Hills Prescription Diet Canine Metabolic + Mobility  12 kg

Hills Prescription Diet Canine Metabolic + Mobility 12 kg

75,95 - 80,55
Bestel nu direct voor € 75,95

Hill's Prescription Diet J/D Weight Metabolic + Mobility hondenvoer met kip is een veelzijdig en compleet dieetvoer voor volwassen honden dat helpt tegen overgewicht en bijdraagt aan de beweeglijkheid.  * Helpt in vorm te blijven en levert energie om actief te spelen * Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren uit visolie * Helpt je hond zich voldaan en tevreden te voelen (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility - Weight + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met verslechterde mobiliteit Problemen met de mobiliteit van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die de mobiliteit van je hond verbetert in slechts 21 dagen én die het lichaamsgewicht met 13% vermindert in 60 dagen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van overgewicht en ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval osteoartritis bij volwassen honden. De voeding heeft een laag energiegehalte en een hoog gehalte aan EPA, omega 3-vetzuren en vitamine E. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Maakt op natuurlijke wijze gebruik van het unieke energieverbruik van je hond * In slechts 21 dagen zichtbare verbetering in het lopen, springen en rennen * Heerlijke smaak en zorgt voor een verzadigd gevoelHill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nog heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet Canine Metabolic + Mobility is speciaal ontworpen voor honden met overgewicht/obesitas in combinatie met gewrichtsproblemen. Hill's Canine Metabolic is een geavanceerde gewichtsformule die alles bevat wat uw hond nodig heeft om verantwoord gewicht te verliezen en het optimale gewicht te behouden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742000633
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet J/D Weight Metabolic + Mobility hondenvoer met kip 12 kg
€ 75,95
Hill's Prescription Diet J/D Weight Metabolic + Mobility hondenvoer met kip 12 kg bestellen
Hill's Prescription Diet Canine Metabolic & Mobility - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 77,50
Hill's Prescription Diet Canine Metabolic & Mobility - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Canine Metabolic & Mobility - Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 77,50
Hill's Prescription Diet Canine Metabolic & Mobility - Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility - Weight + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 80,55
Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility - Weight + Joint Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Metabolic + Mobility - Canine 12 kg
€ 84,50
Hill's Metabolic + Mobility - Canine 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: