Hills Prescription Diet Canine I/D Sensitive 1,5 kg

Hills Prescription Diet Canine I/D Sensitive 1,5 kg

16,95 - 19,60
Bestel nu direct voor € 16,95

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive Digestive Care hondenvoer met ei & rijst is een compleet dieetvoer voor honden die last hebben van spijsverteringsproblemen en voedselintoleranties.  * Stimuleert gunstige darmbacteriën * Speciaal geselecteerde eiwitten en koolhydraten om voedselintoleranties te verminderen * Goed verteerbare voeding (Brekz.nl)

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd. Hill's Prescription Diet Canine i/d Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen en om voedselovergevoeligheid bij honden tegelijkertijd te ondersteunen. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Sensitive - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met spijsverteringsproblemen Problemen met de spijsvertering van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet i/d Sensitive hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met ei en rijst voor de nutritionele behandeling van gastro-intestinale aandoeningen bij honden met een vermoedelijke voedselovergevoeligheid. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen en acute intestinale absorptiestoornissen bij volwassen honden van alle rassen. De voeding heeft een verhoogd elektrolytengehalte, goed verteerbare ingrediënten en geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Zeer verteerbaar voer ter ondersteuning van het herstel van gastro-intestinale verstoringen * Geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen helpen symptomen van voedselovergevoeligheid te beperken * Natuurlijke vezel helpt een gezond evenwicht aan darmbacteriën te bevorderen * Heerlijke smaak waar je hond dol op is * Een hoge energiedichtheid zodat je voldoende energie kunt voeden in kleine hoeveelheden om de gastro-intestinale belasting te verminderen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742360706; 52742040806
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet I/D Sensitive Digestive Care hondenvoer met ei & rijst 1,5 kg
€ 19,90
Hill's Prescription Diet I/D Sensitive Digestive Care hondenvoer met ei & rijst 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet i/d Sensitive Digestive Care - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 23,55
Hill's Prescription Diet i/d Sensitive Digestive Care - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Sensitive - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 24,59
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Sensitive - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: