Hills Prescription Diet Canine I/D Stress Mini 1,5 kg

Hills Prescription Diet Canine I/D Stress Mini 1,5 kg

13,95 - 15,70
Bestel nu direct voor € 14,49

Hill&apos;s Prescription Diet I/D Stress Mini Digestive Care hondenvoer is een dieetvoer voor volwassen honden van kleine rassen (< 14 kg), dat helpt met het verminderen van door stress veroorzaakte spijsverteringsproblemen.  * Anti-stress formule helpt stress aanpakken * Zeer goed verteerbaar * Met gember (Brekz.nl)

Hill&apos;s Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Mini Stress - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor kleine honden met spijsverteringsproblemen Problemen met de spijsvertering van de kleine hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet i/d Stress Mini hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip die stress gerelateerde spijsverteringsproblemen van kleine honden (lichter dan 14 kg) verlicht en kalmeert. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering en bij chronische aandoeningen die goed reageren op een voer met een laag vetgehalte. De voeding heeft een verhoogd elektrolytengehalte, goed verteerbare ingrediënten en een laag vetgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Unieke anti-stress formule om stress te helpen aanpakken. * Zeer verteerbaar voer om de vertering en de kwaliteit van de ontlasting te helpen verbeteren. * Verrijkt met prebiotische vezels om de goede bacteriële microflora te bevorderen. * Met extra gember om het spijsverteringskanaal te kalmeren en te verlichten. ActivBiome+ Deze voeding bevat de nieuwe ActivBiome+ ingrediënttechnologie, bestaande uit een unieke mix van prebiotica die het darmmicrobioom voedt zodat de spijsvertering en het welzijn van je dier wordt ondersteund. Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill&apos;s Prescription Diet i/d Stress Mini is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Hill&apos;s Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De dieetvoeding Hill´s Prescription Diet heeft veel verschillende, klinisch bewezen, therapeutische voeren aan die als therapie voor verschillende ziektebeelden kan worden ingezet. Hill's Prescription Diet Caine i/d Stress Mini is een speciaal droogvoer voor honden van kleine rassen, die aan stressafhankelijke verteringsproblemen lijden. Voornamelijk honden van kleine rassen neigen vaak tot stress. Dit leidt zeer vaak tot lichamelijke reacties zoals acute darmabsorptiestoringen tot aan chronische darmziekten. Een speciale ingrediënten-combinatie in het dieetvoer helpt daarbij de stress te controleren. De receptuur bevat licht verteerbare inhoudsstoffen en een gereduceerd vetgehalte om de darm te ontlasten, te kalmeren en de ontlastingsconsistentie te verbeteren. Vezels zorgen bovendien voor een evenwichtige darmflora en helpen een gezonde balans van de darmbacteriën te bevorderen. Naast een verhoogd aandeel aan electrolyten is ook een hoog gehalte omega 3-vetzuren en klinisch bewezen antioxidanten in het dieetvoer voor honden verwerkt. Hill´s Prescription Diet Canine i/d Stress Mini in één oogopslag: Speciale anti-stress formule: bevordert het emotionele evenwicht en werkt kalmerend Licht verteerbare ingrediënten en vetarm: ter ontlasting en kalmering van de darmen en ter verbetering van de ontlastingsconsistentie Met prebiotische vezels: verbetert de spijsvertering en zorgt voor een balans van de darmbacteriën, voor een evenwichtige darmflora Met gember: heeft een rustgevende werking op het maag-darmkanaal Rijk aan klinisch bewezen antioxidanten, omega-3-vetzuren en essentiële electrolyten 100% smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten bereid en hebben een uitstekende smaak. Hill´s is ervan overtuigd, dat je huisdier dol zal zijn op Hill´s Prescription Diet en garandeert daarom voor dit product 100% smaakgarantie. (Zooplus.nl)

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d is nu versterkt met Hill&apos;s ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd. Hill&apos;s i/d Stress Mini Prescription Diet Canine is speciaal ontwikkeld om stressgerelateerde gastro-intestinale aandoeningen bij honden te helpen verlichten. Hill&apos;s i/d Stress Canine Mini ondersteunt onder andere honden die last hebben van winderigheid, diarree, pancreatitis en spijsverteringsstoornissen, gerelateerd aan stress. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742007557; 52742040783
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill&apos;s Prescription I/D (i/d) Stress Mini Digestive Care hondenvoer 1,5 kg
€ 17,44
Hill&apos;s Prescription I/D (i/d) Stress Mini Digestive Care hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill&apos;s Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Mini Stress - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 17,94
Hill&apos;s Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Mini Stress - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill´s Prescription Diet Canine - I/D Stress Mini Hondenvoer met Kip 1,5 kg
€ 19,48
Hill´s Prescription Diet Canine - I/D Stress Mini Hondenvoer met Kip 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill&apos;s Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care - Hondenvoer - 1,5
€ 19,65
Hill&apos;s Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care - Hondenvoer - 1,5 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: