Hills Prescription Diet Canine C/D 12 kg

72,490 - 141,950
Bestel nu direct voor € 72,49

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care hondenvoer is een compleet dieetvoer dat helpt bij de vermindering van struvietsteenvorming. * Verrijkt met omega 3-vetzuren uit visolie om gezonde urinewegen te ondersteunen * Samengesteld om struvietstenen op te lossen en het risico op herhaling te verminderen * Helpt de concentratie van bouwstenen van blaasstenen te verlagen (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met urinewegproblemen Problemen van de lage urinewegen bij de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet c/d Multicare hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip om de onderliggende oorzaken van urinewegproblemen aan te pakken. Deze complete voeding zorgt voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming (een oorzaak van een aandoening van de lage urinewegen) bij volwassen honden van alle rassen. Dit wordt bereikt dankzij een urineverzurende eigenschappen en een laag magnesiumgehalte. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Gecontroleerde gehalten aan magnesium, calcium en fosfor verminderen de bouwstenen van kristallen en stenen * Bevordert een optimaal urine-pH om stenen te helpen oplossen en de terugkeer ervan te helpen voorkomen * Hoge gehalten aan omega 3-vetzuren helpen de ontstekingscyclus te doorbrekenHill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's Prescription Diet Canine C/D Urinary Care is een dieetvoer voor honden die lijden aan CLUTD. CLUTD (Canine Lower Urinary Tract Disease) is een complexe ziekte van de onderste urinewegen, vaak verbonden met kristalvorming in de urinewegen, waar honden vaak veel pijn van ondervinden. De twee meest voorkomende kristaltypen, die zich in de urinewegen van de hond vormen zijn struviet en calciumfosfaat. De grootste oorzaak voor het ontstaan van struvietkristallen en –stenen is een combinatie van een verzadigde urine, vol met magnesium, fosfor en ammonium, en door een alkalische pH-waarde van de urine. De dieetvoeding Hill´s Prescription Diet Canine c/d ondersteunt de functie van de urinewegen en gaat tegelijkertijd de vorming van nieuwe urinestenen tegen. Heerlijke smaak De lekkerste samenstelling ooit, waar honden dol op zijn*. * vs. voorgaande c/d Canine-formules. Test op smaakvoorkeur, april 2017 Lost urinewegstenen op Vermindert het risico op calciumoxalaat- en struvietstenen. Ongemak verminderen Omega 3-vetzuren kunnen ontsteking verminderen, en zo de pijn bij huisdieren verlichten. Pakt de hoofdoorzaken van LUTD aan De veelvoorkomende risicofactoren voor LUTD (aandoeningen van de lagere urinewegen) zijn overgewicht, bepaalde soorten voeding en te weinig drinken. Voor extra informatie over de ziekte van je hond en de behandelmethoden kun je jouw dierenarts om informatie vragen. Let op: Door het kopen van Hill's Prescription Diet Canine - C/D bevestig je dat je jouw hond hebt laten onderzoeken door een dierenarts, die, na het onderzoek en bepalen van de diagnose, dit voer heeft aangeraden. Er wordt aangeraden om elk half jaar de dierenarts te bezoeken, wanneer je Hill's Prescription Diet Canine - C/D aan jouw hond geeft, om de gezondheid van je dier te bepalen. Mocht jouw hond tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Canine - C/D op welke wijze dan ook zieker worden, raadpleeg dan direct je dierenarts. (Zooplus.nl)

Urinewegproblemen bij de hond Aandoeningen aan de urinewegen gaan gepaard met de vorming van kristallen en stenen in de urinewegen, die bij jouw hond pijn bij het plassen, bloed in de urine en mogelijke verstoppingen kunnen veroorzaken. Eén type kristal die in de urinewegen van de hond gevormd wordt, is struviet. Struviet wordt gevormd wanneer de urine is verzadigd met magnesium, ammonium en fosfor en een alkalische (basische) pH heeft. C/d helpt de concentratie van deze bouwstoffen van blaasstenen te verlagen. Hill's c/d Urinary Care - Prescription Diet - Canine Voorheen Urinary Tract Health. Blaasstenen kunnen erg pijnlijk zijn en kunnen na behandeling terugkeren. Hill's c/d verlaagt het risico op terugkerende struviet- of calciumfosfaatkristallen en -stenen in de urine en het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen. Ook verkrijgbaar in Hill's Prescription Diet c/d Urinary Care natvoeding. Eigenschappen Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen van volwassen honden Volledig dieetvoeder voor de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming Voor het oplossen van struvietstenen Voor de vermindering van oxalaatsteenvorming Verrijkt met omega-3 vetzuren uit visolie Met kip, voor een heerlijke smaak Contra-indicaties Niet aanbevolen voor katten, pups, drachtige of zogende teven, honden die gelijktijdig urineverzuurders krijgen, honden met: niet-struviet urolithiasis, hyperlipidemie of pancreatitis (of een voorgeschiedenis van of risico op pancreatitis) Andere Hill's Prescription Diet producten die in aanmerking komen Om struviet-urolieten op te lossen: Hill's s/d Canine. Hill's c/d Canine is geschikt voor de lange termijn behandeling ná het oplossen of verwijderen van struviet-urolieten. Voor honden met aanleg voor overgewicht: Hill's w/d Canine heeft overeenkomstige kenmerken als Hill's c/d Canine maar in een calorie-arme formulering. Het vermindert de vorming van struvietkristallen of- stenen, door een verlaagde concentratie bouwstenen voor struviet; te weten magnesium, eiwit, fosfor Bij de behandeling van niet-struviet urolieten: Hill's u/d Canine. Inhoud 1,5, 4 en 12 kg Samenstelling Ingrediënten: Kip: Maïs, kip- (26%) en kalkoenmeel, tarwe, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, lijnzaad, mineralen, soja-olie, erwtenzemelenmeel, visolie, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Voedingswaarden: Eiwit: 19.5 %, Vet: 15.3 %, Koolhydraten (NFE): 50.9 %, Ruwe celstof: 1.8 %, Ruwe as: 4.5 %, Oplosbare vezel: 0.5 %, Calcium: 0.62 %, Fosfor: 0.48 %, Kalium: 0.69 %, Natrium: 0.22 %, Magnesium: 0.091 %, Taurine: 0.10 %, Vitamine A: 10870 IU/kg, Vitamine C: 0 ppm, Vitamine D: 773 IU/kg, Vitamine E: 598 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.78 %, Bèta-caroteen: 2.84 ppm, L-carnitine: 302.0 ppm Glucosamine: 436 ppm, Chondroïtinesulfaat: 522 ppm. (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
52742917603
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care hondenvoer met kip 12 kg
€ 72,49
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Urinary Care Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 75,79
Thuiswinkel Waarborg
12kg Canine C/D Urinary Care met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 77,49
Thuiswinkel Waarborg
Hill's c/d - Canine 12 kg
€ 78,85