Hills Prescription Diet Canine J/D Mini 5 kg

Hills Prescription Diet Canine J/D Mini 5 kg

36,95 - 39,25
Bestel nu direct voor € 36,99

Hill's Prescription Diet J/D Mini Joint Care Zak - Hondenvoer - Kip 5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor kleine honden met gevoelige gewrichten Problemen met de gewrichten van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet j/d Mini hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die je hond ondersteunt bij het lopen, rennen, spelen en traplopen door pijnlijke gewrichten te verzachten en gezond kraakbeen te behouden. In slechts 21 dagen zal er een zichtbare verbetering optreden. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten bij volwassen honden met osteoartritis en met neiging tot gewichtstoename. De voeding bevat een hoog gehalte aan EPA, omega 3-vetzuren en vitamine E. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Klinisch bewezen verschil in 21 dagen * Verzacht pijnlijke gewrichten en houdt het kraakbeen gezond * Helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehaltes aan EPA en natuurlijk glucosamine- en chondroïtinesulfaat Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet j/d Mini is verkrijgbaar in 5 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet J/D Mini Joint Care hondenvoer is een dieetvoer voor volwassen honden van kleinere rassen die last hebben van gewrichtsproblemen.  * Voor honden met bv. Osteoartritis * Bevat natuurlijk glucosamine- en chondroïtinesulfaat * Helpt gewrichtskraakbeen te behouden (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet j/d mini is dieetvoer voor kleinere honden met artritis. Het verschil met de gewone j/d is dat deze brokjes wat kleiner zijn, speciaal voor uw kleine(re) hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742805801
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet J/D Mini Joint Care Zak - Hondenvoer - Kip 5 kg
€ 36,99
Hill's Prescription Diet J/D Mini Joint Care Zak - Hondenvoer - Kip 5 kg bestellen
Hill's Prescription Diet J/D Mini Joint Care hondenvoer 5 kg
€ 39,25
Hill's Prescription Diet J/D Mini Joint Care hondenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's j/d Mini - Canine 5 kg
€ 40,90
Hill's j/d Mini - Canine 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: