Hills Prescription Diet Feline C/D Urinary Stress 1,5 kg

Hills Prescription Diet Feline C/D Urinary Stress 1,5 kg

16,99 - 19,95
Bestel nu direct voor € 16,99

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor katten met urinewegproblemen door stress Problemen van de lage urinewegen bij de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip om stress bij katten te helpen verminderen. Stress is een veelvoorkomende oorzaak van urinewegproblemen, zoals in de lage urinewegen (FLUTD). Deze complete voeding zorgt voor een vermindering van herhaalde struvietsteenvorming bij volwassen katten. Dit wordt bereikt dankzij urineverzurende eigenschappen en een matig magnesiumgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Bevat L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress te verminderen * Gecontroleerde gehalten aan magnesium, calcium en fosfor verminderen de bouwstenen van kristallen en stenen * Bevordert een optimaal urine-pH om stenen te helpen oplossen en de terugkeer ervan te helpen voorkomen * Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren helpen de ontstekingscyclus te doorbreken Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress is verkrijgbaar in 1,5 kg, 4 kg en 8 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's c/d Urinary Care Feline is een klinisch bewezen voeding die het risico op herhaling van Feline Idiopathische Cystitis (blaasontsteking met onbekende oorzaak bij de kat) vermindert. Daarnaast kan deze voeding stress bij jouw kat beperken. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Urinary Care kattenvoer kip is een speciaal samengesteld dieetvoer voor katten die last hebben van of een neiging hebben tot Feline Idiopathische Cystitis (FIC).  * Urineverzurende functie * Lage magnesiumhoeveelheid * Helpt met het oplossen van struvietstenen (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742284200
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 20,98
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Urinary Care Zak Kip - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's c/d - Urinary Care - Urinary Stress - Feline - Chicken 1.5 kg
€ 22,90
Hill's c/d - Urinary Care - Urinary Stress - Feline - Chicken 1.5 kg bestellen
Hill's Prescription C/D Urinary Stress Urinary Care kattenvoer kip 1,5 kg
€ 22,90
Hill's Prescription C/D Urinary Stress Urinary Care kattenvoer kip 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: