Hills Prescription Diet Canine K/D 5 kg

Hills Prescription Diet Canine K/D 5 kg

36,95 - 40,95
Bestel nu direct voor € 36,95

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care hondenvoer is een compleet droogvoer voor volwassen honden dat bijdraagt aan de werking van de nieren. * Bij tijdelijke/chronische nierinsufficiëntie * Ondersteunt de hartfunctie * Zeer smakelijke dieetvoeding (Brekz.nl)

Hill's k/d Kidney Care Prescription Diet Canine is speciaal samengesteld door dierenartsen om de behandeling van nierziekten bij honden te ondersteunen. Het is klinisch aangetoond dat Hill's k/d Kidney Care de levenskwaliteit van honden kan verbeteren en de levensduur kan verlengen. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Zak Kip - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met nieraandoeningen Problemen met de nieren van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet k/d Kidney Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je hond ondersteunt met nieraandoeningen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie. De voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De brokken hebben een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevatten wel hoogwaardige eiwitten. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- en hartfunctie te ondersteunen * Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van je hond om dagelijks spiermassa op te bouwen te ondersteunen * Met een heerlijke smaak waar je hond dol op zal zijn Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet k/d Kidney Care is verkrijgbaar in 2 kg, 5 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742436401
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care hondenvoer 5 kg
€ 36,95
Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care hondenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's k/d - Canine 5 kg
€ 40,90
Hill's k/d - Canine 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Zak Kip - Hondenvoer - 5 kg
€ 40,95
Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Zak Kip - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: