Hills Prescription Diet Canine I/D Stress Mini 5 kg

Hills Prescription Diet Canine I/D Stress Mini 5 kg

39,99 - 42,25
Bestel nu direct voor € 39,99

De dieetvoeding Hill´s Prescription Diet heeft veel verschillende, klinisch bewezen, therapeutische voeren aan die als therapie voor verschillende ziektebeelden kan worden ingezet. Hill's Prescription Diet Caine i/d Stress Mini is een speciaal droogvoer voor honden van kleine rassen, die aan stressafhankelijke verteringsproblemen lijden. Voornamelijk honden van kleine rassen neigen vaak tot stress. Dit leidt zeer vaak tot lichamelijke reacties zoals acute darmabsorptiestoringen tot aan chronische darmziekten. Een speciale ingrediënten-combinatie in het dieetvoer helpt daarbij de stress te controleren. De receptuur bevat licht verteerbare inhoudsstoffen en een gereduceerd vetgehalte om de darm te ontlasten, te kalmeren en de ontlastingsconsistentie te verbeteren. Vezels zorgen bovendien voor een evenwichtige darmflora en helpen een gezonde balans van de darmbacteriën te bevorderen. Naast een verhoogd aandeel aan electrolyten is ook een hoog gehalte omega 3-vetzuren en klinisch bewezen antioxidanten in het dieetvoer voor honden verwerkt. Hill´s Prescription Diet Canine i/d Stress Mini in één oogopslag: Speciale anti-stress formule: bevordert het emotionele evenwicht en werkt kalmerend Licht verteerbare ingrediënten en vetarm: ter ontlasting en kalmering van de darmen en ter verbetering van de ontlastingsconsistentie Met prebiotische vezels: verbetert de spijsvertering en zorgt voor een balans van de darmbacteriën, voor een evenwichtige darmflora Met gember: heeft een rustgevende werking op het maag-darmkanaal Rijk aan klinisch bewezen antioxidanten, omega-3-vetzuren en essentiële electrolyten 100% smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten bereid en hebben een uitstekende smaak. Hill´s is ervan overtuigd, dat je huisdier dol zal zijn op Hill´s Prescription Diet en garandeert daarom voor dit product 100% smaakgarantie. (Zooplus.nl)

Hill&apos;s Prescription Diet I/D Stress Mini Digestive Care hondenvoer is een dieetvoer voor volwassen honden van kleine rassen (< 14 kg), dat helpt met het verminderen van door stress veroorzaakte spijsverteringsproblemen.  * Anti-stress formule helpt stress aanpakken * Zeer goed verteerbaar * Met gember (Brekz.nl)

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d is nu versterkt met Hill&apos;s ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd. Hill&apos;s i/d Stress Mini Prescription Diet Canine is speciaal ontwikkeld om stressgerelateerde gastro-intestinale aandoeningen bij honden te helpen verlichten. Hill&apos;s i/d Stress Canine Mini ondersteunt onder andere honden die last hebben van winderigheid, diarree, pancreatitis en spijsverteringsstoornissen, gerelateerd aan stress. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742007564; 52742040509
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill´s Prescription Diet Canine - I/D Stress Mini Hondenvoer met Kip 5 kg
€ 39,99
Hill´s Prescription Diet Canine - I/D Stress Mini Hondenvoer met Kip 5 kg bestellen
Hill&apos;s Prescription I/D (i/d) Stress Mini Digestive Care hondenvoer 5 kg
€ 41,49
Hill&apos;s Prescription I/D (i/d) Stress Mini Digestive Care hondenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill&apos;s Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg
€ 46,20
Hill&apos;s Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: