Hills Prescription Diet Canine I/D 5 kg

Hills Prescription Diet Canine I/D 5 kg

34,79 - 36,95
Bestel nu direct voor € 34,79

Hill's Prescription Diet I/D hondenvoer is een voeding speciaal voor honden met spijsverteringsproblemen; deze dieetvoeding is zeer geschikt ter ondersteuning van een gevoelig maag/darmkanaal. * Hoog gehalte aan elektrolyten en vitamine B * Zeer hoog verteerbare brok * Ondersteunt een gezond immuunsysteem (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met spijsverteringsproblemen Problemen met de spijsvertering van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip dat spijsverteringsproblemen kan oplossen in slechts 3 dagen. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen, als compensatie voor een slechte spijsvertering en bij exocriene pancreasinsufficiëntie. De brokken zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De voeding heeft een verhoogd elektrolytengehalte, goed verteerbare ingrediënten en een laag vetgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Helpt de vertering en de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren * Zeer verteerbaar voer om te zorgen voor een eenvoudige opname van voedingsstoffen * Veel elektrolyten en B-vitamines om verloren voedingsstoffen te vervangen * Klinisch bewezen antioxidanten om een gezond immuunsysteem te ondersteunen * Zeer smakelijke voeding ActivBiome+ Deze voeding bevat de nieuwe ActivBiome+ ingrediënttechnologie, bestaande uit een unieke mix van prebiotica die het darmmicrobioom voedt zodat de spijsvertering en het welzijn van je dier wordt ondersteund. Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care is verkrijgbaar in 2 kg, 5 kg en 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill´s Prescription Diet Canine - I/D Digestive Care is een serie van hondenvoeding ontwikkeld om honden met verscheidene ziekten te kunnen behandelen. De dieetvoeding Hill’s Prescription Diet Canine I/D bevat alle voedingsstoffen die jonge en volwassen, actieve honden voor een lang en gezond leven nodig hebben. De voeding bevat ook ActivBiome+ technologie, een unieke mix van prebiotische vezels waarvan klinisch is bewezen dat ze het microbioom van de darm ondersteunen om een gezonde spijsvertering en welzijn te bevorderen. 100% smaakgarantie - je huisdier zal er van houden! De dieet brokken van Hill’s Prescription Diet worden geproduceerd uit grondstoffen met zeer hoge kwaliteit en smaken daarom extra lekker. Om deze reden kan Hill’s garanderen dat je dier Hill’s Prescription Diet met plezier zal eten, en durft dan ook een 100% smaakgarantie te geven voor de voeding van Hill’s Prescription Diet. Let op: door aankoop van Hill’s Prescription Diet Canine - I/D geef je aan, jouw hond te hebben laten onderzoeken door de dierenarts, welke, na het diagnosticeren van je hond, het gebruik van dit compleetvoer heeft aanbevolen. Een bezoek aan je dierenarts per half jaar wordt bij het gebruik van Hill’s Prescription Diet Canine I/D aanbevolen, om het effect van het voer op de gezondheid van je hond te bepalen. Indien je hond er qua gezondheid op achteruit gaat tijdens het gebruik van Hill’s Prescription Diet Canine I/D, zoek dan onmiddellijk je dierenarts op. (Zooplus.nl)

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d natvoeding is nu versterkt met Hill's ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd. Hill's i/d Prescription Diet Canine is een evenwichtige complete voeding voor honden ter ondersteuning van de gastro-intestinale gezondheid. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742421506; 52742040721
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet I/D (i/d) Digestive Care hondenvoer 5 kg
€ 34,79
Hill's Prescription Diet I/D (i/d) Digestive Care hondenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg
€ 35,50
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill´s Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Hondenvoer met Kip 5 kg
€ 36,49
Hill´s Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Hondenvoer met Kip 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg
€ 40,90
Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care - Hondenvoer - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: