Hills Prescription Diet Canine B/D 12 kg

85,100 - 174,250
Bestel nu direct voor € 85,10

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Hersenveroudering bij honden De hersenen van de oudere hond zijn kwetsbaarder voor vrije radicalen die geproduceerd worden in het lichaam. De beschadiging, die vrije radicalen toebrengen aan de hersenen, kunnen progressieve veranderingen veroorzaken in het gedrag van oudere honden. Hill's b/d - Ageing & Alertness - Prescription Diet - Canine Hill's b/d Canine is speciaal samengesteld met een exclusieve mix van antioxidanten en groenten om de symptomen van hersenveroudering en leeftijd- gerelateerde gedragsveranderingen tegen te gaan en zelfs het leervermogen van oudere honden te verbeteren. Hill's b/d Canine is klinisch bewezen effectief gebleken bij de verbetering van desoriëntatie, sociale interactie, slaappatroon en zindelijkheid van oudere honden. Eigenschappen De voeding bevat een verhoogd gehalte aan Vitamine E en andere anti-oxidanten (inclusief carotenoïden en flavonoïden), deze helpen vrije radicalen (beschadigende stoffen) te neutraliseren en gaan zo leeftijdsgerelateerde gedragsveranderingen tegen. Het toegevoegde L-Carnitine ondersteunt de energieproductie in de cellen. Voor een ondersteuning van de celmembranen in het lichaam, is het gehalte aan omega 3 vetzuren (DHA en EPA) in de voeding verhoogd. Het natrium-, fosfor- en eiwitgehalte van het dieet is verlaagd voor het bijdragen aan de gezondheid van hart en nieren bij de oudere hond. Ook het aantal vezels in Hill's b/d is verhoogd, ter ondersteuning van de darmfunctie van de hond. Aanbevolen voor Hersenveroudering Leeftijdsgerelateerde gedragsveranderingen bij de oudere hond Contra-Indicaties Deze dieetvoeding is niet geschikt voor katten, pups en drachtige of zogende teven. Samenstelling Ingrediënten: met Kip: maïs, tarwe, kip- (6%) en kalkoenmeel, dierlijk vet, erwtenzemelenmeel, eiwithydrolysaat, lijnzaad, tonijnmeel, sojameel, soja-olie, gedroogde tomatenpuree, gedroogde citruspulp, spinaziepoeder; gedroogde wortelen, mineralen, L-carnitine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Voedingswaarden: Eiwit: 17.2 %, Vet: 13.7 %, Koolhydraten (NFE): 51.9 %, Ruwe celstof: 4.8 %, Ruwe as: 4.3 %, Calcium: 0.62 %, Fosfor: 0.53 %, Kalium: 0.70 %, Natrium: 0.23 %, Magnesium: 0.121 %, Vitamine A: 8534 IU/kg, Vitamine C: 158 ppm, Vitamine D: 655 IU/kg, Vitamine E: 572 IU/kg, DHA: 0.022 %, EPA: 0.006 %, Omega 3-vetzuren: 0.88 %, Omega 6-vetzuren: 3.31 %, Bèta-caroteen: 4.90 ppm, L-carnitine: 315.5 ppm, Glucosamine: 271 ppm, Chondroïtinesulfaat: 366 ppm. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip is een dieetvoer ter ondersteuning van de ouder wordende hond, al dan niet met een veranderend gedrag.  * Helpt uw hond beter te slapen * Ondersteunt de hart- en nierfunctie  * Met hoog gehalte aan antioxidanten en omega 3 vetzuren (Brekz.nl)

Om ook oudere honden van het leven te laten genieten, is dit droogvoer aangepast aan de behoeften van honden op leeftijd. Hill's Prescription Diet B/D Ageing Care met Kip is speciaal ontwikkeld voor oudere honden en kan er o.a. ondersteuning bieden bij het ouder worden. Het hondenvoer wordt verfijnd met groente en fruit voor een evenwichtig en voedzaam voer. De aanwezige antioxidanten kunnen bijdragen aan een normaal immuunsysteem. De gehaltes aan eiwit, natrium en fosfor zijn aangepast om een normale functie van hart en nieren te behouden. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip droogvoer met kip is rijk aan omega 3-vetzuren ter ondersteuning van een normale hersenfunctie. Hill's Prescription Diet B/D Ageing Care met Kip in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen honden Ondersteuning op leeftijd: kan oudere honden helpen om beter te slapen, kan ongelukjes in huis verminderen en de sociale interactie verbeteren Hart en nieren: afgestemd eiwit-, fosfor- en natriumgehalte, kan een normale functie van hart en nieren ondersteunen Rijk aan omega 3-vetzuren: ter ondersteuning van een normale hersenfunctie, belangrijk voor het geheugen en leervermogen Met antioxidanten: kan bijdragen aan een normaal immuunsysteem Receptuur met kip: licht verteerbaar, bron van dierlijke eiwitten Verfijnd met groente en fruit: voor een evenwichtige, voedzaam voer Aanbevolen door dierenartsen: klinisch getest compleetvoer (Zooplus.nl)



Categorie
EAN(s)
52742864105
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's b/d - Canine 12 kg
€ 85,10
Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip 12 kg
€ 88,95
Thuiswinkel Waarborg
12 kg Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care mit Huhn Trockenfutter für Hunde
€ 89,99