Hills Prescription Diet Canine B/D 12 kg

Hills Prescription Diet Canine B/D 12 kg

72,49 - 80,95
Bestel nu direct voor € 72,49

Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip is een dieetvoer ter ondersteuning van de ouder wordende hond, al dan niet met een veranderend gedrag.  * Helpt uw hond beter te slapen * Ondersteunt de hart- en nierfunctie  * Met hoog gehalte aan antioxidanten en omega 3 vetzuren (Brekz.nl)

Om ook oudere honden van het leven te laten genieten, is dit droogvoer aangepast aan de behoeften van honden op leeftijd. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip is speciaal ontwikkeld voor oudere honden en kan er o.a. ondersteuning bieden bij het ouder worden. Het hondenvoer wordt verfijnd met groente en fruit voor een evenwichtig en voedzaam voer. De aanwezige antioxidanten kunnen bijdragen aan een normaal immuunsysteem. De gehaltes aan eiwit, natrium en fosfor zijn aangepast om een normale functie van hart en nieren te behouden. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip droogvoer met kip is rijk aan omega 3-vetzuren ter ondersteuning van een normale hersenfunctie. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen honden Ondersteuning op leeftijd: kan oudere honden helpen om beter te slapen, kan ongelukjes in huis verminderen en de sociale interactie verbeteren Hart en nieren: afgestemd eiwit-, fosfor- en natriumgehalte, kan een normale functie van hart en nieren ondersteunen Rijk aan omega 3-vetzuren: ter ondersteuning van een normale hersenfunctie, belangrijk voor het geheugen en leervermogen Met antioxidanten: kan bijdragen aan een normaal immuunsysteem Receptuur met kip: licht verteerbaar, bron van dierlijke eiwitten Verfijnd met groente en fruit: voor een evenwichtige, voedzaam voer Aanbevolen door dierenartsen: klinisch getest compleetvoer (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet B/D Ageing And Alertness Care Zak - Hondenvoer - Kip 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor oudere honden Oudere honden kunnen veranderend gedrag vertonen, het is belangrijk om je hond gezond te houden met behulp van de juiste voeding. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip om het leerproces, de sociale interactie en de slaappatronen bij oudere honden te helpen behouden. Deze complete voeding is geschikt voor oudere honden die veranderd gedrag vertonen dat wordt veroorzaakt door de veroudering van de hersenen. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Bevat speciale antioxidanten en omega 3-vetzuren die de werking van de hersenen helpen te onderhouden en het leerproces verbeteren bij oudere honden * Een lager eiwit-, zout- en fosforgehalte helpt het hart en de nieren van oudere honden gezond te houden Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Hill's Prescription Diet b/d Ageing and Alertness Care is verkrijgbaar in 12 kg. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hill's b/d Prescription Diet Canine is dieetvoeding voor honden met gedragsveranderingen die geassocieerd worden met hersenveroudering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742864105
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip 12 kg
€ 72,49
Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12 kg Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care mit Huhn Trockenfutter für Hunde
€ 72,99
12 kg Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care mit Huhn Trockenfutter für Hunde bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet B/D Ageing And Alertness Care Zak - Hondenvoer - Kip 12 kg
€ 73,25
Hill's Prescription Diet B/D Ageing And Alertness Care Zak - Hondenvoer - Kip 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Precription Diet b/d Brain Ageing Care - Canine - 12 kg
€ 80,95
Hill's Precription Diet b/d Brain Ageing Care - Canine - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: