Hills Prescription Diet Canine B/D 12 kg

Hills Prescription Diet Canine B/D 12 kg

71,99 - 80,15
Bestel nu direct voor € 71,99

Om ook oudere honden van het leven te laten genieten, is dit droogvoer aangepast aan de behoeften van honden op leeftijd. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip is speciaal ontwikkeld voor oudere honden en kan er o.a. ondersteuning bieden bij het ouder worden. Het hondenvoer wordt verfijnd met groente en fruit voor een evenwichtig en voedzaam voer. De aanwezige antioxidanten kunnen bijdragen aan een normaal immuunsysteem. De gehaltes aan eiwit, natrium en fosfor zijn aangepast om een normale functie van hart en nieren te behouden. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip droogvoer met kip is rijk aan omega 3-vetzuren ter ondersteuning van een normale hersenfunctie. Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care met Kip in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor volwassen honden Ondersteuning op leeftijd: kan oudere honden helpen om beter te slapen, kan ongelukjes in huis verminderen en de sociale interactie verbeteren Hart en nieren: afgestemd eiwit-, fosfor- en natriumgehalte, kan een normale functie van hart en nieren ondersteunen Rijk aan omega 3-vetzuren: ter ondersteuning van een normale hersenfunctie, belangrijk voor het geheugen en leervermogen Met antioxidanten: kan bijdragen aan een normaal immuunsysteem Receptuur met kip: licht verteerbaar, bron van dierlijke eiwitten Verfijnd met groente en fruit: voor een evenwichtige, voedzaam voer Aanbevolen door dierenartsen: klinisch getest compleetvoer (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip is een dieetvoer ter ondersteuning van de ouder wordende hond, al dan niet met een veranderend gedrag.  * Helpt uw hond beter te slapen * Ondersteunt de hart- en nierfunctie  * Met hoog gehalte aan antioxidanten en omega 3 vetzuren (Brekz.nl)

Hill's b/d Prescription Diet Canine is dieetvoeding voor honden met gedragsveranderingen die geassocieerd worden met hersenveroudering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742864105
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12 kg Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care mit Huhn Trockenfutter für Hunde
€ 71,99
12 kg Hill's Prescription Diet b/d Ageing Care mit Huhn Trockenfutter für Hunde bestellen
Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip 12 kg
€ 72,49
Hill's Prescription Diet B/D Ageing & Alertness Care hondenvoer met kip 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Precription Diet b/d Brain Ageing Care - Canine - 12 kg
€ 80,15
Hill's Precription Diet b/d Brain Ageing Care - Canine - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: