische nierinsufficiëntie Belangrijk: Door het gebruik van deze voeding kan het nodig zijn om de dosis toe te dienen insuline aan te passen. Verander de dosis enkel in overleg met jouw dierenarts. Samenstelling Hill's m/d - Droogvoer Ingrediënten: Maïsglutenmeel, kip- (32%) en kalkoenmeel, erwteneiwitconcentraat, dierlijk vet, tarwe, cellulose, mineralen, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Voedingswaarden: Eiwit: 47.7 %, Vet: 19.7 %, Koolhydraten (NFE): 17.3 %, Ruwe celstof: 3.6 %, Calcium: 0.83 %, Fosfor: 0.71 %, Kalium: 0.77 %, Natrium: 0.29 %, Magnesium: 0.080 %, Taurine: 0.30 %, Vitamine C: 108 ppm, Vitamine E: 576 IU/kg, L-carnitine: 522.9 ppm (Medpets.nl)

Overgewicht kan ongemak bij je kat veroorzaken, zijn mobiliteit beperken en de levensverwachting verminderen. Evenals bij mensen is gewichtstoename in het algemeen op een overmatige inname van vette calorieën met verminderde beweging terug te voeren. Corpulentie kan ernstige problemen veroorzaken, zoals: hartziekte gewrichtsontsteking diabetes Hill's Prescription Diet Feline m/d is speciaal ontwikkeld ter de behandeling van overgewicht en corpulentie bij katten met diabetes. De formule met laag vetgehalte en een hoog proteïnegehalte helpt de kat gewicht te verliezen. Van alle dieetvoedingen bevat Hill's Prescription Diet Feline m/d het grootste gehalte aan L-carnitine en lysine om de vetverbranding en het behoud van de spiermassa te ondersteunen. Voor nadere informatie en behandelingsmogelijkheden van jouw dier vraagt je jouw dierenarts om advies. Opmerking: met de aankoop van Hill's Prescription Diet Feline - m/d bevestig je dat jouw huisdier onderzocht is door een dierenarts, die het gebruik van dit voer heeft aanbevolen op basis van het onderzoek en de diagnose. Gedurende de periode waarin jouw huisdier wordt gevoed met Hill's Prescription Diet Feline - m/d wordt aanbevolen om ten minste iedere 6 maanden je dierenarts te consulteren met betrekking tot het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van je huisdier. Indien de gezondheidstoestand van je huisdier op enige wijze verslechtert tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Feline - m/d consulteer dan onmiddellijk je dierenarts. Gewichtscontrole Klinisch bewezen voeding om katten te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Ondersteuning van de spijsvertering Prebiotische vezels voeden de gezonde darmbacteriën, die een optimale spijsvertering bevorderen. Gezond metabolisme Samenstelling met een hoog eiwit- en vezelgehalte, verrijkt met L-carnitine en kokosolie om het metabolisme van katten te helpen ondersteunen. Heerlijke smaak Volledige en evenwichtige voeding waar katten dol op zijn. 100% smaakgarantie - jouw huisdier zal er van houden! (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met diabetes en overgewicht Problemen met de bloedsuikerspiegel van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Weight Management kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die helpt bij de aanpak van diabetes en/of overgewicht bij katten. Deze complete voeding is geschikt voor de regulering van de glucosevoorziening (diabetes mellitus) en voor de vermindering van overgewicht. Het voer bevat een laag gehalte aan glucose afgevende koolhydraten en heft een laag energiegehalte. Het voer is geschikt voor volwassen katten. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten, wat de omzetting van vet in energie bevordert * Hoogwaardige eiwitten en een effectief L-carnitinegehalte voor behoud van de spiermassa * Hoog antioxidantengehalte ter bevordering van het neutraliseren van vrije radicalen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet m/d Diabetes Weight Management is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
52742868509
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's m/d - Feline 1.5 kg
€ 25,95
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg M/D Weight Loss Diabetic met Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 26,98
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet M/D Diabetes/Weight Management Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 28,98