Hills Prescription Diet Canine I/D Low Fat 1,5 kg

Hills Prescription Diet Canine I/D Low Fat 1,5 kg

15,25 - 20,99
Bestel nu direct voor € 15,25

Hill's Prescription Diet I/D Low Fat Digestive Care hondenvoer met kip is een volledig dieetvoer voor volwassen honden dat helpt met het verzachten en kalmeren van het spijsverteringskanaal.  * Zeer goed verteerbaar en vetarm * Helpt de spijsvertering te verbeteren en opname van voedingsstoffen * Verrijkt met omega 3- en omega 6-vetzuren (Brekz.nl)

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d natvoeding is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd. Hill's i/d Low Fat Prescription Diet Canine is speciaal ontwikkeld dieetvoer met een laag vetgehalte dat de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen bij honden, zoals winderigheid, diarree, pancreatitis en maagaandoeningen ondersteunt. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Low Fat - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met spijsverteringsproblemen Problemen met de spijsvertering van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet i/d Low Fat hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip dat het spijsverteringskanaal verzacht en kalmeert. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering en bij exocriene pancreasinsufficiëntie. De brokken zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De voeding heeft een verhoogd elektrolytengehalte, goed verteerbare ingrediënten en een laag vetgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Zeer verteerbaar met een laag vetgehalte om de vertering te helpen verbeteren en te zorgen voor een eenvoudige opname van voedingsstoffen * Verrijkt met prebiotische vezel om een goede microflora te bevorderen * Bevat gember om het spijsverteringskanaal te helpen kalmeren en verzachten * Zeer smakelijke voeding ActivBiome+ Deze voeding bevat de nieuwe ActivBiome+ ingrediënttechnologie, bestaande uit een unieke mix van prebiotica die het darmmicrobioom voedt zodat de spijsvertering en het welzijn van je dier wordt ondersteund. Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet i/d Low Fat is verkrijgbaar in 1,2 kg, 6 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742180304; 52742040578
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat Digestive Care hondenvoer met kip 1,5 kg
€ 18,20
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat Digestive Care hondenvoer met kip 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 20,60
Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Low Fat - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 25,98
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Low Fat - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: